C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
günaydınn :d:

----------Eklendi @ 09:58:23 ---------- Yazıldı @ 09:56:32 ----------

evet halen hiçbir şey yok

PureFood

PureFood

Üye
:nono:
Neden bukadar sabırsızsınızki? Okadar fazla bişey yok. web browser guzel oyle fazla bişey yok. Yine operaya donuceksınız.:evet:

Opera Mini'den akıyom artık Mobile'ı bıraktım çok fenaymış :cool

Ama bu tarayıcıyı da merak ettim hadi çıksın :naughty:

----------Eklendi @ 09:59:34 ---------- Yazıldı @ 09:59:00 ----------

Günaydın :D
Milletin foruma girer girmez yaptığı ilk iş bu konuya bakmak galiba :D

ozgunb

ozgunb

Üye
Nokia çalışanları ile mesaiye başlıyoruz. Nokia çalışanlarının mesaisi bitene kadar bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
technicker

technicker

Üye
eli kulağındadır heran çıkabilir

ozinyousan

Üye
nokia x6 ya gelir önce inş. .d .d

Del Rey

Del Rey

Üye
:nono:
Neden bukadar sabırsızsınızki? Okadar fazla bişey yok. web browser guzel oyle fazla bişey yok. Yine operaya donuceksınız.:evet:

Web tarayıcı opera'dan daha güzel görünüyor bence hiç değiştirmedim tarayıcımı. Operalar toz tuttu. Bir kilit ekranı bir tarayıcı değişiyor. Biraz da hızlanıyor. Ama bana da böyle demişlerdi kaç kez yine de sabırsızdım. Bu nedenle normal bu sabırsızlık :naughty:

----------Eklendi @ 13:46:07 ---------- Yazıldı @ 13:45:16 ----------

Nokia çalışanları ile mesaiye başlıyoruz. Nokia çalışanlarının mesaisi bitene kadar bekliyoruz.

İstersen sana Nokia Türkiye Genel Müdürürünün LinkedIn adresini vereyim, mesajlaşırsınız :)

'Patron

'Patron

Üye

Opera Mini'den akıyom artık Mobile'ı bıraktım çok fenaymış :cool

Ama bu tarayıcıyı da merak ettim hadi çıksın :naughty:

----------Eklendi @ 09:59:34 ---------- Yazıldı @ 09:59:00 ----------

Günaydın :D
Milletin foruma girer girmez yaptığı ilk iş bu konuya bakmak galiba :D
Ben hep minideydım.Bıraz mobıle denedım de guzel ama çok kasıyor ya yavaş.Mini en güzeli.
Web tarayıcı opera'dan daha güzel görünüyor bence hiç değiştirmedim tarayıcımı. Operalar toz tuttu. Bir kilit ekranı bir tarayıcı değişiyor. Biraz da hızlanıyor. Ama bana da böyle demişlerdi kaç kez yine de sabırsızdım. Bu nedenle normal bu sabırsızlık :naughty:

----------Eklendi @ 13:46:07 ---------- Yazıldı @ 13:45:16 ----------

İstersen sana Nokia Türkiye Genel Müdürürünün LinkedIn adresini vereyim, mesajlaşırsınız :)
Web browser kotu değil ama.Açılışta çabuk kısayollar yok. Benim oncelıklı 4-5 sitem var onedenle operadan devam.

PureFood

PureFood

Üye
@taklaa
Ya şu Nokiayla iletişime geçsen Twitterdan falan ne zaman çıkıcak bu 5800'a ya :hmmm :naughty:

----------Eklendi @ 14:51:28 ---------- Yazıldı @ 14:50:32 ----------

Web browser kotu değil ama.Açılışta çabuk kısayollar yok. Benim oncelıklı 4-5 sitem var onedenle operadan devam.

Yav sorma Mini sardı jetmiş la bu Mobile yanında hantal kalıyor :D

Del Rey

Del Rey

Üye
@taklaa
Ya şu Nokiayla iletişime geçsen Twitterdan falan ne zaman çıkıcak bu 5800'a ya :hmmm :naughty:

----------Eklendi @ 14:51:28 ---------- Yazıldı @ 14:50:32 ----------

Yav sorma Mini sardı jetmiş la bu Mobile yanında hantal kalıyor :D

Yo, ben ciddiyim. Verebilirim. :hmmm Kabul eder etmez o ayrı...

Bir yıldır öğrendiğim şey, o çalışanların birşey söylemediğidir. Devlet sırrı gibi korunuyor o. Verdikleri cevap daima bulanık olur: "Haftaya gelir", "Birkaç ay içinde gelir", "Önümüzdeki zamanlarda gelecektir" veya en klasiği "Müşteri hizmetimize sorabilirsiniz" :evet:

ozinyousan

Üye
@amudakalktım hadi x6 ya farklı bişey gelicekmi heyecanı sardı beni,

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu zamanlarda Nokia çalışanlarından net bir güncelleme bilgisi alabilmek için Stephen Elop olmak gerekiyor.

firstsensei

Üye
Müjdeler olsun Nokia C5-03 için güncelleme çıktı. Son sürüm artık v20.0.024

Del Rey

Del Rey

Üye
Günaydın. Sen bunlara Fransızsın galiba. 2 gün önce çıktı zaten.

firstsensei

Üye

toynakcan

Üye
arkadaşlar kötü haber nokia yı aradım ve bana döndüler yazılım çıkacak mı dedim 5800 için dedim ve aldığım cevap şu oldu şuan öle bi çalışmamız yok çıkacağını düşünmüyorum dedi ve çok sinirlendim kapadım telefonu hayal kırıklığına uğradım ya off

'Patron

'Patron

Üye
toyankcan ne ya. isme bak dalga geçiyo açtığı konulara falan bak. sizde yeyın kek gibi.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar kötü haber nokia yı aradım ve bana döndüler yazılım çıkacak mı dedim 5800 için dedim ve aldığım cevap şu oldu şuan öle bi çalışmamız yok çıkacağını düşünmüyorum dedi ve çok sinirlendim kapadım telefonu hayal kırıklığına uğradım ya off

peki milleti kandırmaya utanmıyomusun
vatana millete hayırlı uğurlu olsun yazılım çıktı arkadaşlar ama v60 değil v53.008 sürümüyle naviden bi bakıyım dedim yazan sürüm v53.008 di çok şaşırdım nokia yine bizi şaşırttı herkes v60 beklerken v53.008 sürümü çıktı ben daha denemedim indircem şimdi naviden hadi herkes güle güle kullansın
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-v53-008-guncellemesi-516804.html#post3593537

Üst Alt