LeoFrankLy
Üye
öncelikle bu cfw de yeralan kamera sorununu halletmeli.Olduki birisi benim telefonumdan video ayarlarına girdi ise yandık dahA KAMERA AÇILMAYACAK DEMEKTİR.Bu sorun ciddi bir sorun.
Telefonun orjinal dosyalarından bunları çıkarmalı:chat,servis menü,v.merkezi,notlar,arama,yardım,çevrimiçi paylaşım,burada,aktarma,mynokıa,ovı senk,podcasting,ovi müzik,shazam,hesaplama 2 yerde var biri çıkarılabilir diğer bütün programlar bileşenler aynı olarak kalsın.telefon hafızasını 100mb yapmak için gerekli olan programları da silmeyelim.zatene herkesin hafıza kartı var sorun olmaz.
Olması gerekenler:lisanslı adobe ve Quickoffice olursa iyi olur.face youtube falan kalmalı.bir önceki yazı sitili bu cfw dekinden çok daha güzeldi.ayrıca açılış sesini eskiye döndürürsen iyi olur.açılış kapanış logoları eskisinde çok hoştu.Şebke ve batarya ikonları hoş olmamış orjinali bence çok daha iyiydi.çanak resmi pk hoş olmmış.paylaştığınız ilk resimde telefon rehber mesajlar menü diye güzel bir sıralama var.yalnız kutu kutu ayrılmaları birbirlerinden hoş olmamış.sadece simge ve üzerinde yazı olsa daha iyi olurdu kanaatim.veya sadece simge olsa daha hoş olurdu.
görüşler dikkate alınacaktır
yalnız kameranı kullanabilirsin yine ayarlar/telefon/uygulama ayarları/kamera ya girip düzeltebilirsin. O bölme bölme dediğin olaysa tema değiştirince senin dediğin gibi oluyor sadece nokia anna& belle temasında oluyor o bende öyle seviyorum tam tersi
- - - Eklendi - - -
Birde o kamerada sorun yaratan modu kaldırdım upload edicek vaktim olmadı. 1 hafta sonra eve gidince düzgün hataları fixlicem. 1 ay sonra felanda yeni cfw mi paylaşırım
- - - Eklendi - - -
bağlantı ayarlarında felan bir sorun vardır. bilmiyorum ki haritaları hiç kullanmam ben bana kalsa kaldırıcam fw denArkadaşlar harita da bir türlü olduğum konumu bulamıyor olduğum konumu bulmam için ne yapmam lazım.