[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

neşter1461

neşter1461

Üye
melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
aynen bende modladım yükledim senin dediğin gibi oluyor kamera kalitesi çok düşüyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
kamera ayarı şuan telefonun orijinalindeki gbi

- - - Eklendi - - -

boş ver artmasin 45mb yeter.zatene herkes hafiza karti kullaniyordur.tel hafizasina ihtiyaç yok.

tel hafızası 67 mb olarak geliyor

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
kamera ayarı şuan telefonun orijinalindeki gbi

- - - Eklendi - - -

tel hafızası 67 mb olarak geliyor

Engin telefon hafızası ilk başta 44 MB geliyor hard format atınca 71 MB oluyor.Kamera ayarları şuan güzel değil gibi ama yarın gündüz ışığında bakmam lazım :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca flash ev ekranındaki numara çevirme ikonu çalışmıyor.Bu büyük bir sıkıntı

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Engin telefon hafızası ilk başta 44 MB geliyor hard format atınca 71 MB oluyor.Kamera ayarları şuan güzel değil gibi ama yarın gündüz ışığında bakmam lazım :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca flash ev ekranındaki numara çevirme ikonu çalışmıyor.Bu büyük bir sıkıntı

onuda şöyle çözüceksiniz bi dk

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/?ze3u4wrg5a59ucv Yükle bunu. Telefon hafızası nasıl 44 mb ? yanlış yükleme yapıyorsunuz 102.1 mb olarak gelir TEl hafızası

- - - Eklendi - - -

kamera ayarları Telefonu ilk aldığındaki gibi orjinal ayarlı kötü diyosan oda kötüdür :):)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Nasıl ya bak ben şöyle flash atıyorum:
1-)Rm-697 seçiyorum
2-)sonra flashing den firmware update ye tıklıyorum.
3-)sonra product code yi seçiyorum.
4-)sonra ayarlara tıklayım rofs2 ve c00 hariç hepsini siliyorum.
5-)Rofs2 ile c00 seninkilerle değişiyorum.
6-)Refurbish'e basıyorum işlemleri yapıyorum.Sonunda tamamlandı yazıyor zaten.
Nerede hata yapıyorum ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl ya bak ben şöyle flash atıyorum:
1-)Rm-697 seçiyorum
2-)sonra flashing den firmware update ye tıklıyorum.
3-)sonra product code yi seçiyorum.
4-)sonra ayarlara tıklayım rofs2 ve c00 hariç hepsini siliyorum.
5-)Rofs2 ile c00 seninkilerle değişiyorum.
6-)Refurbish'e basıyorum işlemleri yapıyorum.Sonunda tamamlandı yazıyor zaten.
Nerede hata yapıyorum ?

İmkansız bu. Şuan deneme amaçlı flash attım ve yine 102 mb udayı silme bide öyle dene

neşter1461

neşter1461

Üye
ah şu simgeleri biraz daha büyütebilsek.orzinalindeki kadar olsa süper olurdu.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ah şu simgeleri biraz daha büyütebilsek.orzinalindeki kadar olsa süper olurdu.

senin o dediğin simgeler malesef büyümüyor :) keşke olsa ama yok onlar kalıp gibi sadece simgeleri değişiyor mod ile

neşter1461

neşter1461

Üye
senin o dediğin simgeler malesef büyümüyor :) keşke olsa ama yok onlar kalıp gibi sadece simgeleri değişiyor mod ile
Anladım çalışmalarında başarılar diliyorum.iki tane hesaplama var.bu neden kaynaklanıyor.bunu 1 e indirebilirmiyiz.v.merkezi gereksiz kaldırılabilir ayrıca chat da öyle.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Fw işlerini son bir cfw yapıp bırakıcam. Onada başladım buna çok benzicek ve daha stabil olucak. Font ve tema efekti gbi görsel istekleriniz warsa söyleyebılırsnz

• Beğen
Tepkiler: artos1
melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
android font. Belle tema efekti

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
google a c5-03 Latin MooN yazdım inanılmaz birşeyle karşılaştım. Her foruma konu açılmış nerdyse ve altına alıntı bile yazılmamış ustelık btanesıni açan üyenin nicki beni kötüler gbi. Neler oluyor ? .

- - - Eklendi - - -

android font. Belle tema efekti

Oke. Eklenecek

• Beğen
Tepkiler: artos1
Joker.

Joker.

Üye
c6 portu için uğraş

- - - Eklendi - - -

c6 portu için uğraş

neşter1461

neşter1461

Üye
Fw işlerini son bir cfw yapıp bırakıcam. Onada başladım buna çok benzicek ve daha stabil olucak. Font ve tema efekti gbi görsel istekleriniz warsa söyleyebılırsnz
Öncelikle ne zaman hazır olur.görsel anlamda biraz daha değişik simgeler kullanırsanız daha hoş olur.windows 7 nin görselleri mesela.

- - - Eklendi - - -

c6 portunu yapamayacak kimse galiba.1 yıldır uğraşıyorlar sonuç olumsuz.

Masterthone

Masterthone

Üye
Öncelikle ne zaman hazır olur.görsel anlamda biraz daha değişik simgeler kullanırsanız daha hoş olur.windows 7 nin görselleri mesela.

- - - Eklendi - - -

c6 portunu yapamayacak kimse galiba.1 yıldır uğraşıyorlar sonuç olumsuz.
Az kaldı sabredin core şifresi kırılmıyo fakat daha tatlı bi çözüm buldum C6 port devrim niteliğinde gelecek....

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

suat_33

Üye
öncelkle güzel olmus emegne saglık efekler harıka tel cok hzlı . ama 3 sorunm var 1. flash ev ekrannda soldan en alttakı telefon smgesi çalsmyor numara cevrmk ıcın ev ekrannı degstrym :( 2. Kişisel ayarlardkı widgets bı etkısı yok 3. ise bootscreen degstrmk ıcn win7 bootscreen ı x-plore progrmı ıle c y yukledm ama z de senn yapms oldugn boot calısyor ve z de degsklık yapamyrm yardımn ıcn smdıdn tesskler ..