C5-03 Kullanıcıları Bana Dua Edin :D ( Link Güncellendi )

Joker.

Üye
Temanın linkini ve hangi program ile ne yaptın yazı fontunu hastası oldum acilen yazar mısın

arkadaşlar c5 03 umden oviden uygulama indirirken telefon hafızasına iniyor bende internet sayfasından denıyorum orda tel.hafızasmı hafıza kartımı dıo haf.kartı deyınce ınmıyo ama tel.hafıza kartına ınıyo ayrıca hafıza kartımda 1gb lık boş alan bile war hafıza dolu degıl yardmlarınzı beklyorum

Konu Sahibi

Mağazaya girdikten sonra hesap de oturum aç de oturumu açtıktan sonra ayarlar de sonrada yükleme tercihleri de hafıza kartını seç

kardş zaten oyleymş ama yınede emın olmak icin tekrar kaydettm ama yınede sadce tele ınıyo ?

Oğuz Allah razı olsun hemşo

ewet bi iki tane indi sadce hafza kartına onun dısında hepsı tele ınıyo

Konu Sahibi
Tele inenlerin ismi ne

oyunlar tele indi sadece atom bebek oyunu hafzaya ındı

mesela azonce doodle jump die oyunu oviden denedim başarısız dedi bende ovinin ınternet sayfasndn denedm hafza kartna ınmd tele ındi

EniquE

Üye
Kamerayi Sürekli Kullanmadığım İçin Şimdilik İhtiyacım Yok Ama Eminim Olacaktır Allah Razı Olsun

bay gablın kardeşim bizim c5 03 için hani orta tuşa basılı tutunca açık olanlar çıkıyo ya şu c6 01 deki gibi yapamaz miyiz onda sayfa şeklinde çıkıyo bi bilgin varmı

Sağol gördüğüm en güzel paylaşımlardan birisi bu...