C5-03 v21.0.003 S^Nimble-PRO V1(fastest CFW 4 Symbian)

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
merak edenler şu yazşmaya bakabilirler inanın çok ısrar ediyorum v22 nin rofs2 sini ve v22 Tükçe lang. paketini bile ben kendim koydum adamların sitesine Nevar27 adında bi arkdadaş forum bi kaç Türk daha var beraber bastırıyoruz hızlı sonuç için ve eleman ilgilenmeye başladı bugün sırf sunun için 8 saattir online nım mırın kırın etmesinler die ben istediği bütün şartlarıu sağladım paketleri yoladım gerisi beklemek ve adamın verdiği söze kalıo dostlar :D

----------Eklendi @ 18:58:34 ---------- Yazıldı @ 18:56:44 ----------

yazdığı cevapta şuydu [quote author=nevar27 link=topic=61328.msg823313#msg823313 date=1329173655]i solve that problem of real player bro. you will see a proof in CANDY v22. btw i will create a separate copy for turkish and english. please no arguments about language because this cfw is for all. just credit me huh hehehe

the result of turkish language will be posted tomorow same time now, be patient. i have to much project port,rm-719, and finalizing CANDY plus turkish lang. please wait dont hurry me up!
[/QUOTE]

hadi hayırlısı diyelim bu adam zaten işi biliyor :)

Masterthone

Masterthone

Üye
gÜzel olacak...

----------Eklendi @ 21:25:35 ---------- Yazıldı @ 19:41:06 ----------

müjde eleman türkçe dili eklemiş ahda kanıtı :) :) :)

----------Eklendi @ 21:26:20 ---------- Yazıldı @ 21:25:35 ----------

çok yakında paylaşacağımm arkadaşlar :D

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
masterthone mesajları okudum kardeş ne zaman link verecek v22 olanı

----------Eklendi @ 22:42:45 ---------- Yazıldı @ 22:35:47 ----------

gÜzel olacak...

----------Eklendi @ 21:25:35 ---------- Yazıldı @ 19:41:06 ----------

müjde eleman türkçe dili eklemiş ahda kanıtı :) :) :)

----------Eklendi @ 21:26:20 ---------- Yazıldı @ 21:25:35 ----------

çok yakında paylaşacağımm arkadaşlar :D

Cevap verdi baksana :(

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Türkce dili eklediginde belle navi bar olacagını düşünmüyorum ingilizcede belle navi bar kalacak ama Türkce de olmayacaktır

05kaptan05

05kaptan05

Üye
hadi inşllah çıkacak :) seni bekliyoruz :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
cıkıyormu kardes?

Masterthone

Masterthone

Üye
sabır biraz adam test aşamasında bende cevap bekliyorum olumlu olcak merak etmeyin V22 v V21 içinde var rahat olun keyfe göre :D

srserikrs

srserikrs

Üye
Ne zaman çıkıcak bu cfw

Masterthone

Masterthone

Üye
3 güne siteye koycam dedi eleman

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Dostum Eminmisin Bunlar Türklere Niçin Neden Yardım Etsin ki? Hadi Diyelim v22 TR olanini Koydu Aramızdan Kim Deneyecek?Bence Bu Bize Özel Yaptıgını Söyleyen Elemana Fazla Umut Baglamayın.Yanlış Birşeyler Olursa Görürsünüz 111 MB v22 TR Cfw"yi Garantilerde Sürünmeye Deymez.İngilizcesine Güvenen Bunu Kullansın.He İnşallah Sözüde Özü Gibidir...

05kaptan05

05kaptan05

Üye
ben umutluyum arkadş çıkacak inşallah :)

