C6 Arayüzünden Sizde Mi Sıkıldınız ?

cmnn

Üye

PriZm

Üye
başka aklına gelen ilginç fikirleri olan varmı?

cmnn

Üye
kolaymıki

cmnn

Üye
hocam herşeyi siz biliyosunuz sizden öğrencem

hocam herşeyi siz biliyosunuz sizden öğrencem

kardeşim bi ara facebook tan ekle beni bi güzel anlatayım ama şöyle 4 ve ya 5 saat falan rahat rahat anlatılır bu iş bir diğeri bu işe girdiğine sonrada n pişman olma yok şu mu yok bu mu yok şu olsun yok bu olsun diye kararsızlık içinde kalırsın bi ara ojinal e dönmek istersin ama c6 dan da vaz geçemezsin bi sürü hikaye yaşarsın ama zevkli iş başta bunu bil telefonu boz boz yeniden yap modunda bulursun kendini

Beyler size bir soru sizce fwde başlangıçte çalışan programlar çalışmalı mı çalışmamalı mı çalışırsa Rompatcher yamaları sorun vermiyor otomatiğe alabiliyorsun kapatılırsa sorun veriyor onları kapatıp Rompatheri mi kaldırsam sonra kurulur nasıl olsa (otomatik yama aktif oluyor sonraki kurulumda)... yoksa başta çalışan programlar çalışsın mı direk o zaman rompather gömülü halde bile yamalar çalışıyor????...

giray38

Üye
    Konu Sahibi
yarin pc den girince sensor olayini ve ekran yatayken secenekler ve cikis in asagi gelme olayini koyyum konuya belki yapan cikar

mali_47

Üye
windos mobilede gibide olabilir.. artık bişeylerler olsun ya gerçekten..

--------------- Ekleme ---------------

windows mobile gibi bişi olsa güzel olur..

Nandoo reklam manyagi piskopat Fwde en nefret ettigim sey reklamdir orjinal olsun kardesim 2-3 dosyaya ismini ekleyince kralmi oluyorsun alla alla ya sanki bütün modlari bizler yazdikta ondan reklam yapiyoruz kopyala yapıştır bu emek degil onun icin fw de yerli yersiz reklama gerek yok

PriZm

Üye

mustafa

Üye
bence artık parası olan kardeşler güzel bir cihaz alsın olmayanda 5800 ın bu kadarını yaptığına şükredip kullansın diye düşünüyorum. sonyericsson xperia neo almayı çok istiyorum. Allah herkese nasip eder umarım.

Hüsam Abicim Daha Önce Yüklediğim Fwlerin Hemen Hemen Hepsinden Memnun Kalmadım Şimdi Bir Fw Kullanıyorum Güzel Kullanıyorum Fakat Videolarım Hem Video/TV Kısmında Çıkıyor Hem Fotoğraflarımın İçerisinde Çıkıyor Fotoğraf Fotoğraflardan Video Videolardan Başka Yerden Çıkmasın İstiyorum. İnternete Girerken Geçersiz Sunucu İsmi Diyor Bu Sorunmudur Bilmiyorum. Kilit Çubuğunun Sürükleyin Yazısı Düzgün Değil O Moralimi Bozuyor Biraz Simetri Hastasıyım Onun Dışında İstediğim İphone Gibi Kayan Menü Olursa Güzel Olur Diye Düşünüyorum. Birde Şarj Dayandıramıyorum Artık Misafirliğe Giderken Bile Şarj Cihazıyla Gidiyorum 5 Saat Falan Gidiyor Bu Konudada Bir Düzenleme Olabilirse Güzel Olur Yanlız Günlük SMS İm 500

--------------- Ekleme ---------------

Bu Arada Şimdiden Teşekkür Ederim.Saygılarımla.Kolay Gelsin...