[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

mv_9522

Üye
Kardes bir sorum daha olacak. Benim telefonda Blueakvaryum veya baska bir ev ekrani fark etmez bir zam,an sonra telefon yigim sekli degisioyor , yarim ekran oluyor, yalniz "yeniden baslat" verdikden sonra duzelir. Amma yine nerdeyse 2 saat sonra yine ayni problem oluyor, numara yigim ekrani ekranin yarisinda yukarida yarim vaziyyetde oluyor. Bu problem yalniz bendemi? Problem ne acaba?

emanet54

Üye
müzik çalar mp3leri görmuyor kardeşim bakarmısın mümkünse ? şimdiden tşk

mv_9522

Üye
Dogru soyluyor o problem bende de var, bende sanmistimki ,yalniz problemli benim telefonum. Neyseki oyle digilmis.

Ya kardes bir kac sorun artik olmaya basladi. Ben yukarki bir kac mesajimda bunlari belirtdim, ama malesef sizden yanit alamadim. Lutfen Cfw-ni yapan kardeslerim sizden rica ediyorum bir bu sorunlara bakarmisiniz, nasil cozule bilir anlatarmisiniz. Onceden tesekkurler

Masterthone

Masterthone

Üye
müzik çalar mp3leri görmuyor kardeşim bakarmısın mümkünse ? şimdiden tşk
müzik çalar e dizinindeki music klasörünü okumaya programlanmıştır..

- - - Eklendi - - -

Kardes bir sorum daha olacak. Benim telefonda Blueakvaryum veya baska bir ev ekrani fark etmez bir zam,an sonra telefon yigim sekli degisioyor , yarim ekran oluyor, yalniz "yeniden baslat" verdikden sonra duzelir. Amma yine nerdeyse 2 saat sonra yine ayni problem oluyor, numara yigim ekrani ekranin yarisinda yukarida yarim vaziyyetde oluyor. Bu problem yalniz bendemi? Problem ne acaba?
sorunu tam aoalrak net yazarmasın anlamadım

- - - Eklendi - - -

Dogru soyluyor o problem bende de var, bende sanmistimki ,yalniz problemli benim telefonum. Neyseki oyle digilmis.

Ya kardes bir kac sorun artik olmaya basladi. Ben yukarki bir kac mesajimda bunlari belirtdim, ama malesef sizden yanit alamadim. Lutfen Cfw-ni yapan kardeslerim sizden rica ediyorum bir bu sorunlara bakarmisiniz, nasil cozule bilir anlatarmisiniz. Onceden tesekkurler
dostum söyle düşün bu forumdan başka işimizde var fırsat buldukça cevaplayabiliyoruz..

mv_9522

Üye
Kardesim ben sizi anliyorum tamam baska islerinizde var
Bende ki MP3-ler zaten E dizininde yani hafiza kartinda.
1) Kardes soyle anlatiyim, kisaca sorun bir zaman sonra numara yigma ekranin yalnizca telefonun ust kisminda yatay olarak yarisinin gorsenmesi(ben telefonu dik tutdugum halde). Ama sonra yeniden baslat verdiyimde duzeliyor. Hangi ev ekraninin olmasindan asili olmayarak.
2) Yatay klavyedeturkce yazi dilinde mesaji yazdikdan sonra geri cikib yollamak icin OK tusu yok.
ingilizce yazi dili olan qwerty klavyede ise OK tusunun olmamasi ile beaber hemide klavyenin rakamlar bulunan kismina kecmek olmuyor.
Dostum problemleri anlata bildimmi?

aliazmin

Üye

• cwfatmak için Phoenix programını yukledim sonra rm-697 dosyasını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Productsbölümüne attım sonra File sekmesinden open products bölümünü açıp rm-697 tıklamak için ama rm-697 yok bulamadım nasıl çözücem bu işi?

- - - Eklendi - - -

flash hatası alıyorum

Masterthone

Masterthone

Üye
1) Kardes soyle anlatiyim, kisaca sorun bir zaman sonra numara yigma ekranin yalnizca telefonun ust kisminda yatay olarak yarisinin gorsenmesi(ben telefonu dik tutdugum halde). Ama sonra yeniden baslat verdiyimde duzeliyor. Hangi ev ekraninin olmasindan asili olmayarak.
2) Yatay klavyedeturkce yazi dilinde mesaji yazdikdan sonra geri cikib yollamak icin OK tusu yok.
ingilizce yazi dili olan qwerty klavyede ise OK tusunun olmamasi ile beaber hemide klavyenin rakamlar bulunan kismina kecmek olmuyor.
1:sensörler çok hızlıdır o yüzme kaynaklanıyo olabilir hangi ev ekranını kullandığını bi yaz.
2.:Rompatcherden 3n1 ve Multitap yamalarını aktive edersen sorununun çözüldüğünü göreceksin ok tuşu ve sayılarda mevcut

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi

Rompatcherdan 3in1 yamasını aktif edicen bu bir hata değil kolaylık sizin için. Diğer hata bizde yok olmadıda nedenni bilmiyorum yazılımı yeniden yükle

mv_9522

Üye
Verdiginiz cevaplar icin tesekkur ederim.
Mesajimdada belirtdiyim gibi ev ekraninin farki yok, cunki oyle oldugu zaman numara yigim ekrani, ev ekranini flash HS-den OraTsu-ya cevirdim, ve digerlerine yine ayni. kaldi.
Multitap yamasi bende yok ona goremedim Rompatcerde. amma3in1 dahailk gunden atkif etdim.
Ingilisce Qwerty klavye kullandigim zaman rakamlari yazmak icin sanal klavye degismiyor... OK simgesi duzeldi/
Birde bir sey soruyum Rompatcher her defasinda telefonu acdigimda yamalari aktif etmelimiyim?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher oto starta eklersen patchi otomatik başlar

mv_9522

Üye
Bunu nasil yapa bilirim?
Ozur dilerim buldum galiba. Add to auto/
Rompatcher turkcemi sizde?

kırmızısakal

Üye
kardş delirecem yha bu flash ev ekranı niye bembeyaz oluyor çözüm lütfen.tşkr

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
kardş delirecem yha bu flash ev ekranı niye bembeyaz oluyor çözüm lütfen.tşkr

Bunu indir. Rar ın içindekileri hafıza kartı ana dizinine at (BlueSpectrumHS ve gadget) ev ekranları seçiminden flash live ı seç telefonunu yeniden başlat . Daha nasıl anlatıyım bilmiyorum ki bu kadar kolay

Masterthone

Masterthone

Üye
Bunu indir. Rar ın içindekileri hafıza kartı ana dizinine at (BlueSpectrumHS ve gadget) ev ekranları seçiminden flash live ı seç telefonunu yeniden başlat . Daha nasıl anlatıyım bilmiyorum ki bu kadar kolay
Aynen katılıyorum... Abim spb yi sisle açtım temasını belle yaptım gömdüm rof2ye dehşet oldu ram 46 mb :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ıyimi randumanı felan .d

Üst Alt