chilekesh_mert
Üye
bence samsung galaxy ace al çünkü nokiaların dokunmatikleri çok kötü ve samsunglara göre dokunmatiğinin bozulma şansı daha fazla oysa galaxy ace nin dokunmatiği daha hassas ve daha iyi ayrıca galaxy ace nin içinde üçayrı uygulama dükkanı var(android market,slide me,samsung apps)onun iiçin galaxy ace yi öneriyorum benim telefonumda ace ve kamerası çok iyi
Ace yi2 gün kullandım baktım camerası beni tatmin etmedi. ses kalitesi zayıf, ekran kalitesi amoled değil ama parlak ve keskin dokunmatiği seri algılaması güzel biraz hafif, ayrıca geniş avucu dolduruyor. camera tuşu yoktur kendini çekemezsin camerada özellik çok ama kalite yok. android olması senin için önemli diğerleri boş dersen al ozaman kardeşim. sonra yok ben kendimi çekemiyorum camera tuşu yok dokunmadan çekilmiyor, sonra bunun sesi niye az müzik zevki diye birşey kalmadı falan fıstık pişman olma al bak dene öyle al. bak 2 gün kullandım diyorum benim yorum bu. haaa wave kullandım bak o güzeldi işte bada ama iyiydi yinede ancak oda fosil çıktı amoled ekranda şerir halinde pixel lekesi vardı meğer genel olarak wave ler sorunluymuş bir çok yerde aynı sorunu okudum wave 2 hariç zaten bu hataların üstünü kapatmak için çıkarmışlar wave 2 yi. c6-01 e gelelim sesi berrak ve yüksek + müzik keyfi, çelik gövde ve kapaklar telefonda fazla kenarlar yok. c7 ve n8 e göre ekran amoledi sık ve pixelleri keskin daha parlak yane. dokunmatiğine laf eden olmuş 5800 işe karıştırmış sanırım hassasiyeti algılaması gayet süper. yazılım güncellemsinde yenilikler olacak diye biliyorum umaım olur ki olacak galiba kesin. msj yazımı t9 ezberi avantajı güzel ben androit msj ezberi ve kelime seçimini sevmedim açıkçası. ,internete ihtiyacım oldukça giriyorum işimi görüyorum opera ile gayet güzel, canerasında macro mod yok ama arkadaşın dediği gibi çok profesyonel bir fotoğrafcı iseniz bitane dijital alıp işinizi görün. ama c6 nın camerası hd video ve se kaydı ve oto focus olmadığı halde çok güzel kareler çektiğini belirtmek isterim kimse inkar etmesin. arkadaşlar symbian a laf taş atıp duruyorlar. daha düne kadar synbian için ölüp duruyordunuz proğram kurmasını bile bilmiyordunuz buna bende dahil 6600 da gidip par verip proğram attırıyorduk kurmasını bilmediğimiz. için. Herkezin şunu bilmesini isterim ki bizler nokia ile başladık onunla herşeyi öğrendik. 2 günde kasasının rengi atan kabuğu soyulan samsung ile nokianın kalitesini bir tutanlar, telefon dükkanlarında vitrinde gördüğünüz en çok telefon hangisi acaba:? hiç baktınızmı 2.el olarak hangisi daha yoğun. bunları anlatıyorum çünkü ayrıntıları iyi düşünüp öyle karar verin ne istediğinizi bilin. "bir iş adamı isen git iphone al internet ofis işlerini hallet" "bir işçi isen yorgun gezmeyi seven hoş anları ve kafa dinleme ihtiyacı olan biri isen gidip c6-01 al resim çek video çek gözün dijitalde kalmasın müzik dinle neden yüksek değil dememek için" "öğrenciyim proğram hastasıyım oyun oynuyorum vayyy arkadaş android yine bir proğram yapmış baksana nasıl güzel demi çok güzel uygulamaları var ama bu androidin demi.. diyeceksen git ace al galaxi al htc al" ne istdiğimizi bilelim
Sordugunuz sorumu? Hiçbiri yokken nokıa vardıTelefonları yere vur bakalım samsungdan eser kalıyomu , kameraları acıp yan yana koy bakalım samsung kalıyomu , bır muzık ac sesi dinle bakalım samsung kalıyomu , mesaj yazma ekranlarını acıp qwerty klavyede mesaj yazın samsungda dokunmatık kalıyomu bakın bakalım , şu belle den sonra android kullanıcıları işgüç sahibi programla yazılımla ugrasanlar olmalı , hepsini geçtim c6-01 dekı hızdan hıc bahsetmıyorum androıddekı hafızanın yarısı zaten arka plandakı uygulamalara gıdıyo Güldürmeyin beni Tabiki NOKIA.. (2.el piyasasında diger telefonlara göre en az deger kaybeden nokıa dır unutulmasın.)
nokia 603 te flaş dahi yokNokia 603 al daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?