Masterthone
Üye
her şeyin bir sIrası var..V22 ne oldu kardeş
her şeyin bir sIrası var..V22 ne oldu kardeş
ben nasıl sana tam tarih veremiyorsam adamda veremiyor işte önümüzdeki hafta içi en geç yayınlanmış olur ama bunu biliyorumher şeyin sırası var tamam da ne zaman çıkacağını bir sorarsan sevirim
ben nasıl sana tam tarih veremiyorsam adamda veremiyor işte önümüzdeki hafta içi en geç yayınlanmış olur ama bunu biliyorum
Birşey soracağım downgrade yapmak için nokia store a gitsem ne demeliyim
downgrade ne ?
yardımcı olurlar git bencede ama beklemeni öneririm HACK yap şimdilik böyle kullan şuan ki cfew ler v22 ye portlanabilir.. herkes v22 kullacaktır
yardımcı olurlar git bencede ama beklemeni öneririm HACK yap şimdilik böyle kullan şuan ki cfew ler v22 ye portlanabilir.. herkes v22 kullacaktır
şuan yapıyorum zaten dostum v22 ye adapte olmak lazımHack yaptım . Ama bu sürüm hiç güzel değil v21 e dönüp cfw yüklemek istiyorum
----------Eklendi @ 19:31:09 ---------- Yazıldı @ 19:27:25 ----------
Sen portlayabilir misin
şuan yapıyorum zaten dostum v22 ye adapte olmak lazım
Yine o kadar kötü değil cfw çıkmasını beklicem.
bencede değil v21 den iyi bence.. V22 de ki tek pişmanlık cfw yok.. ama yakındır sabır edin arkadaşlar.. bende port yapmaya başladım.. ve yurt dışından bi arkadaşımdan Candy_v22 adından bomba bi Cfw gelecek Ve TÜRKÇE dil desteğide olacak..Yine o kadar kötü değil cfw çıkmasını beklicem.
bencede değil v21 den iyi bence.. V22 de ki tek pişmanlık cfw yok.. ama yakındır sabır edin arkadaşlar.. bende port yapmaya başladım.. ve yurt dışından bi arkadaşımdan Candy_v22 adından bomba bi Cfw gelecek Ve TÜRKÇE dil desteğide olacak..
aynen kaç gündür su işle uğrasıyorum walla ..O bir gelse süper olacak ışte
aynen kaç gündür su işle uğrasıyorum walla ..
inşallah bakalım dostum...Inşallah sonu iyi biter kardeşim