[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

neşter1461

neşter1461

Üye
sertifika sorunu bitecek mi peki.

Joker.

Joker.

Üye
Cfw atıyorsuh telefon hackleniyo zaten

• Beğen
Tepkiler: neşter1461
neşter1461

neşter1461

Üye
dostum bir önceki cwf den farkı ne.senin yayınladığını zatene tele yüklemiştik.güncelleme mi yaptın.eskisi ile farklar neler acaba.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Eskisi ile performans ve görsellik gibi farklılıkları var. Flash ev ekranıda eklendi bunda

neşter1461

neşter1461

Üye
şimdi indirip yükleyeceğim yalnız rofs3 dosyasını silelim mi yoksa kalsın mı cfw atarken.

- - - Eklendi - - -

şimdi indirip yükleyeceğim yalnız rofs3 dosyasını silelim mi yoksa kalsın mı cfw atarken.

- - - Eklendi - - -

yükledim inceliyorum şimdi.kişiselde widgets ne i,şe yarıyor.

- - - Eklendi - - -

tuş kilidi açma menüsü yok basıyorum tuşa açılıyor basıyorum kapanıyor.admin sorun nerede acaba.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yükledim inceliyorum şimdi.kişiselde widgets ne i,şe yarıyor.

- - - Eklendi - - -

tuş kilidi açma menüsü yok basıyorum tuşa açılıyor basıyorum kapanıyor.admin sorun nerede acaba.

widgets samsung flash ev ekranında işe yarar. başka türlü kullanmana gerek yok. Tuş kilidininde öyle olması gerekiyor zaten diğer türlü saçma oluyor sürüklemeli tuş kilidinde. menü tuşuna basarak girersen kilit ekranı görürsün

neşter1461

neşter1461

Üye
Kamerada ayarlar bölümünde çubuk tam yükseğe çıkmıyor ayrıca video modunda ayarı telefonda oynatmak için geniş ekran yüksek kalite yaptım ve bir daha kamera açılmıyor.teli kapadım açtım sorun devam ediyor.kameraya girince tel beni ana menüye atıyor.eksiklikler çok gibi.yeni şeyler karşıma çıktıkça yazacağim.

- - - Eklendi - - -

doc uzantılı dosyaları açacak bir programın olmaması önemli bir eksiklik diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

ramblow a bakınca 3-4mb da olsa bir artış söz konusu.yalnız menülerde geçişte bir önceki menünün kalıntıları kısa sürede olsa bazen kalıyor.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Kamerada ayarlar bölümünde çubuk tam yükseğe çıkmıyor ayrıca video modunda ayarı telefonda oynatmak için geniş ekran yüksek kalite yaptım ve bir daha kamera açılmıyor.teli kapadım açtım sorun devam ediyor.kameraya girince tel beni ana menüye atıyor.eksiklikler çok gibi.yeni şeyler karşıma çıktıkça yazacağim.

- - - Eklendi - - -

doc uzantılı dosyaları açacak bir programın olmaması önemli bir eksiklik diye düşünüyorum

çubuk en yukardayken zaten baskı 5m büyük çekiyordu. ortada dururkende baskı 5m büyük hala. bu herhalde mod dan kaynaklanıyor bendede öyle herhangi bir zararı olmaz aşağı sürükleyip küçük boyutlu çekebilirsin. ikinci dediğinde hakikaten sorun varmış bakmadım ben video felan En kısa zamanda düzenlicem

Son dediğin tema efektinden kaynaklanıyor. bundan daha hızlı menü geçişi olamaz ki

neşter1461

neşter1461

Üye
ben senin eski cwf den memnundum.o cfw ye ait dosyalar ben de mevcut.şimdi yükleyebilirmiyim onu tekrardan

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Mod da zaten kamera & video kalitesi arttırıldı bir daha videodan yüksek kaliteye almaya gerek varmı yokmu bilmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

ben senin eski cwf den memnundum.o cfw ye ait dosyalar ben de mevcut.şimdi yükleyebilirmiyim onu tekrardan
Yükleyebilirsin tabiki. Ama bence gerek yok

neşter1461

neşter1461

Üye
sana önemli ve büyük bir sorun daha söyleyeyim çekilen resimler galeride görünmüyor.yeniden cfw attım şimdide bu sorunu farkettim

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
sana önemli ve büyük bir sorun daha söyleyeyim çekilen resimler galeride görünmüyor.yeniden cfw attım şimdide bu sorunu farkettim

Bu dediğin imkansız arkadaşım. ben görüyorum şuan nasıl sen göremiyosun

neşter1461

neşter1461

Üye
eskiye devam.bence eskisinin üzerinde çalışıp bir kaç yeni şey ekleyip kaldırsaydın daha iyi olurdu.rüştünü kanıtlamıştı eskisi.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Bana sorarsan bu eskisinden 10 bin kat daha iyi . Ki isteyen istediğini kullanabilir bu beni ilgilendirmez hatta kimseyi ilgilendirmez. Bundaki tek sorun video da o dediğinde oluyor oda mod la zaten yükseltildiği için olmalı.

neşter1461

neşter1461

Üye
sorun benim tarihi güncellemememde imiş.çekilen resimler görülüyor.yalnız eski cfwyi yükledim.bence telefonun açılış sesi bile bu cfwye bin basar.ve hiç bir sorun olmadan çalışıyor.size bir önerim var.bu cfw üzerinde kullanıcıların talepleri doğrultusunda da bir cfw hazırlarsanız mükemmel olur.

Joker.

Joker.

Üye
Samsung ekranını nasıl bulucam bana verirmisin

neşter1461

neşter1461

Üye
son söz olarak şunu söyleyeyim ki orjinal gibi asla olmuyor hiçbir şey

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
sorun benim tarihi güncellemememde imiş.çekilen resimler görülüyor.yalnız eski cfwyi yükledim.bence telefonun açılış sesi bile bu cfwye bin basar.ve hiç bir sorun olmadan çalışıyor.size bir önerim var.bu cfw üzerinde kullanıcıların talepleri doğrultusunda da bir cfw hazırlarsanız mükemmel olur.
Sana birşey söyleyeyim o açılış sesi sadece benim CFW mde mevcut ki onu ben bir şarkının başından keserek yaptım :):)

Bkz:Sancak

- - - Eklendi - - -

Samsung ekranını nasıl bulucam bana verirmisin
Forumda var araştırırsan bulabilirsin

erdemsazak

Üye
ben rmpatches kurulu olarak gôremedım telde.kurmak ıstedm dahili bileşen dedı.ne yapmam gerek acep .d

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ben rmpatches kurulu olarak gôremedım telde.kurmak ıstedm dahili bileşen dedı.ne yapmam gerek acep .d
Dememesi lazım. Sadece patcher.dll ler var sistemde ben ve diğer arkadaşlar kurduk bir sorun çıkmadı gayet güzel kurdu :) link vericem onu dene

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/?w8cvaoxb3mueo8t