arkadaşlar tercih isimlerini değiştirirken fontta değişiyordu modda sıkıntı vardı ve müzik çalarda sıkıntı yapıyordu duyma sorununa engel olmak için yüksek seste dinlemeyin uyarısı var ya bellede yoktu refreshte vardı font belle fontu yani refreshe uyumlu değil sanırım yazıyı tanıyamıyor ve reset atıyordu o modu çıkardım fwden geceden beri onunla uğraşıyorum linki bilerek kaldırdım dün yüklerseniz müzik çalarda sıkıntı yaşarsınız diye tekrar flaş atın istemedim şimdi upload ediliyor yeni link eklenecek.
arkadaşlar 24.09.2012 güncellemesini indirmeyin indirdiyseniz kurmayın müzik çalarda kulaklıkta problem yapıyor hatayı düzelttim link eklenecek onu kurarsınız o sorunsuz.
tabiki takdir hakkı sizindir ama sorun yok gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz zaten ilk yorumları okursanız sorun olmadığını anlarsınız sadece eksik widgetler şeffaflaştırıldı performans biraz daha artırıldı ve 1–2 mod daha eklendi
arkadaşlar 24.09.2012 güncellemesini indirmeyin indirdiyseniz kurmayın müzik çalarda kulaklıkta problem yapıyor hatayı düzelttim link eklenecek onu kurarsınız o sorunsuz.
dostum sitede vardı belle refresh hack diye sanırum symbianhacker açmıştı orda linki vardı installserver.exe dosyası onu indireceksin nokia cooker (imzamdan ulaşabilirsin) programını açıcaksın sonra open firmwareden core dosyasını seçip açılmasını bekleyeceksin sonra sys bin içine sürükleyip atacaksın instalserver dosyasını sonra save firmware diyip kaydetmesini bekledikten sonra RM–718 core backup dosyasını silip flaşlayacaksın sistemin hackli olacak ama eğer bu cfwyi yükleyeceksen ben yaptım zaten hackli sen orjinali hackli kullanmak istiyorsun sanırım ?
he pardon o zaman daha önceki mesajlarda anlatmıştım nokia cooker ile nasıl hack yapacağını naviden rm750'yi indir core.fspx ile biten dosyayı nokia cooker ile aç sys–bin yoluna at kaydet save firmware yazıyor zaten yalnız nokia cooker biraz yavaş çalışır örneğin kaydet dediğinizde biraz bekletir yani nokia cooker ile fw açarken kaydederken ya da düzenlerkeb biraz bekketir nokia cooker penceresinde imleçin yuvarlak efekti dönünce işlem yapmayın. Bütün işlemleri bitirince RM–750 klasöründe core.fspxBACKUP dosyasını silin ya da o klasörden çıkarın flaşlayın
Arkadaşım eline sağlık ve bi zahmet arkadaşımızın beğen butonuna basalım emek harcamış.... Yaw bide bişey dicem bu cfw yi atmak normal flash atmak gibimi kafam çok karısıkta
Arkadaşım eline sağlık ve bi zahmet arkadaşımızın beğen butonuna basalım emek harcamış.... Yaw bide bişey dicem bu cfw yi atmak normal flash atmak gibimi kafam çok karısıkta