hero12 Üye oznbkr7' Alıntı: " ayarlar>temalar>Genel>Seçenekler>tema efektleri>açık " de Genişletmek için tıkla ... çok saol güzel kardeşim
oznbkr7' Alıntı: " ayarlar>temalar>Genel>Seçenekler>tema efektleri>açık " de Genişletmek için tıkla ... çok saol güzel kardeşim
Boran20 Üye hero12' Alıntı: çok saol güzel kardeşim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim... ---------- Eklendi @ 12:31:33 ---------- Yazıldı @ 12:26:57 ---------- alparslan23' Alıntı: Arkadaşlar yeniyim bu indirdiğimiz cfw'yi nasıl telefona kuracağız? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html
hero12' Alıntı: çok saol güzel kardeşim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim... ---------- Eklendi @ 12:31:33 ---------- Yazıldı @ 12:26:57 ---------- alparslan23' Alıntı: Arkadaşlar yeniyim bu indirdiğimiz cfw'yi nasıl telefona kuracağız? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html
Makale_Helvetia Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Artı Bir kaç yenilik.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (Renkli şebeke - Batarya simgeli) (Türkçe,İngilizce,Almanca,Rusça,Fince,Romence Dillerini İçerir) ( Latin, Kiril Alfabesi Klavyeleri )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Artı Bir kaç yenilik.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (Renkli şebeke - Batarya simgeli) (Türkçe,İngilizce,Almanca,Rusça,Fince,Romence Dillerini İçerir) ( Latin, Kiril Alfabesi Klavyeleri )
telepati75 Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Qt 4.8 mi kardeş daha önce indirdiğimde Qt 4.7 gözüktü bu farklı mı? TEŞEKKÜRLER
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Qt 4.8 mi kardeş daha önce indirdiğimde Qt 4.7 gözüktü bu farklı mı? TEŞEKKÜRLER
telepati75 Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: QT 4.8 ama bu versiyonda uygulama sorunları giderilmiş..bir hatası yok. Genişletmek için tıkla ... Qt info ile baktığımda diğerinde bunu bilmiyorum Qt 4.7 gözüküyordu da ondan sordum. şimdi bunu deniyorum teşekkürler
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: QT 4.8 ama bu versiyonda uygulama sorunları giderilmiş..bir hatası yok. Genişletmek için tıkla ... Qt info ile baktığımda diğerinde bunu bilmiyorum Qt 4.7 gözüküyordu da ondan sordum. şimdi bunu deniyorum teşekkürler
belco2 Üye Konu Sahibi Ghett0C0wb0Y' Alıntı: QT 4.8 ama bu versiyonda uygulama sorunları giderilmiş..bir hatası yok. Genişletmek için tıkla ... qt sorunu yok giderildi
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: QT 4.8 ama bu versiyonda uygulama sorunları giderilmiş..bir hatası yok. Genişletmek için tıkla ... qt sorunu yok giderildi
Makale_Helvetia Üye Belle FP1 de nice finallere diyoruz tabi gelirse.. ve bu grup lumia'ya transfer olmamışsa..
belco2 Üye Konu Sahibi SilentOne' Alıntı: aynen qt de sorun yok temiz ve güzel bir final oldu . Genişletmek için tıkla ... evet final ---------- Eklendi @ 16:51:07 ---------- Yazıldı @ 16:50:13 ---------- Febris' Alıntı: Bu 3.01 versiyonunu kuran varsa yazabilrmi? 2.01 e göre ne farklılıklar var? Genişletmek için tıkla ... fark var qt sorunu giderildi
SilentOne' Alıntı: aynen qt de sorun yok temiz ve güzel bir final oldu . Genişletmek için tıkla ... evet final ---------- Eklendi @ 16:51:07 ---------- Yazıldı @ 16:50:13 ---------- Febris' Alıntı: Bu 3.01 versiyonunu kuran varsa yazabilrmi? 2.01 e göre ne farklılıklar var? Genişletmek için tıkla ... fark var qt sorunu giderildi
Febris Üye belco2' Alıntı: evet final ---------- Eklendi @ 16:51:07 ---------- Yazıldı @ 16:50:13 ---------- fark var qt sorunu giderildi Genişletmek için tıkla ... tamam.
belco2' Alıntı: evet final ---------- Eklendi @ 16:51:07 ---------- Yazıldı @ 16:50:13 ---------- fark var qt sorunu giderildi Genişletmek için tıkla ... tamam.
murat2414 Üye arkadaşlar bunu telefona nasıl kuruyoruz malum 38 sayfa olmuş bir kaçını okudum ama göremedim
Makale_Helvetia Üye murat2414' Alıntı: arkadaşlar bunu telefona nasıl kuruyoruz malum 38 sayfa olmuş bir kaçını okudum ama göremedim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız önce bu adresten dosyayı indiriyorsun..rardan çıkarıyorsun..sonra phoenix programı ile telefona atıyorsun (flash) forumda anlatımı mevcut programın. dkkatli okuyarak 5 dakikada yapabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İsteğe bağlı olarak Euro 2 dosyasına ingilizce,türkçe rusça,romence fince,almanca diller eklendi. yazılımdaki Mevcut Euro 2 dosyası ile değiştirin.
murat2414' Alıntı: arkadaşlar bunu telefona nasıl kuruyoruz malum 38 sayfa olmuş bir kaçını okudum ama göremedim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız önce bu adresten dosyayı indiriyorsun..rardan çıkarıyorsun..sonra phoenix programı ile telefona atıyorsun (flash) forumda anlatımı mevcut programın. dkkatli okuyarak 5 dakikada yapabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İsteğe bağlı olarak Euro 2 dosyasına ingilizce,türkçe rusça,romence fince,almanca diller eklendi. yazılımdaki Mevcut Euro 2 dosyası ile değiştirin.
belco2 Üye Konu Sahibi murat2414' Alıntı: arkadaşlar bunu telefona nasıl kuruyoruz malum 38 sayfa olmuş bir kaçını okudum ama göremedim Genişletmek için tıkla ... nasıl yüklenir bu linkten bakarsın http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html
murat2414' Alıntı: arkadaşlar bunu telefona nasıl kuruyoruz malum 38 sayfa olmuş bir kaçını okudum ama göremedim Genişletmek için tıkla ... nasıl yüklenir bu linkten bakarsın http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html