[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

neşter1461

neşter1461

Üye
orjinal ikonlusu var elimde ama isteyen olmaz diye koymadım :)
lıght temasının arka pılanını renklerini windows 7 temasına uygulaya bilirmisin.windows 7 teması üzerinde az bir oynama yapman mümkün mü.ikonlar aynı kalsın ama arka plan kenar renkleri falan lıght temasında olduğu gibi olsun.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
Ne windows 7ymiş arkadaş
Tema istek bölümüne yaz biri halleder elbet :)

neşter1461

neşter1461

Üye
sen anlamazsın göz zevkini...

LeaD3R

LeaD3R

Üye
bu adamın işi gücü vardır o bölümde adamlar sırf bunun için çalışıyoben sana kolaylık olsun diye sölüyom sen anca laf sokmaya uğraş

neşter1461

neşter1461

Üye
söz verdi bana yapacak bir güzellik.sen işi neden bozuyorsun.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
söz verdi bana yapacak bir güzellik.sen işi neden bozuyorsun.
Söz verdim fakat light temasına ikon eklenmiyor ben beceremedim çok usta biri lazım bu konuda normalde basit bir işlemdi ama o temaya olmuyor

Süleyman

Süleyman

Üye
Söz verdim fakat light temasına ikon eklenmiyor ben beceremedim çok usta biri lazım bu konuda normalde basit bir işlemdi ama o temaya olmuyor
sende light temasının arkaplanını windows 7 ye göm :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında biliyorumda üşeniyorum uzun sürer. tmgswitch le aktarıcaktım ikonları light temasına olmuyor :)

Süleyman

Süleyman

Üye
  • Beğen
Tepkiler: LeoFrankLy
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Güncelleme gelicek mi ? Gelirse birisinde flash ev ekranı olmasın (HAREKETLİ). :op:

blutbeton

Üye
detaylı bi şekilde yardımcı olucak biri var mı sabahtan beri uğraşıyorum ama bi türlü yapamadım

sabahtan beri bununla uğraşıyorum bi türlü beceremedim yardımcı olabilcek var mı ayrıntılı olarak??

neşter1461

neşter1461

Üye

siscontents ile yapacaksın
[/QUOT
lıght temasının arka pilanını wın7 temasına gömsün birisi.sülüman dönmez yap bir güzellik elinden gelirse.sıs uzantılı wın7 teması aşağıdaki linkte.

Süleyman

Süleyman

Üye

siscontents ile yapacaksın
lıght temasının arka pilanını wın7 temasına gömsün birisi.sülüman dönmez yap bir güzellik elinden gelirse.sıs uzantılı wın7 teması aşağıdaki linkte.
kusura bakma. Tema ilgili internette kimseye yardım etmeme kararı aldım. Sadece sana değil. Herkese. O yüzden bu isteğini geri çevirmek zorundayım. kusura bakma ben yapılacak işlemi söyledim gerisini sende yaparsın bir başkasıda. Bence kendi işini kendin yapmaya çalış. Kimseden hikmet bekleme :oke:

deathclock1

deathclock1

Üye
bende sabqahtan beri uğraşıyorum yapamadım :(

neşter1461

neşter1461

Üye

kusura bakma. Tema ilgili internette kimseye yardım etmeme kararı aldım. Sadece sana değil. Herkese. O yüzden bu isteğini geri çevirmek zorundayım. kusura bakma ben yapılacak işlemi söyledim gerisini sende yaparsın bir başkasıda. Bence kendi işini kendin yapmaya çalış. Kimseden hikmet bekleme :oke:
vay arkadaş hangi devre geldim ben böyle.

Masterthone

Masterthone

Üye

Kısacası başkasının çüküyle gerdeğe girilmez diyo :d:

Üst Alt