Boran20 Üye v3'de wireless sorunu yaşayan var mı? ---------- Eklendi @ 15:06:47 ---------- Yazıldı @ 14:58:02 ---------- Belco2 geldi...
v3'de wireless sorunu yaşayan var mı? ---------- Eklendi @ 15:06:47 ---------- Yazıldı @ 14:58:02 ---------- Belco2 geldi...
VKUCUKSAHİN Üye v4'ün farkı ne hocam söyler misin ona göre yükleme yapayım. O kadar uygulama çöpe gitmesin de
VKUCUKSAHİN Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: gene içerik bilgisi değişti..bakalım neler olacak Genişletmek için tıkla ... V3 güzeldi yaa ilk defa yüklememe rağrem Nerden çıktı bu v4 .d bide onu mu yükleyeceğiz
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: gene içerik bilgisi değişti..bakalım neler olacak Genişletmek için tıkla ... V3 güzeldi yaa ilk defa yüklememe rağrem Nerden çıktı bu v4 .d bide onu mu yükleyeceğiz
Makale_Helvetia Üye fazla değişiklik yoksa yüklemem valla yarım günümü alıyor telefonun eski ayarlarını yapmak.programları yüklemek
fazla değişiklik yoksa yüklemem valla yarım günümü alıyor telefonun eski ayarlarını yapmak.programları yüklemek
VKUCUKSAHİN Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: fazla değişiklik yoksa yüklemem valla yarım günümü alıyor telefonun eski ayarlarını yapmak.programları yüklemek Genişletmek için tıkla ... Aynen hele o menü düzeni deli ediyor adamı ama elden gelen birşey yok güzel düzen temiz kullanım Bekiyoruz bakalım
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: fazla değişiklik yoksa yüklemem valla yarım günümü alıyor telefonun eski ayarlarını yapmak.programları yüklemek Genişletmek için tıkla ... Aynen hele o menü düzeni deli ediyor adamı ama elden gelen birşey yok güzel düzen temiz kullanım Bekiyoruz bakalım
selehattinw Üye bence c6 01 için böyle güzel cfw yapan belco hocamızı kızdırmayalım yükleyelim gitsin yaw
selehattinw Üye 1.08 de iyiydi ama yeni özellikler daha güzel yaa ama belle nin tek sevmediğim yanı hala flv sorunu halledilemedi
1.08 de iyiydi ama yeni özellikler daha güzel yaa ama belle nin tek sevmediğim yanı hala flv sorunu halledilemedi
VKUCUKSAHİN Üye selehattinw' Alıntı: 1.08 de iyiydi ama yeni özellikler daha güzel yaa ama belle nin tek sevmediğim yanı hala flv sorunu halledilemedi Genişletmek için tıkla ... v.3 yükledikten sonra bende flv sorunu kalmadı.
selehattinw' Alıntı: 1.08 de iyiydi ama yeni özellikler daha güzel yaa ama belle nin tek sevmediğim yanı hala flv sorunu halledilemedi Genişletmek için tıkla ... v.3 yükledikten sonra bende flv sorunu kalmadı.
Boran20 Üye selehattinw' Alıntı: 1.08 de iyiydi ama yeni özellikler daha güzel yaa ama belle nin tek sevmediğim yanı hala flv sorunu halledilemedi Genişletmek için tıkla ... flv'yi sorun etmiyorum ben, hemen 2 dk. formatını değiştiriyorum zaten...
selehattinw' Alıntı: 1.08 de iyiydi ama yeni özellikler daha güzel yaa ama belle nin tek sevmediğim yanı hala flv sorunu halledilemedi Genişletmek için tıkla ... flv'yi sorun etmiyorum ben, hemen 2 dk. formatını değiştiriyorum zaten...
selehattinw Üye bende hala devam ediyo, %90 nını acmıyo flv videoların pcden indirip tele attığım videoları,zaten youtube hariç netten de video acmıyo belle o kadar araştırdım , yabancı sitelerdede çok aradım ama çözüm yok malesef ---------- Eklendi @ 16:45:34 ---------- Yazıldı @ 16:43:42 ---------- oznbkr7' Alıntı: flv'yi sorun etmiyorum ben, hemen 2 dk. formatını değiştiriyorum zaten... Genişletmek için tıkla ... Artık bende sorun etmiyorum ilk başlarda baya takmıştım şimdi sorun yok
bende hala devam ediyo, %90 nını acmıyo flv videoların pcden indirip tele attığım videoları,zaten youtube hariç netten de video acmıyo belle o kadar araştırdım , yabancı sitelerdede çok aradım ama çözüm yok malesef ---------- Eklendi @ 16:45:34 ---------- Yazıldı @ 16:43:42 ---------- oznbkr7' Alıntı: flv'yi sorun etmiyorum ben, hemen 2 dk. formatını değiştiriyorum zaten... Genişletmek için tıkla ... Artık bende sorun etmiyorum ilk başlarda baya takmıştım şimdi sorun yok