C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

belco2

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşla ya ben bişi sorcam yardım edermsnz ben bu cfw ye şeffaf widget ve yeni sürüm m.çalar eklemek istiyorum tam olarak hangi core dosyasında neyi değiştrmem gerekio

yeni müzik çalar v17.1.13 zaten varki yazılımda

dj_18

Üye
bişey denicem belco hocam şeffav vidgetleri nereye atıoruz peki yolu yazarmısın

tipo2000

Üye
ya bu nokıa 1. nesil telefonlara güncelleme getirmicekmi acaba bekle bekle bi hal olduk

ben hiç sanmıyorum güncelleme geleceğini fp1 falan..anca hata düzeltmek için küçük ek paketler çıkartırlar..büyük güncelleme beklemeyin.

belco2

Üye
    Konu Sahibi
fp1 güncelleme gelecek bunun için endişelenmeyin

​umarım dediğin gibi olur abim..bekliyoruz merakla

Tepkiler: belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
sadece biraz zaman

altı ay daha beklermiyiz acaba

o değilde hocam son güncellemi kuramadan gitti telefon bnde androide geçtim senin cfwlerini kullandım hep allahsenden razı olsun hakkını odeyemem hakkını helal et ama sunu diyeyim senin cwflerin ile telefonum bambaşka oluyordu

belco ustad bildiğim kadarıyla sen modlamaları rofs3 e yapıyosun. Ben de şunu düşünddüm. Bu cfw deki rofs3 ün içindeki dosyaları nokia cooker ile alsam ve benim n8e flashlayacağım symbian madness+1.0 cfwsindeki rofs3 ün içine nokia cooker ile atsam, cfw yi n8 e portlamış olurmuyum?

Bu soruma acil cevap bekliyorum anlayan birisi soylerse sevinirim...

doctorrr

Üye
hayır belco rofs3 ü boş bırakır core ve rofs2 yi editler

hayır belco rofs3 ü boş bırakır core ve rofs2 yi editler

yapma yaa arkadaş yokmu söyle belconun cfwsini aratmayacak bi cfw benim yeni n8 e acep? C7 sıvı temasından gitti n8 le devam... Tutku abi bu cfw olayı benim için dayanamıyorumm.

fp1'in geleceği yok hep gelsin beğenmezsem cfw atarım diyordum ama yok şimdi yüklerim kesin gelir ama yükleyecem bunu bu gece

Rancho

Üye
Müzik çalar güncellendi v17.1.13 symbian belle 2012
Müzikçaları Bu Versiyona Nası Güncelleyebilirim ?
Not: cfw olmadan .sis yada .sisx dosyası var mıdır ?

dosyaları fw de gerekli yerlere atıp nokia cooker ile paketlemen lazım

doctorrr

Üye
nesi zor iş yahu sürükle bırak iki tıkla aha bitti

buradaki mesaj sayısı rekora ulaşmış ya 1300 küsur olmuş diğer cfw ler yarısı bile değil

c6-01 kullanıcıları daha çok bu cfwyi tercih ediyor da ondan