[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
müzik çalara grdmde hata veriyor. Genel sistem hatası diye müzikler e/music te

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
mfdrn

mfdrn

Üye
Çok güzel ellerine sağlıkta ram 45 mb kalıo :S Fertile ceresden güzel ama fertile cereste 59 mb kalıodu

- - - Eklendi - - -

Bide izin verirsen senin cfw ne birkaç mod eklicem bide rom patcheri gömcem

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel ellerine sağlıkta ram 45 mb kalıo :S Fertile ceresden güzel ama fertile cereste 59 mb kalıodu

- - - Eklendi - - -

Bide izin verirsen senin cfw ne birkaç mod eklicem bide rom patcheri gömcem
Uygulama ve ekranı moduna göre değişir ram miktarı. 61-62 mb ram gören var. Ekleyeblrsn istdğn modu

mfdrn

mfdrn

Üye
teşekkürler sanırsam ev ekranından bide bbelle koymuştum ev ekranını ondan olabilir

kralsinan58

Üye
Müzik çalar hata veriyor beyler, program veya oyun yüklediğimde de görünmüyor telefonda acil yardım.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
hangi prograf ve oyun görünmüyor? . Müzik çalarda bu yazılmdan kaynaklı bir hata yok

mfdrn

mfdrn

Üye
senin cfw modlanmıyor nfe hata veriyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
nokia cookerla yapıcaksın zaten.

mfdrn

mfdrn

Üye
hee tmm ben nfe ile yapıyorum normal cfw Ama tel acılmıo nokia cookerla olurmu?

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
cooker la olur

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Açılmaması ile alakası yok sadece modlayıp paketlemende işe yarar cooker

neşter1461

neşter1461

Üye
Temel ev ekranı temasında simgeler küçük kalıyor.Admin o simgeleri büyütürsen çok iyi olur.simgeleri büyütelim üzerlerindeki yazıları silelim.yazısız biraz daha büyük simge güzel olur.

- - - Eklendi - - -

telefon cepte iken tuş kilidi yanlışlıkla açılıyor.tuş kilidini orzinale döndürsek nasıl olur acaba.ayrıca temel ev ekranı temasını kullanırken ortadaki tuşa basınca sürüklemeli tuşaç gelmiyor.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Temel ev ekranı temasında simgeler küçük kalıyor.Admin o simgeleri büyütürsen çok iyi olur.simgeleri büyütelim üzerlerindeki yazıları silelim.yazısız biraz daha büyük simge güzel olur.

- - - Eklendi - - -

telefon cepte iken tuş kilidi yanlışlıkla açılıyor.tuş kilidini orzinale döndürsek nasıl olur acaba.ayrıca temel ev ekranı temasını kullanırken ortadaki tuşa basınca sürüklemeli tuşaç gelmiyor.

simgeler büyümez ancak o şekil çalışabilir. Tuş kilidi genişletilmiş rofs2 de ancak böyle olabiliyor orjinal dokunmatiğide eklesek yandan direkt açılıyor. şuan orjinal rofs2 de çalışıyorum boyutu küçük olan onda böyle bir sorun yok. ortadaki tuşla geçer yanlış birşeyler yapıyorsun

neşter1461

neşter1461

Üye
facebook ve youtube eklersen yeni cfw ne çok makbule geçer.