[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

hamza498

Üye
hocam tuş kilidine direkt basınca açılıyor onun haricinde çok harika olmuş . sürüklemeyliyi yükledim nası süreklemeli açılacak hale getirecez

LeaD3R

LeaD3R

Üye
menü tuşuna bas :oke:

hamza498

Üye
eyvallah yaa :tşk: gitti dokunmatik tuş kilidi diye tam kendime sövüyodum :d:

neşter1461

neşter1461

Üye
temayı düzenleye bilmem için light temasına ihtiyacım var

veysel001905

Üye
kardeş bu ev ekran modlarının linkinı verir misin bana :)

zorbey27

zorbey27

Üye
beyler bunu yukledım begenmedım sımdı hard format atmaya calısıyorm olmuyor ltfen yardım edin. +ses sonra kilit tusuna sonra yesıl ondan sonra kırmızı tusa basıyorm olmuyor tlfn acılıyor beyaz ekran öle kalıyor

zero12

zero12

Üye
Herşeyi eksiksiz yaptım fakat "Flash Ev Ekranı" beyaz gözüküyor :(

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
beyler bunu yukledım begenmedım sımdı hard format atmaya calısıyorm olmuyor ltfen yardım edin. +ses sonra kilit tusuna sonra yesıl ondan sonra kırmızı tusa basıyorm olmuyor tlfn acılıyor beyaz ekran öle kalıyor

hard formatla kurtulamazsın orjinal dosyaları flashla

- - - Eklendi - - -

Hafıza kartına resource diye klasör açamıyorum hata veriyor :( yardım edin.

telefondan hafıza kartını biçimlendir öncemli dosyalarının yedeğini almayı unutma ama sonra aç

- - - Eklendi - - -

kardeş bu ev ekran modlarının linkinı verir misin bana :)

masterthone ye özel mesaj atarsan yardımcı olur diye düşünüyorum

zero12

zero12

Üye
Sorunları hallettim. Teşekkürler. Polarbit uygulamalarını açamıyorum keşke qt uygulamasınıda gömseydin :S

bide telefonu kilitle yapınca sağ taraftaki kilit tuşuna basınca (ses tusunun altındaki) telefon komple kilitleniyor.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Sorunları hallettim. Teşekkürler. Polarbit uygulamalarını açamıyorum keşke qt uygulamasınıda gömseydin :S

bide telefonu kilitle yapınca sağ taraftaki kilit tuşuna basınca (ses tusunun altındaki) telefon komple kilitleniyor.

qt uygulaması sonradan yüklenebiliyor ki. FW de boşu boşuna yer kaplasın istemedik ovi mağazadan puppy talk ı yükle kurar o. kilit tuşu derken nasıl kilitleniyor anlamadım o zaten kitlicekte güvenlik kodunamı alıyor?_

zero12

zero12

Üye
qt uygulaması sonradan yüklenebiliyor ki. FW de boşu boşuna yer kaplasın istemedik ovi mağazadan puppy talk ı yükle kurar o. kilit tuşu derken nasıl kilitleniyor anlamadım o zaten kitlicekte güvenlik kodunamı alıyor?_

Qt'yi hallettim.

Kilitlenme olayı şöyle: Ana menüdeyken telefonu kapatma tusuna 1kere bastıktan sonra bi menü açılıyor o menüden "Telefonu kilitle" fonksiyonunu seçiyorum ve telefon şifrelenmiş oluyor. Daha sonra telefonu açmak için sağ taraftaki kilit tuşuna bastığımda normal orjinal halindeki gibi şifre girin gelmiyor direkt kilitleniyor.(kilitleniyor derken telefon donuyor)0 Siyah Ekran oluyor. Sadece telefondaki menü tuşuna basarak açabiliyorum. Yani kilit tuşunda bug var.
Kırmızı ile yuvarlak içine aldığım tuş.

neşter1461

neşter1461

Üye
Qt tam olarak ne işe yarıyor.

mv_9522

Üye
Kardesim ben bu CFW-yi tam olarak foruma yerlestirildiyi gunden isletiyorum. Soyle bir sorun var. Onceden oldugu gibi --Memeory -- yazisiyla sikca karsilasmaya basladim. 2 ve daha artik uygulamayi ayni anda calistiramiyorum. Ev ekranida sadesini seciyorum Flash diyil. Mesala Total Recall, Mykeylock, TTpod, ve opera mobile. Artik sorun cikiyor. memory

LeaD3R

LeaD3R

Üye
ben bu cfwyi editleyemiyo muyum yaa :off:

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim :oke:

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Guncelleme gelecek mi

Üst Alt