21sacraments
Üye
Bildiğiniz gibi C6 firmwaresinde nokia maps 3.3 kullanıyordu bu verdiğim linki fw editlerken kopyalayın yeni sürüm eklensin sonradan yüklediğinizde C: sürücüsünden yiyor çünkü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok teşekkürler, ancak bilginiz var ise modifiyeye nasıl entegre edilebilir, kısaca yazabilirmisiniz.?
teşekkür ediyorum kardeş, eğer bunu yapabilirsem tabi yardımlarınız ile çok güzel olacak. rofs2 yi extract yapınca açılan klasörler var, data, private, resource, system sys gibi, extract yapınca hangi klasör üzerinde iken yapıştıracağız.nokia firmware editor 0.2 indirin c6 rofs2 dosyasini extract yani cikarin we werdigim dosyayi yapistirin repack yapin we tele yukleyin
teşekkür ediyorum kardeş, eğer bunu yapabilirsem tabi yardımlarınız ile çok güzel olacak. rofs2 yi extract yapınca açılan klasörler var, data, private, resource, system sys gibi, extract yapınca hangi klasör üzerinde iken yapıştıracağız.
karisik gorunuyo ama aslinda cok basit sadece private ve resource gibi klasorlerin hepsini extract yaptigin klasore at ve ustune yaz
--------------- Ekleme ---------------
telefondan yazdigm icin detayli anlatamadim dostum kusuruma bakma ins yaparsin
ÖZÜR DİLİYORUM, linkini verdiğin maps dosyasını indirdim ve rar.dan çıkarttım,nokiafirmware editor ile de modifiyeyi açtım. rar.dan çıkarttığım dosyayı ektract yaptığım modifiyede hangi klasöre atmalıyım
offf arkadaşım. Tmm bir sürü dosya çıktı anladıkda boş bir yere sağ tıkla buraya yapıştır de olsun bitsin. değiştirilsin mi diye soracak evet de. Biraz dosya isimlerine dikkatli bak. rar dan çıkanla extract ettiklerin içinde aynı isimde klasörler var.
Demekki private içindekiler olan private klasörüne gidecek yada adı herneyse işte
kolay gelsin
birde burayı incele
Konu açan altuntepe2 arkadaşın emeğine sağlık teşekkürler.
Kişisel fikrimi belirteyim ; OviStore , OviMaps gibi dosyaları CFW içine gömmek demek ;bunların bir üst sürümü çıktığında yeni sürüm kurmak istediğinizde dahili bileşen hatası almanız demektir.Ayrıca OviMaps içinde C++ libraries ve Pips de bulunmakta.Tüm bu programların yeni sürümü çıktığında güncelleme yapamayacak ve yeniden bu sürümlerin olmadığı başka bir CFW veya FW kurmak zorunda kalacaksınız.Diyelim ki Ovisuite yeni dosyası çıktı,oviye giremeyeceksiniz ve güncelleme yapmanız gerekecek ve dahili bileşen hatası alacaksınız.oviMaps için de aynı şey geçerli.
Şuan için hepsinin güncel versiyonları C6 Fwde güncel ve çalışır halde (Orjinal FW'de tabi. Modlu Versiyonları Denemedim)
abi Ndrive kurmayı denesenearkadaşlar şu an saat 04.05 ve nokia maps 3.4 sürümünü modifiyeye entegre etmeyi başardım ve kurulum sonrası 80 mb. harika oldu. ALTUNTEPE2 arkadaşımıza teşekkürler.

vay kardeş sen burdamısın. normalde garminde var, senin c6 modifiyeni geçtikten sonra onu da yüklüyorum. ancak nokia maps için uğraşmamın nedeni, telefona modifiyeyi geçtikten sonra son sürümü yükleyince 10 mb üstünde yer alıyor. ama modifiyeye entegre edince modifiye yüklendikten sonra nokia maps son sürümlü açılış 80 mbabi Ndrive kurmayı denesene![]()
ndrive hiç kullanmadım, tavsiye edersen onu yükleyeceğim, senin görüşün önemlidir nazarımdaNavigasyonda bence en iyisi.Ndrive ın en iyi özelliğide dokunmatik ekranlarla olan muhteşem uyumu...vay kardeş sen burdamısın. normalde garminde var, senin c6 modifiyeni geçtikten sonra onu da yüklüyorum. ancak nokia maps için uğraşmamın nedeni, telefona modifiyeyi geçtikten sonra son sürümü yükleyince 10 mb üstünde yer alıyor. ama modifiyeye entegre edince modifiye yüklendikten sonra nokia maps son sürümlü açılış 80 mbndrive hiç kullanmadım, tavsiye edersen onu yükleyeceğim, senin görüşün önemlidir nazarımda