Masterthone
Üye
güle güle kullan dostumhelal olsun gardaşım şimdi yeni yükledim gerçekten fertile cerese bakarak üstün olmuş bu cfw elinize kolunuza sağlık![]()
![]()

güle güle kullan dostumhelal olsun gardaşım şimdi yeni yükledim gerçekten fertile cerese bakarak üstün olmuş bu cfw elinize kolunuza sağlık![]()
![]()

müzik çalar e dizinindeki music klasörünü okumaya programlanmıştır..müzik çalar mp3leri görmuyor kardeşim bakarmısın mümkünse ? şimdiden tşk
sorunu tam aoalrak net yazarmasın anlamadımKardes bir sorum daha olacak. Benim telefonda Blueakvaryum veya baska bir ev ekrani fark etmez bir zam,an sonra telefon yigim sekli degisioyor , yarim ekran oluyor, yalniz "yeniden baslat" verdikden sonra duzelir. Amma yine nerdeyse 2 saat sonra yine ayni problem oluyor, numara yigim ekrani ekranin yarisinda yukarida yarim vaziyyetde oluyor. Bu problem yalniz bendemi? Problem ne acaba?
dostum söyle düşün bu forumdan başka işimizde var fırsat buldukça cevaplayabiliyoruz..Dogru soyluyor o problem bende de var, bende sanmistimki ,yalniz problemli benim telefonum. Neyseki oyle digilmis.
Ya kardes bir kac sorun artik olmaya basladi. Ben yukarki bir kac mesajimda bunlari belirtdim, ama malesef sizden yanit alamadim. Lutfen Cfw-ni yapan kardeslerim sizden rica ediyorum bir bu sorunlara bakarmisiniz, nasil cozule bilir anlatarmisiniz. Onceden tesekkurler
1Kardesim ben sizi anliyorum tamam baska islerinizde var
Bende ki MP3-ler zaten E dizininde yani hafiza kartinda.
1) Kardes soyle anlatiyim, kisaca sorun bir zaman sonra numara yigma ekranin yalnizca telefonun ust kisminda yatay olarak yarisinin gorsenmesi(ben telefonu dik tutdugum halde). Ama sonra yeniden baslat verdiyimde duzeliyor. Hangi ev ekraninin olmasindan asili olmayarak.
2) Yatay klavyedeturkce yazi dilinde mesaji yazdikdan sonra geri cikib yollamak icin OK tusu yok.
ingilizce yazi dili olan qwerty klavyede ise OK tusunun olmamasi ile beaber hemide klavyenin rakamlar bulunan kismina kecmek olmuyor.
Dostum problemleri anlata bildimmi?
ensörler çok hızlıdır o yüzme kaynaklanıyo olabilir hangi ev ekranını kullandığını bi yaz.Kardesim ben sizi anliyorum tamam baska islerinizde var
Bende ki MP3-ler zaten E dizininde yani hafiza kartinda.
1) Kardes soyle anlatiyim, kisaca sorun bir zaman sonra numara yigma ekranin yalnizca telefonun ust kisminda yatay olarak yarisinin gorsenmesi(ben telefonu dik tutdugum halde). Ama sonra yeniden baslat verdiyimde duzeliyor. Hangi ev ekraninin olmasindan asili olmayarak.
2) Yatay klavyedeturkce yazi dilinde mesaji yazdikdan sonra geri cikib yollamak icin OK tusu yok.
ingilizce yazi dili olan qwerty klavyede ise OK tusunun olmamasi ile beaber hemide klavyenin rakamlar bulunan kismina kecmek olmuyor.
Dostum problemleri anlata bildimmi?
Bunu nasil yapa bilirim?
Ozur dilerim buldum galiba. Add to auto/
Rompatcher turkcemi sizde?
kardş delirecem yha bu flash ev ekranı niye bembeyaz oluyor çözüm lütfen.tşkr
Aynen katılıyorum... Abim spb yi sisle açtım temasını belle yaptım gömdüm rof2ye dehşet oldu ram 46 mbLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu indir. Rar ın içindekileri hafıza kartı ana dizinine at (BlueSpectrumHS ve gadget) ev ekranları seçiminden flash live ı seç telefonunu yeniden başlat . Daha nasıl anlatıyım bilmiyorum ki bu kadar kolay

Mükemmelito![]()

Upload Edip özelden mesaj atsana abi boş olduğun bi ara yarın gece yüklüym![]()
du düzgünce ayarlayım uğraştırmasın seni