LeoFrankLy
Üye
[/QUOTE]merak edenler şu yazşmaya bakabilirlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızinanın çok ısrar ediyorum v22 nin rofs2 sini ve v22 Tükçe lang. paketini bile ben kendim koydum adamların sitesine Nevar27 adında bi arkdadaş forum bi kaç Türk daha var beraber bastırıyoruz hızlı sonuç için ve eleman ilgilenmeye başladı bugün sırf sunun için 8 saattir online nım mırın kırın etmesinler die ben istediği bütün şartlarıu sağladım paketleri yoladım gerisi beklemek ve adamın verdiği söze kalıo dostlar
----------Eklendi @ 18:58:34 ---------- Yazıldı @ 18:56:44 ----------
yazdığı cevapta şuydu [quote author=nevar27 link=topic=61328.msg823313#msg823313 date=1329173655]i solve that problem of real player bro. you will see a proof in CANDY v22. btw i will create a separate copy for turkish and english. please no arguments about language because this cfw is for all. just credit me huh hehehe
the result of turkish language will be posted tomorow same time now, be patient. i have to much project port,rm-719, and finalizing CANDY plus turkish lang. please wait dont hurry me up!
hadi hayırlısı diyelim bu adam zaten işi biliyor