c6-01 anna yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

beratiks

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 anna yükleme
selam arkadaşlar ben c6-01 aldım.anna diye bir güncelleştirme varmış.bu güncelleştirme neye yaradığını bulamadım.ne özellikler getiriyor telefona.ve nereden indirip telefonuma nasıl kurabilirim.yardımcı olur musunuz.netten aradım bi bilgie ulaşamadım acaba bu anna telefona nerden indirilip kuruluyo ve özellikleri nelerdir.orj mi kalsa daha iyi anna lı mı ?
şimdiden teşekkürler

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Bu guncelleme Symbian ^3 kullanıcılarını daha perfermonslı urunler kullana bilmesi için gelistirildi Bu guncelleme ile yeni keyboard yeni kullanıcı arayüzü ve yeni ıconlar fln gelicek en önemlisi performans yükselticek bu anna güncellemesi daha tr de yayınlanmadı ne yazıkki Anna güncellemesinden sonrada belle gelicak fakat türkiye için Symbian Anna"sını" Belle"dik"....

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d :d

flyx

flyx

Üye
Bu guncelleme Symbian ^3 kullanıcılarını daha perfermonslı urunler kullana bilmesi için gelistirildi Bu guncelleme ile yeni keyboard yeni kullanıcı arayüzü ve yeni ıconlar fln gelicek en önemlisi performans yükselticek bu anna güncellemesi daha tr de yayınlanmadı ne yazıkki Anna güncellemesinden sonrada belle gelicak fakat türkiye için Symbian Anna"sını" Belle"dik"....

haklı :D:D

gokhan6078

gokhan6078

Üye
beyler yarım edecek yok mu napacam ovi programını indirdim en güncelini nokia sitesinden telefonu ups ile bağladım tarattım yazılımı buldum 24,00 ı sonra yükle dedim 295 mb yi indirdi sonra kuruma geçti 4 dakka sonra telefon res attı ovide cihaz kurtar ekranı geldi telefon aynı şekilde açıldı tekrardan devam et dedim gene res attı 4 dakka sonra sürekli o şekil napacam ya 10 defa res attı telefon ama değişen hiç bir şey yok off ya of bizim Karabük ilinde garanti de yok yazılım attırabileceğim biri bi çare söylesin [email protected] yardımlarınızı bekliyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben ovi den yaptım telefonun hızı acayip arttı asil oldu :ehe oviden zorlaya zorlaya yaptım tl - 7 de (h)

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi oldu bu güncelleme yha

treexxx

Üye
güncelleme güzel telefon hızlandı ama be temasını sevmedim...

akçatlı

akçatlı

Üye
benim telefon çok yavaşladı. Bugün ovi suite den c6-01 e anna yükledim. Telefon çok yavaşladı. Açılmasından tutun menüye kadar. Ne yapmalıyım?¿

gokhan6078

gokhan6078

Üye
Annayı sonunda yükledim çözüm yolu çok kolay şu şekil tavsiye ederim
1.En yakın internet kafeye gidin
2.nokia nın sitesinden ovi yükleyin
3.kurun
4.telefonu bağlayın güncelleyin
Bu kadar :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt