Neden bukadar sabırsızsınızki? Okadar fazla bişey yok. web browser guzel oyle fazla bişey yok. Yine operaya donuceksınız.![]()

Nokia çalışanları ile mesaiye başlıyoruz. Nokia çalışanlarının mesaisi bitene kadar bekliyoruz.

zannetmiyorumeli kulağındadır heran çıkabilir

Neden bukadar sabırsızsınızki? Okadar fazla bişey yok. web browser guzel oyle fazla bişey yok. Yine operaya donuceksınız.![]()

Nokia çalışanları ile mesaiye başlıyoruz. Nokia çalışanlarının mesaisi bitene kadar bekliyoruz.

Ben hep minideydım.Bıraz mobıle denedım de guzel ama çok kasıyor ya yavaş.Mini en güzeli.
Opera Mini'den akıyom artık Mobile'ı bıraktım çok fenaymış
Ama bu tarayıcıyı da merak ettim hadi çıksın
----------Eklendi @ 09:59:34 ---------- Yazıldı @ 09:59:00 ----------
Günaydın
Milletin foruma girer girmez yaptığı ilk iş bu konuya bakmak galiba![]()
Web browser kotu değil ama.Açılışta çabuk kısayollar yok. Benim oncelıklı 4-5 sitem var onedenle operadan devam.Web tarayıcı opera'dan daha güzel görünüyor bence hiç değiştirmedim tarayıcımı. Operalar toz tuttu. Bir kilit ekranı bir tarayıcı değişiyor. Biraz da hızlanıyor. Ama bana da böyle demişlerdi kaç kez yine de sabırsızdım. Bu nedenle normal bu sabırsızlık
----------Eklendi @ 13:46:07 ---------- Yazıldı @ 13:45:16 ----------
İstersen sana Nokia Türkiye Genel Müdürürünün LinkedIn adresini vereyim, mesajlaşırsınız![]()

Web browser kotu değil ama.Açılışta çabuk kısayollar yok. Benim oncelıklı 4-5 sitem var onedenle operadan devam.

@taklaa
Ya şu Nokiayla iletişime geçsen Twitterdan falan ne zaman çıkıcak bu 5800'a ya![]()
----------Eklendi @ 14:51:28 ---------- Yazıldı @ 14:50:32 ----------
Yav sorma Mini sardı jetmiş la bu Mobile yanında hantal kalıyor![]()
Kabul eder etmez o ayrı...
Günaydın. Sen bunlara Fransızsın galiba. 2 gün önce çıktı zaten.

toyankcan ne ya. isme bak dalga geçiyo açtığı konulara falan bak. sizde yeyın kek gibi.

arkadaşlar kötü haber nokia yı aradım ve bana döndüler yazılım çıkacak mı dedim 5800 için dedim ve aldığım cevap şu oldu şuan öle bi çalışmamız yok çıkacağını düşünmüyorum dedi ve çok sinirlendim kapadım telefonu hayal kırıklığına uğradım ya off