Del Rey
Üye
Bence de ya ev ekranı cart curt hepsi var işte olmayıversin.
n97 için ne yapıldı bende merak ediyorum? doğru dürüst video izleyemiyoruz ki benim izlediğimi 5800 kullanan da izliyor.işin esprisi ev ekranıysa onu da istemem.bide iphone killer diye ünvan aldı en önemli güncelleştirme ona yapılmıyor enteresan
Saçmalamayın. N97 iPhone killer lakabını kaybetti. Hoş uzun sürmedi ya. O lakap N9'a ait. N97'ye verilenler: O zamanların en yeni S60v5 sürümü ve ayrı SDK. Dijital pusula ve yeni ayrı oyunlar. N-Gage. Mesajlaşma için özel klavye ve yeni mesajlaşma seçenekleri. Bırak da biraz biz üstte olalım.
böyle alaycı yorumları görüyorum ya size hiçbişey layık değıl birincisi bu 5800ı size zorla satmadılar kendiniz ne kadar iyi veya kötü olduğunu biliyodunuz ikincisi daha düne kadar kıytırık vga kameralı 3 mgbyt hafızalı telefonlar kullanıyodunuz bugün kendi tercihinizle aldığınız bir malı yerden yere vurup beğenmemezlik yapıyosunuz madem okadar çok şey istiyosunuz 500liralık telden niye paraya kıyıpta 1500liralık tel almıyosunuz ozaman çeneniz boşa yorulmazdı bu forumda 500liralık üstelik adından da müzik telefonu olduğu aşikar bi ürünün bukadar performans verdiğine dua edin önce neredeyse her bişey var telde sadece bir iki sitede video açmıyo diye de bukadar gaddar olmayın ya bu paraya alınacak en iyi tel bu bu laflarım kendini bilmezlere arkadaslar kimse üstüne almasın
vardır n97 yazıyodu sanki listede ya
bence sen saçmalıyorsun çnkü ben şuan o ünvanda demedim verildi dedim. öyle bir ünvan verilmiş bir telefonun en önemli güncelleştirmden kesinlikle nasibini alması gerekiyordu.o saydığın kıytırık özellikler için de kimse telefonu üstün görmez.ayrıca nedir bu n97 düşmanlığın onu anlamadım.n97e güncelleme gelmeyince senin bi menfaatin fslan mı oluyor?
Gerçekten bu özelliklerin, özellikle de SDK'nın ne alma geldiğini anlamadın değil mi? N97'de oynayıp 5800'da oynanılamayan bir çok oyun var. Örneğpin Rovio'dan Space Impact: Meteor Shield. Veya N-Gage oyunları. Bunları N97'ciler oynarken biz öylesine bakıyorduk yalnızca. Şimdi biraz da siz bakın biz yiyelim Nokia'nın yazılımlarını.
Aynı zamanda iPhone Killer ünvanının verilmemesi bile gerekiyordu. iPhone nere N97 nere ya...
kim demiş oyunlar 5800da oynanmıyo diye dünyadan haberin yok senin nokia rahat oynana bilsindiye özel bluetouth joytik çıkardı 5800lar için 3d motoru yok dersen gülerim sakın deme o izlediğin nhd fragmanlar 3d motoru sayesinde izleniyorasphalt 4hd oyununu bana kasıyo oynanmıyo dersen kanıt olarak o oyunun ekran çözünürlüğü farklı ondan madem 3d oyun yok filan diyosunuzda tombraıder legend i nasıl oynuyosunuz ama bazı 3d oyunları sen zorla 5800da oynamaya kalkısırsan 460 çözünùrlük olmasına dikkat et polarbit oyunlarıda yeterli kanıt sim city bunlarda kanıt ha firmalar adam gibi oyun çıkarmıyosa bu 5800ın kabahati değil yani
----------Eklendi @ 18:07:06 ---------- Yazıldı @ 18:03:18 ----------
ngage de oynanıyo bal gibi joytik sayesinde
kim demiş oyunlar 5800da oynanmıyo diye dünyadan haberin yok senin nokia rahat oynana bilsindiye özel bluetouth joytik çıkardı 5800lar için 3d motoru yok dersen gülerim sakın deme o izlediğin nhd fragmanlar 3d motoru sayesinde izleniyorasphalt 4hd oyununu bana kasıyo oynanmıyo dersen kanıt olarak o oyunun ekran çözünürlüğü farklı ondan madem 3d oyun yok filan diyosunuzda tombraıder legend i nasıl oynuyosunuz ama bazı 3d oyunları sen zorla 5800da oynamaya kalkısırsan 460 çözünùrlük olmasına dikkat et polarbit oyunlarıda yeterli kanıt sim city bunlarda kanıt ha firmalar adam gibi oyun çıkarmıyosa bu 5800ın kabahati değil yani
----------Eklendi @ 18:07:06 ---------- Yazıldı @ 18:03:18 ----------
ngage de oynanıyo bal gibi joytik sayesinde
ya böyle her forumda herşeyini bildiğini sanan tipler oluyor ya sen onlardan birisin bellisenin yenilik anlayışın ve üstünlük anlayışın belli vizyonun da belli ki zaten her mesajında kendini övmen ayrı bir komedi kendi dünyanda takıl sen güncelleştirmeden sonra umarım senin c5in uzaya çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?