Masterthone

Masterthone

Üye
Dostum Eminmisin Bunlar Türklere Niçin Neden Yardım Etsin ki? Hadi Diyelim v22 TR olanini Koydu Aramızdan Kim Deneyecek?Bence Bu Bize Özel Yaptıgını Söyleyen Elemana Fazla Umut Baglamayın.Yanlış Birşeyler Olursa Görürsünüz 111 MB v22 TR Cfw"yi Garantilerde Sürünmeye Deymez.İngilizcesine Güvenen Bunu Kullansın.He İnşallah Sözüde Özü Gibidir...
sen konuyu bi dAHA Bİ oku bence baK link verdim gir de oku yazışmalarI ... sadecE Son sayfayı okuyup yorum yapma .... cFw yide ilk ben deniceM merak etmeyin kimseyi mağdur etmem ... cFW hakkında genel sıkıntılar ortadan zaten çabalıyorum bişeyler olsun diye de düzgün bi cfw kullanalım artık.. ha bu arada geçen sayfalarıda bi oku forumda meftuni die bi arkadaş var oda çok bastırıo sağolsun eleman ilk defa yurt dışından böyle bi talep alıyorum Cfw hepimizin yapcam dedi söz verdi.. V22 yide ben DENİCEM..... AYRICA elamanın bize özel falan yaptığı yok sadece kendi cfwsindeki eng. portun yanında Tr DESTEĞİDE verecek yardım dediği bu..

srserikrs

srserikrs

Üye
t9 var mi

PremiumWork

PremiumWork

Üye
sen konuyu bi dAHA Bİ oku bence baK link verdim gir de oku yazışmalarI ... sadecE Son sayfayı okuyup yorum yapma .... cFw yide ilk ben deniceM merak etmeyin kimseyi mağdur etmem ... cFW hakkında genel sıkıntılar ortadan zaten çabalıyorum bişeyler olsun diye de düzgün bi cfw kullanalım artık.. ha bu arada geçen sayfalarıda bi oku forumda meftuni die bi arkadaş var oda çok bastırıo sağolsun eleman ilk defa yurt dışından böyle bi talep alıyorum Cfw hepimizin yapcam dedi söz verdi.. V22 yide ben DENİCEM..... AYRICA elamanın bize özel falan yaptığı yok sadece kendi cfwsindeki eng. portun yanında Tr DESTEĞİDE verecek yardım dediği bu..

İnşallah ben haksız çıkarım kardeşim ama güven olmuyor bu günkü insanlara hep menfaat peşindeler,geçenlerde s60 v5 oyun bölümüne n8 de oyanan pro street diye bir konu açilmış ve bu oyun s60 v5"de oyananabiliyormus hatta youtube"dada videosunu koymuslar konuyu açan oyun çalışıyormu diye denememiş ben önceden denediğim için indirecek olanları uyardım.İndirme linkini veren ve youtube video koyanlar sanırım kanadalı.Sözümün özü herşeye her keze gözü kapalı inanmayin.v22TR"si cıktıgında ilk sen deneyecekmişsin sende dikkat et yüklerken... İyi Çalişmalar!

Masterthone

Masterthone

Üye
Olacak kardeşim..

----------Eklendi @ 17:41:24 ---------- Yazıldı @ 17:38:13 ----------

İnşallah ben haksız çıkarım kardeşim ama güven olmuyor bu günkü insanlara hep menfaat peşindeler,geçenlerde s60 v5 oyun bölümüne n8 de oyanan pro street diye bir konu açilmış ve bu oyun s60 v5"de oyananabiliyormus hatta youtube"dada videosunu koymuslar konuyu açan oyun çalışıyormu diye denememiş ben önceden denediğim için indirecek olanları uyardım.İndirme linkini veren ve youtube video koyanlar sanırım kanadalı.Sözümün özü herşeye her keze gözü kapalı inanmayin.v22TR"si cıktıgında ilk sen deneyecekmişsin sende dikkat et yüklerken... İyi Çalişmalar!

Dostum resmini bile koydum geçen sayfalara adam kendi cwf sini navibar lı yapmış bu türkçede sorun oluyo bize yapacağı kıyak aynı cfw nin navibarsız hali Cfw Türkçe Ve İngilizce olacak.. pro_nimble v21 ve yeni çıkardacağı Candy v22 ye ekleyecek dileyen kendine istediğini seçer tabi önce kendim denemeden koymucam kimsenin şüphesi olmasın

• Beğen
Tepkiler: 05kaptan05
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Tamam üstad teşekkür ederim....

meftuni

meftuni

Üye
Adam haklı beyler dağılın...

Master sen de çok kendini yorma arkadaşım çıkınca (eğer adam yapabilirse) linkini koyarız indirmek isteyen indirir.

Masterthone

Masterthone

Üye
Adam haklı beyler dağılın...

Master sen de çok kendini yorma arkadaşım çıkınca (eğer adam yapabilirse) linkini koyarız indirmek isteyen indirir.
ayNen dostum katılıyoruM..

Üst Alt