[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
O flash ev ekranında kamera saate göre değişiyor işte arkadaşım akşam olunca karanlık oluyor gündüz olunca aydınlık :D diğer soruna bi bakmam lazım yardımcı olmaya çalışıcam

arkadasın söylediği hata eski fwsinden kalan kalıntı olabilir. Cektiğiniz video ıle birlikte hafıza kartında videonun bulunduğu dizine aynı zamanda gizli bir klasör olusur. Format attığımızda bu klasörüde silmemiz gerekir. Bun klasorun adı 5800 '_PAlbTN' olarak geçer. Bu c5 te nasıl bilmiyorum ama videoların bulunduğu dizindeki gizli klasörü sildiğinizde bu sorunun düzeleceğini sanıyorum :oke:

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hareketli flash ev ekranları bataryayı yedi bitirdi be abi :D telefonda internete girmeye korkuyorum artık :D :korktum:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Hareketli flash ev ekranları bataryayı yedi bitirdi be abi :D telefonda internete girmeye korkuyorum artık :D :korktum:

İşte o yüzden ben pek sevmiyorum ama kullanan var :) Ben düz Bluespecktrum kullanıyorum ram bile yemiyor nerdeyse

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

arkadasın söylediği hata eski fwsinden kalan kalıntı olabilir. Cektiğiniz video ıle birlikte hafıza kartında videonun bulunduğu dizine aynı zamanda gizli bir klasör olusur. Format attığımızda bu klasörüde silmemiz gerekir. Bun klasorun adı 5800 '_PAlbTN' olarak geçer. Bu c5 te nasıl bilmiyorum ama videoların bulunduğu dizindeki gizli klasörü sildiğinizde bu sorunun düzeleceğini sanıyorum :oke:

kardeşim süpersin hemen videolar içinde bulunan bütün PAlbTN dosyalarını sildim ve sorun çözüldü. :tşk: :oke:

acuxx

acuxx

Üye
opera mini veya başka bi uygulamadayken rastgele ekrana basınca müzük çalara atıyo kullandıkça 4-5 tane daha bug olduğunu gördüm. sonra ofw ye ardından prewiew e geçtim en iyisi bu :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
opera mini veya başka bi uygulamadayken rastgele ekrana basınca müzük çalara atıyo kullandıkça 4-5 tane daha bug olduğunu gördüm. sonra ofw ye ardından prewiew e geçtim en iyisi bu :)

bende kullanıyorum kaç gündür ancak dediğiniz gibi bir sorun ile karşılaşmadım

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi

Buglar ne acaba?

- - - Eklendi - - -

bende kullanıyorum kaç gündür ancak dediğiniz gibi bir sorun ile karşılaşmadım

Bizde zaten böyle bisey olsa paylasmazdık. Kendi kullanıcı hatalarnı direk fw ye yukluylar. Istyen ıstdğni kullanr zaten

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
denedim yine olmadı.

kalemoglu

Üye
bu sorun ile karşılasıyorum

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
bu sorun ile karşılasıyorum

İşem tamamlanmış sadece telefon yeniden başlatılamamış.Büyük ihtimalle kendisi usb baglantsını kestikten sonra baglanamamış
bu hatayı aldıktan sonra telefonun usb baglantısını çıkar sonra telefonun bataryasını çıkar tak .Sonra telefonu aç :oke:

kırmızısakal

Üye
flash ev ekranı bembeyaz görünüyor bi çözüm bulamadım.biri babayın hayrına çözsün ve söylesin şunu

LeaD3R

LeaD3R

Üye
ilk sayfadaki talimatları yerine getir tam olarak
Sıkıntı olmaz

fikrizabit

Üye
hani yeni sbp shelli yapılıp koycaktınız

fikrizabit

Üye
bi kaç güne hallederim demiştinde.noldu sonuç ne?

onur671996

Üye
5800 için yaparmısınız

neşter1461

neşter1461

Üye
zevkler tartışılmaz elbette yalnız şu sistem ikonları berbat.anna anamızı ağlattın.kurdum denedim.emeğinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız ama sistem ikonları orjinalindeki gibi kalsaydı daha güzel olurdu diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorum.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
zevkler tartışılmaz elbette yalnız şu sistem ikonları berbat.anna anamızı ağlattın.kurdum denedim.emeğinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız ama sistem ikonları orjinalindeki gibi kalsaydı daha güzel olurdu diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorum.

orjinal ikonlusu var elimde ama isteyen olmaz diye koymadım :)

Üst Alt