şimdi indirip yükleyeceğim yalnız rofs3 dosyasını silelim mi yoksa kalsın mı cfw atarken.
- - - Eklendi - - -
şimdi indirip yükleyeceğim yalnız rofs3 dosyasını silelim mi yoksa kalsın mı cfw atarken.
- - - Eklendi - - -
yükledim inceliyorum şimdi.kişiselde widgets ne i,şe yarıyor.
- - - Eklendi - - -
tuş kilidi açma menüsü yok basıyorum tuşa açılıyor basıyorum kapanıyor.admin sorun nerede acaba.
Kamerada ayarlar bölümünde çubuk tam yükseğe çıkmıyor ayrıca video modunda ayarı telefonda oynatmak için geniş ekran yüksek kalite yaptım ve bir daha kamera açılmıyor.teli kapadım açtım sorun devam ediyor.kameraya girince tel beni ana menüye atıyor.eksiklikler çok gibi.yeni şeyler karşıma çıktıkça yazacağim.
- - - Eklendi - - -
doc uzantılı dosyaları açacak bir programın olmaması önemli bir eksiklik diye düşünüyorum

Yükleyebilirsin tabiki. Ama bence gerek yokben senin eski cwf den memnundum.o cfw ye ait dosyalar ben de mevcut.şimdi yükleyebilirmiyim onu tekrardan
sana önemli ve büyük bir sorun daha söyleyeyim çekilen resimler galeride görünmüyor.yeniden cfw attım şimdide bu sorunu farkettim
Sana birşey söyleyeyim o açılış sesi sadece benim CFW mde mevcut ki onu ben bir şarkının başından keserek yaptımsorun benim tarihi güncellemememde imiş.çekilen resimler görülüyor.yalnız eski cfwyi yükledim.bence telefonun açılış sesi bile bu cfwye bin basar.ve hiç bir sorun olmadan çalışıyor.size bir önerim var.bu cfw üzerinde kullanıcıların talepleri doğrultusunda da bir cfw hazırlarsanız mükemmel olur.

Forumda var araştırırsan bulabilirsinSamsung ekranını nasıl bulucam bana verirmisin
Dememesi lazım. Sadece patcher.dll ler var sistemde ben ve diğer arkadaşlar kurduk bir sorun çıkmadı gayet güzel kurduben rmpatches kurulu olarak gôremedım telde.kurmak ıstedm dahili bileşen dedı.ne yapmam gerek acep .d
link vericem onu dene