Masterthone Üye gönül rahatlığıyla kurun ben kurdum ve çok ama çok memnunum arkadaşlarr tel hafızası 70 bm oldu
vedatvedat Üye Konu Sahibi Masterthone' Alıntı: gönül rahatlığıyla kurun ben kurdum ve çok ama çok memnunum arkadaşlarr tel hafızası 70 bm oldu Genişletmek için tıkla ... Class 2 daha güzel bu versiyonu mu yükledin
Masterthone' Alıntı: gönül rahatlığıyla kurun ben kurdum ve çok ama çok memnunum arkadaşlarr tel hafızası 70 bm oldu Genişletmek için tıkla ... Class 2 daha güzel bu versiyonu mu yükledin
vedatvedat Üye Konu Sahibi sMonTe-' Alıntı: Arkadaşlar nasıl yükleniyor?Acil yardım :/ Genişletmek için tıkla ... nasıl yüklenecegi resimli olarak anlatılıyor bir çok konuda var zaten
sMonTe-' Alıntı: Arkadaşlar nasıl yükleniyor?Acil yardım :/ Genişletmek için tıkla ... nasıl yüklenecegi resimli olarak anlatılıyor bir çok konuda var zaten
melihcaneker1 Üye Link ver o zaman vedatvedat ----------Eklendi @ 16:20:22 ---------- Yazıldı @ 16:18:29 ---------- vedatvedat' Alıntı: nasıl yüklenecegi resimli olarak anlatılıyor bir çok konuda var zaten Genişletmek için tıkla ... çok CFW yaptım ama bu farklı anlat nasıl yapıldığını resimli yapalım o kadar şeyi yapıorsun resimmi koyamıyorsun
Link ver o zaman vedatvedat ----------Eklendi @ 16:20:22 ---------- Yazıldı @ 16:18:29 ---------- vedatvedat' Alıntı: nasıl yüklenecegi resimli olarak anlatılıyor bir çok konuda var zaten Genişletmek için tıkla ... çok CFW yaptım ama bu farklı anlat nasıl yapıldığını resimli yapalım o kadar şeyi yapıorsun resimmi koyamıyorsun
vedatvedat Üye Konu Sahibi melihcaneker1' Alıntı: Link ver o zaman vedatvedat ----------Eklendi @ 16:20:22 ---------- Yazıldı @ 16:18:29 ---------- çok CFW yaptım ama bu farklı anlat nasıl yapıldığını resimli yapalım o kadar şeyi yapıorsun resimmi koyamıyorsun Genişletmek için tıkla ... link var zaten konuda cfw yapımını biliyorsan hiç farkı yok
melihcaneker1' Alıntı: Link ver o zaman vedatvedat ----------Eklendi @ 16:20:22 ---------- Yazıldı @ 16:18:29 ---------- çok CFW yaptım ama bu farklı anlat nasıl yapıldığını resimli yapalım o kadar şeyi yapıorsun resimmi koyamıyorsun Genişletmek için tıkla ... link var zaten konuda cfw yapımını biliyorsan hiç farkı yok
melihcaneker1 Üye nasıl yapıldığını anlat yapamıyorum sabahtan beri bununla uğraşıorum ----------Eklendi @ 16:45:47 ---------- Yazıldı @ 16:43:45 ---------- rm-697 klasörünün içine mi atacağız bunları ?
nasıl yapıldığını anlat yapamıyorum sabahtan beri bununla uğraşıorum ----------Eklendi @ 16:45:47 ---------- Yazıldı @ 16:43:45 ---------- rm-697 klasörünün içine mi atacağız bunları ?
melihcaneker1 Üye evet ----------Eklendi @ 16:52:44 ---------- Yazıldı @ 16:49:20 ---------- phoenix ile yüklemeye çalışıyorum
evet ----------Eklendi @ 16:52:44 ---------- Yazıldı @ 16:49:20 ---------- phoenix ile yüklemeye çalışıyorum
parlakolcay Üye birşey sorucam elimde üstü siyah altı yeşil c5 var bunun için navifrim dan hangi dosyaları indirmeliyim yada hangi seçenekleri izlemeliyim ?
