C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

baykep

Üye
ekte çıkan programları (nokia maps suite 2.0 ve telefona kurulacak programlar yazan) kuracakmıyız. bu programların ne olduğunu kısaca açıklarmısınız

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ekte çıkan programları (nokia maps suite 2.0 ve telefona kurulacak programlar yazan) kuracakmıyız. bu programların ne olduğunu kısaca açıklarmısınız

maps suite 2.0 haritaların yeni güncellemesi kurmak sana kalmış

işe yarar programları koymakla iyi düşünmüssün baba .d

belco2

Üye
    Konu Sahibi
işe yarar programları koymakla iyi düşünmüssün baba .d

her zaman c6-01 kulanıcıları için en iyisini sünmak iyi eylenceler

---------- Eklendi @ 15:15:02 ---------- Yazıldı @ 14:36:57 ----------

QT uygulamalarını geliştirmek için ufak bi güncelleme eklenildi ilk sayfadan indire bilirsiniz iyi eylenceler

Hocam birkaç sorum olacak 1. Batarya kalibrasyonu yapsam bi etkisi olur mu. 2. Müzik dinlerken eski müzik çalarda ekrana dokunduğumuzda ses açıp kısma felan vardı bunda o yok getirilebilir mi. 3. Vpn nedir onda kafam karıştı.. Şimdikten teşekkür.

belco2

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalar v17.1.13 zaten gelişmiş
vpn internet alarında gelişmiş

yazılım dosyalarında verdiğiniz ekstra programlar içindeki quality imrovement dosyası bu değil mi?

asrabi

Üye
Hocam eline sağlık kralsın krall Çok iyi olmuş ya bayıldım CFW ye bu telefondan bu kadar hız alamamıştım Ta ki senin CFW ni yükleyene kadar allah razı olsun

Hocam 2nizde çok sağolun

ere2008

Üye
ya benim anlamadğım tek konu şu hoş güzel modifiye ediyoruz ama kendimizi kandırıyoruz arkadaaslar koskoca nokia hepimizi kandırıyor daha internetden dizi sitelerinde dizileri açmıyo bu telefon daha neyin tartışması olurki bence bu kadar modifiyeye uğraşıcağımıza birazda bu konu hakkında çalışmalar yapalım sizden tek isteğim budur

---------- Eklendi @ 01:38:57 ---------- Yazıldı @ 01:33:58 ----------

android işletim sistemi olarak yeni çıkmasına rağmen flash player desteği varya koskoca nokia fırması bu telefonlar için flash player yayınlayamıyomu yani tek diyeceğim yazıklar olsun nokia telefon aldığıma ve yazıklar olsun nokia

adobe nin symbianla ilgli bir sıkıtnıs var ondan çıkarmıyorlar ama html5 gelince bu sorunlar kalkıcak

ere2008

Üye
html5 ne zaman gelecek biliyor musun peki biliyorsan bu konu hakkında bilgi verirsen çok sevinirim

belco2

Üye
    Konu Sahibi
7 ayın 2 haftasında Nokia Belle Feature Pack 1 güncellemesi alacık teler N8 E7 E6 X7 C7 C6-01 Nokki-500 Nokia-Ora

Tepkiler: Makale_Helvetia

belco2

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum