LeoFrankLy
Üye
Tamam abimdu düzgünce ayarlayım uğraştırmasın seni
![]()
Ben uğraşmayı severim bilirsin

Tamam abimdu düzgünce ayarlayım uğraştırmasın seni
![]()

Alırsa Leoyu kapsın adam teli flashlamaktan sakat bırakacak birgünDostum güzel yapmışssn nokia seni kara listeye almasın bizden iyi yapıyo diye![]()

sisteme gommek değilde başka bi türlü hallettimMasterthone ve LeoFrankLy ellerinize saglık. cfw nizi kurdum yükledim gayet güzel olmus. spb gömülü halini bende alabilirmiyim stabil çalısıyorsa eger.
taskman ile menüyü otomatik kapata alınca ram 48 mb boş kalıyo üstelik belle ara yüzüyle ki arayüzüde editleyp save ledim süper oldu ya
normal çalışırkende 40 mb bos ram bırakıyo 
Alırsa Leoyu kapsın adam teli flashlamaktan sakat bırakacak birgün
- - - Eklendi - - -
sisteme gommek değilde başka bi türlü hallettimtaskman ile menüyü otomatik kapata alınca ram 48 mb boş kalıyo üstelik belle ara yüzüyle ki arayüzüde editleyp save ledim süper oldu ya
normal çalışırkende 40 mb bos ram bırakıyo
![]()
Paylaşacaksan ne zaman ?spb nin edit halini paylaşırım sw ye gömünce sorunlar yaratıoBelle'li halini paylaşacan mı?Paylaşacaksan ne zaman ?
extra bi 9 mb belle arayüz editim var walla güzelde oldu 
yarın gibi bugün de ince ayarlarıı çekmek istiyorum..ne zaman paylaşırsın dostum
spb nin edit halini paylaşırım sw ye gömünce sorunlar yaratıoextra bi 9 mb belle arayüz editim var walla güzelde oldu
![]()

denerim :dAdamım işte spb'yi gömebilsen sisteme on numara olur.Spb de ben ofw de 43 MB ram gösterdim telefona![]()
basarılı bır calısma fakat morewidgets'e dosya yonetıcısınden gırıp wıdgetlerı ısaretledıgımde samsung ekranında cıkmıyor.telı kapatıp actım herseyı denedım olmadı.bı yardım edersenız sewınırımhafıza kartına gir ordan klasörden uygulama yükler gbi yükle morewidget klasöründen seçcen dostumbu cfw'yi siteye attıgınız ılk gun ındırmıstım fakat telım garantıde oldugu ıcın flashlıyamamıstım.3gun once aldım garantıden telımı.ewe gelır gelmez flashladım![]()
basarılı bır calısma fakat morewidgets'e dosya yonetıcısınden gırıp wıdgetlerı ısaretledıgımde samsung ekranında cıkmıyor.telı kapatıp actım herseyı denedım olmadı.bı yardım edersenız sewınırım
hafıza kartına gir ordan klasörden uygulama yükler gbi yükle morewidget klasöründen seçcen dostum

hocam bende 3 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok tu ama bugün daha öncesinde telefonun kamerasından çektiğim videoları izleyim dedim takılıyor ses gidiyor desteklemiyormuş gibi bir durum var nasıl çözerim bu durumu
birde bilmiyorum öyle mi denk geliyor yoksa temanın mı özelliği akşam saatlerinde akvaryumun rengi değişiyor sabah tekrar değişiyor paylaşıyım dedim![]()
diğer soruna bi bakmam lazım yardımcı olmaya çalışıcamO flash ev ekranında kamera saate göre değişiyor işte arkadaşım akşam olunca karanlık oluyor gündüz olunca aydınlıkdiğer soruna bi bakmam lazım yardımcı olmaya çalışıcam
elinize sağlık. birde vmenu yükledim ıphone menusu doğrudan ona baglanıyor tadından yenmez oldu
)flash live bozuk bembeyaz.. yardım
yedeklenmiş içerik yok diyo ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()