birşey sorucam elimde üstü siyah altı yeşil c5 var bunun için navifrim dan hangi dosyaları indirmeliyim yada hangi seçenekleri izlemeliyim ?
melihcaneker1 Üye 059C5F3 bu parlakolcay ----------Eklendi @ 21:36:40 ---------- Yazıldı @ 21:35:39 ---------- variants bölümünün altına bunu yaz ----------Eklendi @ 21:38:46 ---------- Yazıldı @ 21:36:40 ---------- products bölümünde RM-697 yaz en alta releases bölümünde 21.0.003 ü seç variants bölümünde en alta bunu yaz ----------Eklendi @ 21:40:04 ---------- Yazıldı @ 21:38:46 ---------- vedatvedat bu temalar yüklenmio bir de ev ekranı senin gösterdiğin gibi olmuo
059C5F3 bu parlakolcay ----------Eklendi @ 21:36:40 ---------- Yazıldı @ 21:35:39 ---------- variants bölümünün altına bunu yaz ----------Eklendi @ 21:38:46 ---------- Yazıldı @ 21:36:40 ---------- products bölümünde RM-697 yaz en alta releases bölümünde 21.0.003 ü seç variants bölümünde en alta bunu yaz ----------Eklendi @ 21:40:04 ---------- Yazıldı @ 21:38:46 ---------- vedatvedat bu temalar yüklenmio bir de ev ekranı senin gösterdiğin gibi olmuo
vedatvedat Üye Konu Sahibi melihcaneker1' Alıntı: 059C5F3 bu parlakolcay ----------Eklendi @ 21:36:40 ---------- Yazıldı @ 21:35:39 ---------- variants bölümünün altına bunu yaz ----------Eklendi @ 21:38:46 ---------- Yazıldı @ 21:36:40 ---------- products bölümünde RM-697 yaz en alta releases bölümünde 21.0.003 ü seç variants bölümünde en alta bunu yaz ----------Eklendi @ 21:40:04 ---------- Yazıldı @ 21:38:46 ---------- vedatvedat bu temalar yüklenmio bir de ev ekranı senin gösterdiğin gibi olmuo Genişletmek için tıkla ... ev ekranı içinde bir tanesini yükleyebilirsin hepsi aynı anda olmaz yükleyip begendigin kalsın olmazsa sil ötekini yükle o şekilde
melihcaneker1' Alıntı: 059C5F3 bu parlakolcay ----------Eklendi @ 21:36:40 ---------- Yazıldı @ 21:35:39 ---------- variants bölümünün altına bunu yaz ----------Eklendi @ 21:38:46 ---------- Yazıldı @ 21:36:40 ---------- products bölümünde RM-697 yaz en alta releases bölümünde 21.0.003 ü seç variants bölümünde en alta bunu yaz ----------Eklendi @ 21:40:04 ---------- Yazıldı @ 21:38:46 ---------- vedatvedat bu temalar yüklenmio bir de ev ekranı senin gösterdiğin gibi olmuo Genişletmek için tıkla ... ev ekranı içinde bir tanesini yükleyebilirsin hepsi aynı anda olmaz yükleyip begendigin kalsın olmazsa sil ötekini yükle o şekilde
melihcaneker1 Üye senin dosyaları flashlarken type ve use-case bölümlerinde neyleri işaretliyorduk çok acil ----------Eklendi @ 22:10:51 ---------- Yazıldı @ 21:59:42 ---------- vedatvedat çok acil kardeş refurbish butonuna basmadan önce options ta yapıorduk ya bişeyler onlar nasıldı
senin dosyaları flashlarken type ve use-case bölümlerinde neyleri işaretliyorduk çok acil ----------Eklendi @ 22:10:51 ---------- Yazıldı @ 21:59:42 ---------- vedatvedat çok acil kardeş refurbish butonuna basmadan önce options ta yapıorduk ya bişeyler onlar nasıldı