[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bir sorum daha olucak. Flash live hs koydugum zaman hepsinde en altda telefon,rehber,mesajlar,menu var.Amma senin koydugun akvarium hs varya(konuda paylasdigin resim) orada onlar gozukmuyor. Ben bunu nasil yapmaliyimki gorukmesin.
birde orjinal tus kilidi bende basinca direkt aciliyor, bunun nedeni ne acaba?

Bide bende Mod keyboard aktif olmuyor karsisinda kirmizi simge oluyor

Resource/apps klasöründe samsungtoolbar.mif dosyası olmalı o varsa altta o mesajlar çıkar silersen onu çıkmaz. 3in1 yaması aktifse mod keyboard i aktf etmene gerek yok çünkü o açılmış oluyor 3in1 le

- - - Eklendi - - -

dokunmatik açılmaz yandan basınca. Sürüklemeli açılır ama çünkü oyle olması gerekyo bi özelliğı kalmyo yani

mv_9522

Üye
Tesekkur ederim . Soruma aydinlik getirdiyin icin. Sanada zahmet oluyor. Kusura bakma ilk kez CFW kurdum ve birde boyle seylere merakliyim oyrenmek istiyom o yuzden sikca soruyom.

bir sey daha ben netten flash endiriyim zaman sitelerde Dial Pad.sis fayl var. Ben onu kurnalimiyim, yoksa gereksiz ve o ne ise yariyor?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Sorun değil. Sorun fırsat buldukça cevap veririz zaten

mv_9522

Üye
bir sey daha ben netten flash endiriyim zaman sitelerde Dial Pad.sis fayl var. Ben onu kurnalimiyim, yoksa gereksiz ve o ne ise yariyor?

Masterthone

Masterthone

Üye

Frkn0640

Üye
öncelikle flash ev ekranı beyaz gözüküyo bunun çözümü nedir ayrıca pathes klasöründeki dosyalar not defteri şeklinde açılıyo , beni biri aradığında zil sesi çıkmıyo telefon genel de olmasına rağmen olmuyo kendim tercih oluşturdum ondada aynı bu sorunlar çözülürse başka bi sorun yok gerçekten hatası çok az denecek kadar bir cfw olmuş sorularımın cevabını bekliyorum

Masterthone

Masterthone

Üye
öncelikle flash ev ekranı beyaz gözüküyo bunun çözümü nedir ayrıca pathes klasöründeki dosyalar not defteri şeklinde açılıyo , beni biri aradığında zil sesi çıkmıyo telefon genel de olmasına rağmen olmuyo kendim tercih oluşturdum ondada aynı bu sorunlar çözülürse başka bi sorun yok gerçekten hatası çok az denecek kadar bir cfw olmuş sorularımın cevabını bekliyorum
İLK sayfayı ayrıntılı okuyunuz...

Frkn0640

Üye
flashtan önce hafıza kartını tamamen temizle ve ek dosyaları içine at direk ve ardından flashla düzelcektir açıldığında..
şimdi herşeyi silim hafıza kartına adlı dosyayı tekrar atıp ardın flash manageri kurum sonra tema flash ev ekranı yapım düzelecekmi diyorsun

Masterthone

Masterthone

Üye
hafıza kartına adlı dosyanın içindeki bütün hepsini hafıza kartına kopyala ve flashla düzelecek ilk ana ev ekranın samsung omnia zaten direk flash ev ekranınla başlacaksın başka bi flash ev ekranı kullanmak istersen flash managerle değiştirebilirsin

Frkn0640

Üye
hafıza kartına adlı dosyanın içindeki bütün hepsini hafıza kartına kopyala ve flashla düzelecek ilk ana ev ekranın samsung omnia zaten direk flash ev ekranınla başlacaksın başka bi flash ev ekranı kullanmak istersen flash managerle değiştirebilirsin

hocam hafıza kartına dosyayı attımı tekrar mı phoenix ile flash bascam eğer öyleyse nasıl yapcam

Masterthone

Masterthone

Üye

Frkn0640

Üye
aynen tekrar phonexle flashlıcan... bak ilk sayfada en üstte resmi var

flash attım gene açılırken flash ev ekranı bembeyaz

- - - Eklendi - - -

en iyisi orjinal fw dönüm yapcak bişeyim yok

fikrizabit

Üye
başka bi flash ev ekranı attım .bu en aşağıdaki menü rehber kısmı nı nasıl kaldırabilirim.o üstte kalıo flashınmenüleri görünmüo

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında resource içindeki apps klasöründen samsungtoolbar.mif ( böyle bişydi tam hatrlymadm) onu silceksn

- - - Eklendi - - -

flash attım gene açılırken flash ev ekranı bembeyaz

- - - Eklendi - - -

en iyisi orjinal fw dönüm yapcak bişeyim yok

Flash attktan sonra telefonunu çkar usbdn hmen. Hafıza kartında gadget adlı bı dosya olduğundan emin ol. Telefnunu birkezde yeniden başlat hatta zor kısmını yapmıssın en basit yerde takılıyrsun

Frkn0640

Üye
hafıza kartında resource içindeki apps klasöründen samsungtoolbar.mif ( böyle bişydi tam hatrlymadm) onu silceksn

- - - Eklendi - - -

Flash attktan sonra telefonunu çkar usbdn hmen. Hafıza kartında gadget adlı bı dosya olduğundan emin ol. Telefnunu birkezde yeniden başlat hatta zor kısmını yapmıssın en basit yerde takılıyrsun

o değil telefon gitti gibi suite güncelleme indirdim çince oldu telefon şimdi navifirm ile orjinal tr dosylarını indiriyom inş bi sorun çıkmaz of of başım çok ağrıyacak gibi ne güzel sizin cfw bi flash ev ekranı hariç sorun yoktu herşeyi tmm dır niye uğraştımki ah ah

erdemsazak

Üye
kolay gibi gözükse de biraz uğraştırdı :) ama tel 71 mb geldi.kullanalım bakalım elinize sağlık :)

Üst Alt