[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
herşey senin istedğin gbi Neştere

Software95

Merhabalar babamın telefonuna Symbiantürkiye"nin yeni çıkardığı Fertile Ceres Fp2 kurdum eksik çok.Sonra senin yaptıklarına baktım güzel yorumlar var.Yeni cfw ne zaman çıkar ve tv out kablosu ile tv"den görüntü alınabilir mi senin yaptıklarında şimdiden :tşk:
iyi forumlar iyi çalışmalar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
tv çıkışı suan yok. Bi sonrakinde hallederiz . Rica ederim

Frkn0640

Üye
nasıl yükleyecem bu konuda yardımcı olursan sevinirim şu programı indircen şunu şunu yapcan gibi

DEVIL95

Üye
LeoFrankly rica etsem acilen pm bakar mısın ? Bir sorum var sana. . .

bthn1

Üye
rompatcher kurarken dahili bileşen hatası veriyor

neşter1461

neşter1461

Üye
07/07/2012 tarihinden bu zamanadek ne tür değişiklikler yaptınız acaba admin.tekrardan yüklemek istiyorum.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Değişiklik yok şuan evimde değilim mobilim

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Belle shell'i sisteme gömmeyi ne zaman denersin?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Eve dönünce denerim. Ama iyi bişey olmazsa paylaşmam. Sonuçta stabilite önemli

neşter1461

neşter1461

Üye
açılış kapanış ekrani değişmedi mi kamera sorunu giderilmedi mi acaba.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
kamerada ne problem var ki? Ben hiç sıkınti yasamadim

neşter1461

neşter1461

Üye
Tekrardan yükledim.Kayda değer değişiklikler olmuş.açılış ekranı süper.kamera sorunu giderilmiş.Eline sağlık admin.Yalnız Twitter var ama youtube ve facebook yok malisef.neden böyle oldu.ençok kullanılan 2 program yok.widgest ve packages yine rompatch uygulamaları ne oluyor.ingilizcem sağlam değil ne işe yararlar nasıl kullanılırlar yazarsan iyi olur.

nbileyimben

Üye
ilk defa yukleme işlemi yapcam. nasıl yapcağımı bilmiyorum. uzaktan erişim ve nasıl yapabilceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz

neşter1461

neşter1461

Üye
?Nasıl Yüklicez ;
Aşama Aşama anlatıyorum ..
-Önce Pc mizde Phoenix Yüklü olucak.
-Navifirm yazılımından telefonumuza uygun dosyaları indirin
-İndirdiğiniz dosyaları RM-697 adlı klasörde toplayıp (klasörü kendiniz oluşturun) Program Files /nokia/phoenix/product a atın.
-Pheonix i açıp Üstte File sekmesinden Open Product a tıklıyıp RM-697 yi seçin OK deyin.
-Flashing Sekmesinden Firmware update diyin. Sağ üstte ... gibi birşey olucak açılan ekranda oraya tıklayıp telefonunuzu seçin.
-Dead phone usb flashing sekmesine Tik koyun.
-Optionsa tıklıyıp Açılan ekranda Core ve Rofs2 dosyalarını seçip silin.
-ADD diyip Chaos Strike.rofs2 adlı dosyayı TYPE ; PPM olacak şekilde Back up / refurbish butonlarına tik koyup ekleyin.
-Aynı şekilde core dosyasınıda ekleyin yalnız Core da TYPE Image olucak back up / refurbish e tik koyup Onuda ekleyin.
Artık tek yapmanız gereken REfurbishe basmak. sizden bastıktan sonra Önce usb kablonuzu çıkarmanızı ardından bataryanızı çıkarmanızı sonra usb yi bağlayıp bataryanızı takmanızı isticek bunları SIRASIYLA yapın. Bekleyin 3-4 sn eğer bi hareket olmazsa açma/kapama tuşuna basıp çekin Dikkat! uzun basmayın basıp çekin.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
2 gün oldu denedin mi

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
leo kardşm klavyede sorun var ayarlar ve ok tuşu yok

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
leo kardşm klavyede sorun var ayarlar ve ok tuşu yok

1. Sayfanın en altında rompatcher ile patches.rar var.Rompatcherı yukle.sonra da patches.rar ı rardan cıkar cıkan dosyaları hafıza kartına dırek at.Sonra rompatcherdan yamaları aktıf et tamamdır. :oke: