[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle bu cfw de yeralan kamera sorununu halletmeli.Olduki birisi benim telefonumdan video ayarlarına girdi ise yandık dahA KAMERA AÇILMAYACAK DEMEKTİR.Bu sorun ciddi bir sorun.
Telefonun orjinal dosyalarından bunları çıkarmalı:chat,servis menü,v.merkezi,notlar,arama,yardım,çevrimiçi paylaşım,burada,aktarma,mynokıa,ovı senk,podcasting,ovi müzik,shazam,hesaplama 2 yerde var biri çıkarılabilir diğer bütün programlar bileşenler aynı olarak kalsın.telefon hafızasını 100mb yapmak için gerekli olan programları da silmeyelim.zatene herkesin hafıza kartı var sorun olmaz.
Olması gerekenler:lisanslı adobe ve Quickoffice olursa iyi olur.face youtube falan kalmalı.bir önceki yazı sitili bu cfw dekinden çok daha güzeldi.ayrıca açılış sesini eskiye döndürürsen iyi olur.açılış kapanış logoları eskisinde çok hoştu.Şebke ve batarya ikonları hoş olmamış orjinali bence çok daha iyiydi.çanak resmi pk hoş olmmış.paylaştığınız ilk resimde telefon rehber mesajlar menü diye güzel bir sıralama var.yalnız kutu kutu ayrılmaları birbirlerinden hoş olmamış.sadece simge ve üzerinde yazı olsa daha iyi olurdu kanaatim.veya sadece simge olsa daha hoş olurdu.

görüşler dikkate alınacaktır:) yalnız kameranı kullanabilirsin yine ayarlar/telefon/uygulama ayarları/kamera ya girip düzeltebilirsin. O bölme bölme dediğin olaysa tema değiştirince senin dediğin gibi oluyor sadece nokia anna& belle temasında oluyor o bende öyle seviyorum tam tersi:ehe

- - - Eklendi - - -

Birde o kamerada sorun yaratan modu kaldırdım upload edicek vaktim olmadı. 1 hafta sonra eve gidince düzgün hataları fixlicem. 1 ay sonra felanda yeni cfw mi paylaşırım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar harita da bir türlü olduğum konumu bulamıyor olduğum konumu bulmam için ne yapmam lazım.
bağlantı ayarlarında felan bir sorun vardır. bilmiyorum ki haritaları hiç kullanmam ben bana kalsa kaldırıcam fw den

neşter1461

neşter1461

Üye
görüşler dikkate alınacaktır:) yalnız kameranı kullanabilirsin yine ayarlar/telefon/uygulama ayarları/kamera ya girip düzeltebilirsin. O bölme bölme dediğin olaysa tema değiştirince senin dediğin gibi oluyor sadece nokia anna& belle temasında oluyor o bende öyle seviyorum tam tersi:ehe

- - - Eklendi - - -

Birde o kamerada sorun yaratan modu kaldırdım upload edicek vaktim olmadı. 1 hafta sonra eve gidince düzgün hataları fixlicem. 1 ay sonra felanda yeni cfw mi paylaşırım

- - - Eklendi - - -

bağlantı ayarlarında felan bir sorun vardır. bilmiyorum ki haritaları hiç kullanmam ben bana kalsa kaldırıcam fw den
Açık alana çık.Uyduları görmeden bulunduğun konumu görmez.haritalar arabası olup yolculuk yapanlar için mükemmel.istediğin adrese götürüyor.navigasyon cihazı almaktan vazgeçtim.telefon yeterli oluyor.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Açık alana çık.Uyduları görmeden bulunduğun konumu görmez.haritalar arabası olup yolculuk yapanlar için mükemmel.istediğin adrese götürüyor.navigasyon cihazı almaktan vazgeçtim.telefon yeterli oluyor.
Benim arabam yok tabanvay devam :ehe bisiklettede işe yarayabilir lakin :ehe:ehe

neşter1461

neşter1461

Üye
O zaman beyan edin elimizden geldiği kadar yapmaya çalışalım :oke:
Simgeler ile de biraz oynarsan admin çok güzel olur.bellenin ikonlarından çok daha güzel windowsun ikonları.aşağıdaki adreste yeralan ikonlara yeni cfwdw yer verirsen güzel olacağı kanaatindeyim.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Simgeler ile de biraz oynarsan admin çok güzel olur.bellenin ikonlarından çok daha güzel windowsun ikonları.aşağıdaki adreste yeralan ikonlara yeni cfwdw yer verirsen güzel olacağı kanaatindeyim.

