5800 c6 nokia ovi maps entegreli modifiye

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
    Konu Sahibi
5800 c6 nokia ovi maps entegreli modifiye
(Sayın moderatörlerimizden Nadir arkadaşımıza teşekkürler.)

ovi maps ekli bir modifiye oldu ve telefon hafızasından 10 mb üzerinde yer kazandırdı.

arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim, sayın kotukoylu kardeşin

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...00xm-c6-v11-mod-fw-n97hs-4x5-menu-390454.html

adresindeki modifiye üzerine yapılmış bir çalışmadır.

yaptığım ise 5800 c6 modifiyesinin üzerine nokia ovi maps (haritaları) entegre etmek oldu. modifiyeyi yüklediğinizde ovi maps'in şu an için son sürümü olan 3.04 kurulu olarak gelecektir ve bu işlem size telefon hafızasından 10 mb üstünde yer kazandıracaktır. diğer modifiyeyi geçtiğinizde, üzerine ovi maps yükleyince tel hafızasından en az 10 mb götürmekteydi. ama bu modifiyeyi geçerseniz tel hafızası 79,8 mb.den az olmayacaktır.

Dikkat sadece rofs2 dosyasını veriyorum, daha önce kotukoylu kardeşin sayfasından indirdiğiniz RM-356 klasörünün içine bunu yapıştırıp modifiyeyi yükleyin o kadar.

harita haricinde hiçbir ekleme ve çıkartma yapılmamıştır.

beğenen arkadaşlarımız teşekkür butonunu ihmal etmezler umarım.

ndrive çakışmasını önlemek için ise bununla ndrive kurulumunu yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', ilhanbey, oyazici26 ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

henes_42

henes_42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar, bu modifiyeyi geçerseniz ndrive yüklenemiyor bilginiz olsun, dahili bileşen hatası veriyor.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Teşekkürler alper

henes_42

henes_42

Üye
    Konu Sahibi
artfer rumuzlu arkadaşımızın yapmış olduğu çalışma ile NDRIVE kullanılabiliyor, test ettim çalışıyor, buyrun buradan PIPS içermeyen ndrive.sis dosyası. PIPS kurmadan direk bununla kurulum yapıyorsunuz

ndrive kurmak isteyenler için.

dreamsweet

Üye
nokıa 5800 flas player sorunu bu sorunu çözememeniz büyük bi rezalet buda yetmiyor gibi altarnatif olan skfire nin türkiyede hizmetini kesip siz nokıa olarak buna mudahale etmemeniz de çok ama çok utanç verici bu kdar 5800 ve başka flas player desteğe ihtiyacı olan kullanıcıyı mağdur ettiniz bu konunun çözülmesini istiyorum lütfen bu konuda mail yada telefonla bana bilgi verin acil olarak acilllllllllll

--------------- Ekleme ---------------

artfer rumuzlu arkadaşımızın yapmış olduğu çalışma ile NDRIVE kullanılabiliyor, test ettim çalışıyor, buyrun buradan PIPS içermeyen ndrive.sis dosyası. PIPS kurmadan direk bununla kurulum yapıyorsunuz

ndrive kurmak isteyenler için.

arkadaşım flas player sorunu allah rızası için yokmu bunu bulan yaa çölde susuz kalan adamın sevindiği gibi sevineceğim c6 da varmı bu _

-hasangun-

-hasangun-

Üye
nokıa 5800 flas player sorunu bu sorunu çözememeniz büyük bi rezalet buda yetmiyor gibi altarnatif olan skfire nin türkiyede hizmetini kesip siz nokıa olarak buna mudahale etmemeniz de çok ama çok utanç verici bu kdar 5800 ve başka flas player desteğe ihtiyacı olan kullanıcıyı mağdur ettiniz bu konunun çözülmesini istiyorum lütfen bu konuda mail yada telefonla bana bilgi verin acil olarak acilllllllllll

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım flas player sorunu allah rızası için yokmu bunu bulan yaa çölde susuz kalan adamın sevindiği gibi sevineceğim c6 da varmı bu _
dostum bizler nokia çalışanı değiliz...
teknik servisliğimizde yok gönüllü olarak paylaşım yapan kişileriz...
flash player sorunundan bahsediyorsan bu nokianın problemi
onlarda adobe ye atıyo topu...

henes_42

henes_42

Üye
    Konu Sahibi

pardon arkadaşım, siz nokia olarak buna müdahale etmemeniz de çok ama çok utanç verici demişsiniz. yukarda sayın kotukoylu arkadaşımızda beyan etmiş, bizler nokia adına çalışmıyoruz, bizler teknik servislik yapmıyoruz, sadece bilgimizi paylaşmak ve bir adım daha iyiye, güzele ulaşmak için burdayız. nokia'nın kendi sitesi var ve flash player ile ilgili sorunu oradan nokia'ya da aynı şekilde bildirirseniz mutlaka size resmi olarak bir cevap verilecektir. kolay gelsin

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

CAMBLER

Üye
su konuyu tek tek açıklayın allah rızası için hangi dosyaları nasıl nerden indirecegiz c6 cevirmek istiyorum
arkadaşlar

blumsniper

Üye
Nokia maps kadar hatalı navigasyon yoktur herhalde yabancı bi yerde olsam yandım yani sadece ana yollardan götürmeye çalışıyor bende Garminde yüklü nokia mapsı kapatıp onu açıyorum süper çalışıyor en kestirme yollardan götürüyor bence Garmin kullanmanız daha mantıklı saygılarımla.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Üst Alt