By_GaBLiN
Üye
-
Konu Sahibi
-
O sorun var ışte rehbere girip seçeneklerden ara dersin veya uygulamayı kapatıp foto çekeceğin zaman açarsınyalnız program açıkken camda çalışıyor rehbere girip arama yapabilmek için yeşile basdığım zaman direk cam açılıyor
Harika birde ev ekranı kurdum tele mütişoldu tell sana bişi sorcam bildiğin türkçe ev teması var mıGözün aydın nası güzel demi
Forumda Orange tsunami var Türkçe bekle linkinı bulumHarika birde ev ekranı kurdum tele mütişoldu tell sana bişi sorcam bildiğin türkçe ev teması var mı
Kendimizi çekerken elim sürekli yan tarafa kayıyordu kirasım geliyodubenden kaynaklanan bir sorun mu dedim ama şükür diğilmiş.normal çekimde ekranı kullanabilirsin ama kendini çekmen için birebir
Sertifika tarafından kısıtlandı dei .sForumda Orange tsunami var Türkçe bekle linkinı bulum----------Eklendi @ 23:52:16 ---------- Yazıldı @ 23:50:32 ----------www.maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/orange-tsunami-siyah-mod-by-ethnic-428736.html----------Eklendi @ 23:53:53 ---------- Yazıldı @ 23:52:16 ---------- Kendimizi çekerken elim sürekli yan tarafa kayıyordu kirasım geliyodu
Imzayı kaldır sonra yükleSertifika tarafından kısıtlandı dei .s
Yok oralardan olmaz bu konudakileri uygula telefonu hackle bi daha uğraşmazsın sertifika ile www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.htmlyok okadar cok kotu degıl ama bı okdarda ıyı degıl bıraz bastırmam lazım telefonun telfnun guvnlık ayarlarından sertıfıka ayarlarıyla bı degısıklık yapsak nasıl olur acaba ben senın o yukledıgın program kurmak ıstıyorum lutfen yardım edermısınz kamera tusunu kılıt tusu yapmak ıstıyorum cok sagolun sımdıden tesekkurler
Im Joker. İşte ben o konu ile hack ledim hiç bir sorun olmuyo çook kolay benim 5 dk aldi telde internete girip hemde hack yapmaya çalışınca geçiş yap filan süre yiyiyo sen 2 dk yaparsın hemde beklemiyon Tavsiye EderinYok oralardan olmaz bu konudakileri uygula telefonu hackle bi daha uğraşmazsın sertifika ile www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html
Hocam imzayı nasıl kaldırıyoruz onu söylermişim lütfen ya bu programı yüklemek istiyorum yardım edermişinImzayı kaldır sonra yükle
Işte bende diyorum ya hack nasıl yaptın. Yaptım diyosum ama anlatmıyon nasıl olduğunu anlatırmışınIm Joker. İşte ben o konu ile hack ledim hiç bir sorun olmuyo çook kolay benim 5 dk aldi telde internete girip hemde hack yapmaya çalışınca geçiş yap filan süre yiyiyo sen 2 dk yaparsın hemde beklemiyon Tavsiye Ederin
Freesigner ile ama sertifikan yok demi o önceki yazımda hackin linkinı verdim aynısını uygula olmazsa Jokere sor o anlatsınHocam imzayı nasıl kaldırıyoruz onu söylermişim lütfen ya bu programı yüklemek istiyorum yardım edermişin
çok süper bir prg zor oldu güç oldu ama oldu en sonunda
Mobil girdiğime link atamasım Gablin in versiği link te n yaptım benIşte bende diyorum ya hack nasıl yaptın. Yaptım diyosum ama anlatmıyon nasıl olduğunu anlatırmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?