[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

osmanusl

Üye
Masterthone ve LeoFrankLy ellerinize saglık. cfw nizi kurdum yükledim gayet güzel olmus. spb gömülü halini bende alabilirmiyim stabil çalısıyorsa eger.

hakanLp07

hakanLp07

Üye
Dostum güzel yapmışssn nokia seni kara listeye almasın bizden iyi yapıyo diye :D

Masterthone

Masterthone

Üye
Dostum güzel yapmışssn nokia seni kara listeye almasın bizden iyi yapıyo diye :D
Alırsa Leoyu kapsın adam teli flashlamaktan sakat bırakacak birgün :)

- - - Eklendi - - -

Masterthone ve LeoFrankLy ellerinize saglık. cfw nizi kurdum yükledim gayet güzel olmus. spb gömülü halini bende alabilirmiyim stabil çalısıyorsa eger.
sisteme gommek değilde başka bi türlü hallettim :) taskman ile menüyü otomatik kapata alınca ram 48 mb boş kalıyo üstelik belle ara yüzüyle ki arayüzüde editleyp save ledim süper oldu ya :) normal çalışırkende 40 mb bos ram bırakıyo :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Alırsa Leoyu kapsın adam teli flashlamaktan sakat bırakacak birgün :)

- - - Eklendi - - -

sisteme gommek değilde başka bi türlü hallettim :) taskman ile menüyü otomatik kapata alınca ram 48 mb boş kalıyo üstelik belle ara yüzüyle ki arayüzüde editleyp save ledim süper oldu ya :) normal çalışırkende 40 mb bos ram bırakıyo :)

Belle'li halini paylaşacan mı? :D Paylaşacaksan ne zaman ?

Masterthone

Masterthone

Üye

fikrizabit

Üye
ne zaman paylaşırsın dostum

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
spb nin edit halini paylaşırım sw ye gömünce sorunlar yaratıo :D extra bi 9 mb belle arayüz editim var walla güzelde oldu :D

Adamım işte spb'yi gömebilsen sisteme on numara olur.Spb de ben ofw de 43 MB ram gösterdim telefona :)

yeyen45

yeyen45

Üye
bu cfw'yi siteye attıgınız ılk gun ındırmıstım fakat telım garantıde oldugu ıcın flashlıyamamıstım.3gun once aldım garantıden telımı.ewe gelır gelmez flashladım :) :tşk: basarılı bır calısma fakat morewidgets'e dosya yonetıcısınden gırıp wıdgetlerı ısaretledıgımde samsung ekranında cıkmıyor.telı kapatıp actım herseyı denedım olmadı.bı yardım edersenız sewınırım

Masterthone

Masterthone

Üye
bu cfw'yi siteye attıgınız ılk gun ındırmıstım fakat telım garantıde oldugu ıcın flashlıyamamıstım.3gun once aldım garantıden telımı.ewe gelır gelmez flashladım :) :tşk: basarılı bır calısma fakat morewidgets'e dosya yonetıcısınden gırıp wıdgetlerı ısaretledıgımde samsung ekranında cıkmıyor.telı kapatıp actım herseyı denedım olmadı.bı yardım edersenız sewınırım
hafıza kartına gir ordan klasörden uygulama yükler gbi yükle morewidget klasöründen seçcen dostum

yeyen45

yeyen45

Üye
hafıza kartına gir ordan klasörden uygulama yükler gbi yükle morewidget klasöründen seçcen dostum

zaten öyle yaptım hafıza kartına gırdım morewidget klasorune gırdım işte google,cpu fln war uzerlerını tıklıyorum hemen oldu dıo ıngılızce ama wıdgetlerde gorunmuyo.ayarlar kısısellestır wıdgete gırdıgımde orda gozukuyor.fakat ana ekranda wıdgetlerde cıkmıyor.bunu anlayamadım kardesm

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hocam bende 3 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok tu ama bugün daha öncesinde telefonun kamerasından çektiğim videoları izleyim dedim takılıyor ses gidiyor desteklemiyormuş gibi bir durum var nasıl çözerim bu durumu

birde bilmiyorum öyle mi denk geliyor yoksa temanın mı özelliği akşam saatlerinde akvaryumun rengi değişiyor sabah tekrar değişiyor paylaşıyım dedim :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende 3 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok tu ama bugün daha öncesinde telefonun kamerasından çektiğim videoları izleyim dedim takılıyor ses gidiyor desteklemiyormuş gibi bir durum var nasıl çözerim bu durumu

birde bilmiyorum öyle mi denk geliyor yoksa temanın mı özelliği akşam saatlerinde akvaryumun rengi değişiyor sabah tekrar değişiyor paylaşıyım dedim :)

O flash ev ekranında kamera saate göre değişiyor işte arkadaşım akşam olunca karanlık oluyor gündüz olunca aydınlık :D diğer soruna bi bakmam lazım yardımcı olmaya çalışıcam

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
O flash ev ekranında kamera saate göre değişiyor işte arkadaşım akşam olunca karanlık oluyor gündüz olunca aydınlık :D diğer soruna bi bakmam lazım yardımcı olmaya çalışıcam

güzel oluyor ama :) elinize sağlık. birde vmenu yükledim ıphone menusu doğrudan ona baglanıyor tadından yenmez oldu :))
evet hocam ya bi yardımcı olursan hadi diğer videolarda neyse ama kendi çektiği videolar dahi oynatmaz oldu nedenini anlayamadım takılıyor donuyor süre ilerliyor ama kendi ilerlemiyor sesde takılıyor youtube'de aynı şekilde sana zahmet bakıver bi

kırmızısakal

Üye
flash live bozuk bembeyaz.. yardım

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
yedeklenmiş içerik yok diyo ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :off:

LeaD3R

LeaD3R

Üye
yedeklenmiş içerik yok diyo ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :off:

Hafıza kartında backup klasörünü bi yere kopyala sonra bi yedekleme yap sonra eski yedek dosyalarını hafıza kartına at
O zaman olması lazm :)

Üst Alt