[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

erdemsazak

Üye
Dememesi lazım. Sadece patcher.dll ler var sistemde ben ve diğer arkadaşlar kurduk bir sorun çıkmadı gayet güzel kurdu :) link vericem onu dene

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/?w8cvaoxb3mueo8t
Şu an teldn gryrm indıremdım.ovi mağzada da aynı durum söz konusu (telde mewcut dgl ve dahili bilesen hatası) tekrar mi flashlasam acaba .d

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Seni tebrik ediyorum.Gercekten güzel cfw olmus.c6 ortçanamkyorsa en ıyısı flash ev ekranı.Yanlız bir sorun var yamaları aktıf etmek ıcın rompatcher yok.Neden acaba ?

erdemsazak

Üye
hmm demekki
rompatcher sorunu bi tek bnde yokmuş :) bu arada bi çok ufak sorunlarda yok deil aslnda. mesela teli şarj ederken şarj göstergesi aktif olmuyor. Her neyse bu arada flashlama sırasında dosyadan çıkanları rm-697 klasörüne atıyoruz ; fakat uda. dosyası benim kafamı karıştırdı.Önce ki cfw lerin herhangi bir uda dosyasını kullansak farkeder mi ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher kendiniz yüklüceksiniz zaten. koymadım direkt romptcher yükelyebilip kullanmanız için patcherları koydum fw ye . kurun ve direkt yamaları aktif edip auto ya alın tek sefer bidaha uğraşmayın. öbür türlü her reste tekrar aktif etmek gerekiyor.

erdemsazak

Üye
tmmdır verdigin linkten halletim o rompathcer işini teşekkürler .d ama ovi mağza nolcak anlamadım şimdi .d

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
tmmdır verdigin linkten halletim o rompathcer işini teşekkürler .d ama ovi mağza nolcak anlamadım şimdi .d
ovi mağaza ben kullanmıyorum diye sildim fw den. zaten bu kendi kullanımımım içindi paylaşmıcaktım normalde. internet sitesine girip mağazaya gerek kalmadan istediğini yükleyebilirsin yine

erdemsazak

Üye
hmm anladım.eline sağlık .)

artos1

Üye
rom patcher verdiğiniz linkten indirdim kurdum aktif hale getirdim yina yatay klavyede ok tuşu oluşmadı,acaba eksikmi yaptık.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
rom patcher'i yükledim ama senin yamalar gözükmüyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartınıza patches diye kalsör oluşturup içine atıcaksınız . 3in1 yamasını aktif ettinizmi?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
instal server ile open4all yamasi sadece var baska yok

- - - Eklendi - - -

instal server ile open4all yamasi sadece var 3in1 yok

erdemsazak

Üye
bu seferde rompatcherdkı yamaları aktiflestırnce galeri ve muzıklrı acamıyorum.uyarı werıyor sıstem hatası diye .d

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış birşeyler yapıyorsunuz ya :D
bunların içinde patchler var. size sadece 3in1 ve center text patchlerini aktif etmenizi öneririm :) diğerleri gereksiz

- - - Eklendi - - -

bu seferde rompatcherdkı yamaları aktiflestırnce galeri ve muzıklrı acamıyorum.uyarı werıyor sıstem hatası diye .d
c2z aktifleştirme

- - - Eklendi - - -

instal server ile open4all yamasi sadece var baska yok

- - - Eklendi - - -

instal server ile open4all yamasi sadece var 3in1 yok
linkteki dosyaları at

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Şimdi oldu adamım:D Gerçekten şimdi benim için bir sorunu kalmadı.Ve rom patcher'ı sonradan telefona atarak yamaları sürekli el ile aktif etmekten kurtmışsın.Bundan önceki kullandığım cfw'lerde hep el ile aktif ediyordum.Senin bulduğun yöntem çok zekice.Seni bir kez daha tebrik ederim.İnşallah güncellemelerde gelir :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi oldu adamım:D Gerçekten şimdi benim için bir sorunu kalmadı.Ve rom patcher'ı sonradan telefona atarak yamaları sürekli el ile aktif etmekten kurtmışsın.Bundan önceki kullandığım cfw'lerde hep el ile aktif ediyordum.Senin bulduğun yöntem çok zekice.Seni bir kez daha tebrik ederim.İnşallah güncellemelerde gelir :)

rica ederim :) hayırlısı ile ramazanda güzel bir güncelleştirme düşünüyüyorum istekler ve arzular doğrultusunda tabi :ehe

neşter1461

neşter1461

Üye
çok iyi olur

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
O zaman beyan edin elimizden geldiği kadar yapmaya çalışalım :oke:

neşter1461

neşter1461

Üye
O zaman beyan edin elimizden geldiği kadar yapmaya çalışalım :oke:
öncelikle bu cfw de yeralan kamera sorununu halletmeli.Olduki birisi benim telefonumdan video ayarlarına girdi ise yandık dahA KAMERA AÇILMAYACAK DEMEKTİR.Bu sorun ciddi bir sorun.
Telefonun orjinal dosyalarından bunları çıkarmalı:chat,servis menü,v.merkezi,notlar,arama,yardım,çevrimiçi paylaşım,burada,aktarma,mynokıa,ovı senk,podcasting,ovi müzik,shazam,hesaplama 2 yerde var biri çıkarılabilir diğer bütün programlar bileşenler aynı olarak kalsın.telefon hafızasını 100mb yapmak için gerekli olan programları da silmeyelim.zatene herkesin hafıza kartı var sorun olmaz.
Olması gerekenler:lisanslı adobe ve Quickoffice olursa iyi olur.face youtube falan kalmalı.bir önceki yazı sitili bu cfw dekinden çok daha güzeldi.ayrıca açılış sesini eskiye döndürürsen iyi olur.açılış kapanış logoları eskisinde çok hoştu.Şebke ve batarya ikonları hoş olmamış orjinali bence çok daha iyiydi.çanak resmi pk hoş olmmış.paylaştığınız ilk resimde telefon rehber mesajlar menü diye güzel bir sıralama var.yalnız kutu kutu ayrılmaları birbirlerinden hoş olmamış.sadece simge ve üzerinde yazı olsa daha iyi olurdu kanaatim.veya sadece simge olsa daha hoş olurdu.

artos1

Üye
Arkadaşlar harita da bir türlü olduğum konumu bulamıyor olduğum konumu bulmam için ne yapmam lazım.