Febris
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yukarıdakilere ek istediklerinizi yazın.. yukarıdaki maddelere yapılan yorumlardan karar verilmiştir.
Yapılacak modlar kararlaştırıldığında test sürüm resimleri eklenecektir.
tüm fp1 widgetları orjinal tema efekti fp1 müzik çalar multitasking sınırsız ev ekranı modu yapma bence..valla eskiden s60v5 i modlardım da s^3 te core kilidi falan hiç bi bilgim yok işi çözsem kendi cfw mi yaparım
GPU ve CPU modu eklenecektir.[>>ELECKTRA<<];4679688' Alıntı:cpu ve gpu da hızlanma istiyorm başka bişey istemiyorm özellikle cpu
adamsın be ne zamana kadar hazır olur cfw forumda zaten gereğinden fazla mod var kısa sürer inşallah iyi çalışmalarAynen bende S60v5te modlardim S^3 e geçtim ilk denedim olmadı şuan internette yok ama kendi yazılımımı kullanıyorum.İstediklerine gelince ;
FP1 widget derken orjinal belle widgetleri söylüyorsun sanırım onu eklerim
Tema efekti 5dk lık bir işlemle yada bir sis kurulumuyla halledilebiliyor oda orjinal kalıcaktır.
FP1 Multitasking ve FP1 Müzik çalar eklenecektir.
Ev ekranının sınırsız yapmaktan yana değilim bende. yani bir uygulama için 10 sayfa gitmektense 2 hareketle menünün en aşağısına bile inilebilir.Sınırsız isteyenler için dosya yayınlarım.
GPU ve CPU modu eklenecektir.
Birkaç hafta içinde yayınlamayı düşünüyorum.
adamsın be ne zamana kadar hazır olur cfw forumda zaten gereğinden fazla mod var kısa sürer inşallah iyi çalışmalar
Sistem hackli olucak. Mesela sen mobixplorer direk yüklü olsun demişsin başkasıda filebrowser yüklü olsun derswype yüklü olsun arayüzde. İsteyen onu seçsin...
---------- Eklendi @ 21:12:19 ---------- Yazıldı @ 21:11:25 ----------
kendiliğinden hackli olacak değilmi telefon ?
---------- Eklendi @ 21:13:53 ---------- Yazıldı @ 21:12:19 ----------
swipe unlock ekran koruyucularda yüklü olsun
extra belle buttons direk arayüzde orjinal olarak eklensin
---------- Eklendi @ 21:15:30 ---------- Yazıldı @ 21:13:53 ----------
rompatcher, mobixplorer gibi programlar direk yüklü olsun. Galeri aynı belledeki gibi DCIM şeklinde kalsın. Aklıma geldikçe yazıyorum sorun yok dimi?
Birkaç hafta içinde yayınlamayı düşünüyorum.Süre kesin değil.
Sistem hackli olucak. Mesela sen mobixplorer direk yüklü olsun demişsin başkasıda filebrowser yüklü olsun derProgramları kullanıcıya bırakmak istiyorum açıkçası Rompatcher+ ve yeni yamaları ekleyeceğim. Galeri orjinal kalıcak. Galeri sistemi orjinal kalıcaktır.
Swipe unlock ben kullanıyorum bunu herkez kullanıyor anlamına gelmez o yuzden kişisel uygulamalar eklemeyi düşünmüyorum (extra buttons dahil.) http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-kilit-tusu-yapma-turkce-sorunsuz-610597.html bunu kullanıyorum daha iyi. sırıtmıyor extra buttons gibidiğerlerine ne diyorsun?
yeterli bence sade mis gibi cfw olur
Swipe unlock ben kullanıyorum bunu herkez kullanıyor anlamına gelmez o yuzden kişisel uygulamalar eklemeyi düşünmüyorum (extra buttons dahil.) http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-kilit-tusu-yapma-turkce-sorunsuz-610597.html bunu kullanıyorum daha iyi. sırıtmıyor extra buttons gibi
---------- Eklendi @ 21:48:01 ---------- Yazıldı @ 21:46:13 ----------
Birazda olsa sadelikten dışarı çıkmak gerekli bence artıkçok devrik bi cümle oldu ama
Ustteki mesaj sana ait sadelikle ilgili olan ynsemrekose yecümleyi hala anlayamadım
Ekleyeceğim. hatırlattığın içinaçılışta çalışan rehber,mesajlar,ajanda gibi uygulamarı mod ile kapatıp ram arttırabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?