[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Masterthone

Masterthone

Üye
başka bi flash ev ekranı attım .bu en aşağıdaki menü rehber kısmı nı nasıl kaldırabilirim.o üstte kalıo flashınmenüleri görünmüo
resource apss içindedeki samsung.mifi silersen alttaki menü giderr... geri getirmen için tekrar oraya atman lazım ama unutma

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
sorunlu. dosya yönetisinden geri yükleme yapılmıyor backup dosyası olmasına rağmen içerik bulunmamaktadır diyo.

erdemsazak

Üye
ben beğendim tebrik ediyorum sizi :) aslında cfw sorunlu değil sadece anlatımda bi takım eksiklikleriniz var.bende deneye deneye buldum hallettim herseyi.ama sadece tel 71 olarak geldi okadar.

Frkn0640

Üye
phoenix ile ofw dönüş yaparken ne yapcam
benim aklıma takılan soru şu herşeyi yaptıktan sonra phoenix ten update seçeniğinimi seçcek yoksa refurbish mi yada sw reset hangisini yaparak orjinal ofw mizi yükleyecez​

mv_9522

Üye
KArdes ben bi seyi anlamadim bu telefon orginal halile RAM-i 128 MB digilmiydi? Simdi biz bu CFW-yi yapinca RAM kac oluyor, RAM-da bi degisiklik oluyormu?

pksyn

Üye
dostum ben teli phoenix e tanıtamadım herelde product code da hiç bir şey çıkmıyor . neden ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
sorunlu. dosya yönetisinden geri yükleme yapılmıyor backup dosyası olmasına rağmen içerik bulunmamaktadır diyo.
Bence sensin sorunlu daha şimdi yaptım aynı işlemi

- - - Eklendi - - -

KArdes ben bi seyi anlamadim bu telefon orginal halile RAM-i 128 MB digilmiydi? Simdi biz bu CFW-yi yapinca RAM kac oluyor, RAM-da bi degisiklik oluyormu?
Ram performansı arıtyor. data hafızası artıyor

pksyn

Üye
yardımcı olacak mısın ?

pksyn

Üye
evet winrar ile çıkarttım

murti154

Üye
flash ekranı beyaz gelen arkadaşlar PROGRAMLAR içindeki AutoInstaller'i kurdularmı acaba. Bende de beyazdı, kurdum düzeldide onun için söyliyeyim dedim =)

tnsl

Üye
elinize sağlık herşey mükemmel

Masterthone

Masterthone

Üye
1. Sayfayı okumadan atıp tutup yorum yapmayın burda bir emek söz konusu saygı duyun bu paylaşım için kaç gece uykusuz kaldığımızı söylemek istemiyorum anlatm gayet açık ve net yetersiz mi buldunuz forumda phonex nasıl kullanılır bi sürü konu var araştırıp bulun onuda biz yapmayalım insaf

gobbels

gobbels

Üye
HARIKA !!! ev ekranı gördüm şoka girdim o balıklar hareket ediyo :D

mv_9522

Üye
Kardes bu CFW-de bir-iki eksik var. Mesela yatay durumda Qwerty klavyada mesaj yazdikdan sonra onu tamamlayib cikmak olmuyor, ha birde yazi dili olarak ingilisce sectiyimizde harflerden baska klavye diger yani, rakamlar olan pozisyona gecmiyor. Aynen mesaji yazip bitirince OK yok oradada. Bunlara bir sey yapmak olurmu?
Yalnis anlamayin emeginize saygi duyuyorum, amma karsilasdigim problarinde caresini ariyorum...

88888888

Üye
biraz başınızı ağrıttım ama acemiliğime verin şuan cwf yükledim sorunsuz ufak tekef şeylerini halletcem sorunum olursa gene başını ağrıtmaya hazırım tekrardan teşekkürler :alkis

Edit: ekran hala beyaz o hafıza kartına çıkart dosyasınıda yaptım

arkadaşım hafıza kartının içinde flash live dosyasını kur bendede başta yükleme hatası verdi kurduktan sonra uygulamalardan flash hs çalıştır rahatlıkla neleri yükleyeceğini gösteriyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar harika bir cfw yapmışsınız gerçekten sizin yüzünüzden telefondan oldum yaaaa :) hanım çok beğendi ben bunu kullanacağım dedii gitti güzelim telefon ELLERİNİZE SAĞLIK

Masterthone

Masterthone

Üye
arkadaşım hafıza kartının içinde flash live dosyasını kur bendede başta yükleme hatası verdi kurduktan sonra uygulamalardan flash hs çalıştır rahatlıkla neleri yükleyeceğini gösteriyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar harika bir cfw yapmışsınız gerçekten sizin yüzünüzden telefondan oldum yaaaa :) hanım çok beğendi ben bunu kullanacağım dedii gitti güzelim telefon ELLERİNİZE SAĞLIK
Yabancıya gitmedi öyle düşün kardeşim :) güle güle kullanın :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
helal olsun gardaşım şimdi yeni yükledim gerçekten fertile cerese bakarak üstün olmuş bu cfw elinize kolunuza sağlık :tşk: :alkis

Üst Alt