C5-03 'ün İnanılmaz İnternet Hızı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 'ün İnanılmaz İnternet Hızı !!!
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama C5-03 'de tam 30 dk da 541 mb lık oyun indirdim. Hemde 50 metre Wİ-Fİ mesafesinden laptopdan hızlı indirdi :alkis

Sizde indirme hızını yazarsanız memnun olurum ve bu telefondan alacak arkadaşlara yardımcı oluruz vede Nokia da C5-03 'e belki bi el atar çoğalırsak 5800 'cı ları geçeceğiz Allah ' ın izniyle
:ehe :oke:

• Beğen
Tepkiler: ozzo01 ve ahmetc503

ahmetc503

:oke:

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
bunun telefonla ilgisi yok modemden gelen hızla alakalı c6-01 le bende çok film indirdim 10 dk da 8 MBit hızla :)

Coolwhisper

Üye
aynen modemle alakalı, bende süperonline fiber internet var, kablosuz olarak, N82 telefonda senin bahsettiğin hızda indirme ve gönderme yapabiliyorum, aynı şekilde, yeni samsung corby s3653W aldım, onun wifi hızı da çok iyi, çok büyük dosyaları çok kısa sürede indirebiliyorsunuz veya büyük film dosyalarını takılmadan direk izleyebiliyorsunuz. tek sorun pili çabuk bitirmesi 2-3 saatte pil sıfırlanıyor.

atakan25

atakan25

Üye
c5-03 güzel telefon ama kalite yok

anılbaran

anılbaran

Üye
benim telde öyle yaptıydı ama o her zaman olmaz . Evde 8 mps hzında netim var .Sanırsam ondan öyle hzılı ındırmişti benim ki :ehe

frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi
Evet modemlede alakalı ama her telefon böle indiremez örneğin: 5800'la da denedim ama sonuç olumsuz :kotu:

----------Eklendi @ 15:10:47 ---------- Yazıldı @ 15:02:11 ----------

Evet modemlede alakalı ama her telefon böle indiremez örneğin: 5800'la da denedim ama sonuç olumsuz :kotu:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
turkcell superonline 1000 mbits le telefon wifisi.. En uzun filmi 2 dakikada indirirsin.. internet hızıylada alakalı ve modemin gücü..

anılbaran

anılbaran

Üye

şans :aha:

frkan_tr

frkan_tr

Üye
    Konu Sahibi
Ama şans bi kere olur bu sürekli böle ;)

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye

1 ay önce 5800 ım vardı o da baya hızlıydı yani, C5-03 ümde vardı C5-03 iyidir kullan zevkini çıkar :)

xxdama

xxdama

Üye
bende opera handler ile 65 mb dosyayı 25,6 Mbit hızla 5 dakikada indirdim

----------Eklendi @ 17:36:49 ---------- Yazıldı @ 17:34:50 ----------

:D o hızla indirmeni modem sağlıyo :alkis keyfini çıkar derim :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
200 mblık dosyayı yaklaşık olarak 2 dkda

Mete321

Üye
3.5 g deki hızla 200kb/sn hızı var nokıa c6 wıfı deıl kendı hızı hatta 250 cıktıgı bıle oluyor :D:D:D

xxdama

xxdama

Üye
bazı arkadaşlarda indirme yaparken 300 Mbit e kadar çıktığını söylüyo.

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama C5-03 'de tam 30 dk da 541 mb lık oyun indirdim. Hemde 50 metre Wİ-Fİ mesafesinden laptopdan hızlı indirdi :alkis

Sizde indirme hızını yazarsanız memnun olurum ve bu telefondan alacak arkadaşlara yardımcı oluruz vede Nokia da C5-03 'e belki bi el atar çoğalırsak 5800 'cı ları geçeceğiz Allah ' ın izniyle
:ehe :oke:

5800 cıları geçmeniz için 3-4 yıl lazım :zuhaha: Artık 5800 bildiğin e250 gibi oldu.5800cılara kafa tutamazsınız :disko:

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Hızı modemle alakalı ama telefonun internetten özelliklerine bakarsan ulaşabileceği maksimum hız 10mbps
Bu telefondan telefona farklılık gösterir iphone 4de 14mbps galiba.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hızı modemle alakalı ama telefonun internetten özelliklerine bakarsan ulaşabileceği maksimum hız 10mbps
Bu telefondan telefona farklılık gösterir iphone 4de 14mbps galiba.

C6-01, C7 Lerde De 14 Mb

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben 6 partlık bir filmi 35 dakikada indirmiştim.ama izleyemedim.mp4 indirmem gerekirken 3gp indirmişim :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...