ikon pakedi eklemeye karşıyım ben.hem kasıyor hem boğucu oluyor bir zamandan sonra en iyi orjinal ikonlar. ama değişik ikonlu temaları sisteme gömebilirim.

neşter1461

neşter1461

Üye
Görseli değiştirmek babında yeni şeyler yaparsanız güel olacağı kanısındayım.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Belle shell'i sisteme gömebilir misin?Guncellemede bu olursa cok makbule gecer :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Bi denerim kullanırım hoşnut olursam beğenirsem niye olmasın :)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Hocam teşekkür ederim çok güzel bir çalışma

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Akşam o sorunu çözülmùş bir sekilde aynı cfw yi upload edicem

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
Akşam o sorunu çözülmùş bir sekilde aynı cfw yi upload edicem

Şebeke ikonlarını ve açık uygulamaları gösterme ikonlarını da değiştirirsen güzel olur . birde tema efektini belle yap ve son olarak da chayanne ram politikasını eklersen süper bir cfw olur.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke ikonlarını ve açık uygulamaları gösterme ikonlarını da değiştirirsen güzel olur . birde tema efektini belle yap ve son olarak da chayanne ram politikasını eklersen süper bir cfw olur.

Artık herkese tek tek dikkate almaya çalışırsam 10 tane cfw yapmam gerekecek isteyen var istemeyen var birazda kendi görüşlerimi fikirlerimi kattım. Kameradaki bugu düzelttim. Upload etmeye çalışıyorum ama 2 defa net koptu yüklerken

- - - Eklendi - - -

Yükleme Bitmiştir.

Joker.

Joker.

Üye
İlk verdiğin latin moon üstüne latin moonv2 kursam bişi olur mu

- - - Eklendi - - -

Bu arada Teşşkkürler

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
İstediğin gibi kur. Pek bi değişiklik yok zaten performans iyileştirildi hatalar kaldırıldı. rica ederim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Artık herkese tek tek dikkate almaya çalışırsam 10 tane cfw yapmam gerekecek isteyen var istemeyen var birazda kendi görüşlerimi fikirlerimi kattım. Kameradaki bugu düzelttim. Upload etmeye çalışıyorum ama 2 defa net koptu yüklerken

- - - Eklendi - - -

Yükleme Bitmiştir.

Melikcaneker1 arkadaş dogruları söylyor lütfen onun dediklerini bir sonraki cfw hayata geçir çok dehşet cfw olacak üstad lütfen özellikle ram uygulamasını hayata geçir.Şunuda söyliheyim onun söylediklerine itraz eden yok güzel kardeşim lütfen onun talimatlarını dikkate alarak hazırşa bir sonraki cfw bu arada tşkkür ederim ii çalışmalar

- - - Eklendi - - -

Tv modu var mı üstad?

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
Melikcaneker1 arkadaş dogruları söylyor lütfen onun dediklerini bir sonraki cfw hayata geçir çok dehşet cfw olacak üstad lütfen özellikle ram uygulamasını hayata geçir.Şunuda söyliheyim onun söylediklerine itraz eden yok güzel kardeşim lütfen onun talimatlarını dikkate alarak hazırşa bir sonraki cfw bu arada tşkkür ederim ii çalışmalar

- - - Eklendi - - -

Tv modu var mı üstad?

Sağol kardeş

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar halledicem.

neşter1461

neşter1461

Üye
açılış ekranı sesi falan değiştirdin mi.daha önceki cfw süperdi.