ByRdv
Üye
indirdiğim jaf ve diğer programlar jaf 1.98.62, nokia connectivity cable driver, nokia flashing cable driver ve ogm jaf pkey emulator var sadece phoenix mi eksik? onuda link olarak verebilir misin? son bu işlemler kaldıbirde bu cfw yükledim telefonu garantiye göndereceğim diyelim ilk aldığım cfwyi yüklesem çakarlar mı?
3x4 telefonu ilk kullandığımızdaki menü değil mi? eğer oysa ve aynısı ise 3x4 kullanırım.
seni de yoruyorum kusura bakma dediğin gibi yaparım ilk işin acemiliği gitsin zaten protuchs dosyası boş indirdiğim 3x4 atarım beğenirsem ram olayını da yaparım beğenmezsem de indirdiğim 4x3 yada 4x4 rar dan çıkarır protuchs deki ile yer değiştiririm tamamdır başka birşey yok herhalde.. son bir sey daha ben telefonu garantiye gönderirsem ilk cfwsini nasıl yükleyeceğim ve garantide anlamazlar değil mi?
kardeş benim cfw yi indir içindeki rofs2 dosyasını son kurduğun c6 cfwnin yani memet kardeşin rofs2 sinin ismi ile aynı yap ve değiş değiş sorusuna evet de ve flaşla olay şu yani sadece benim rofs2 dosyamı memet kardeşin diğer dosyalarını kulanacaksın ama rofs2 nin ismini değişmeyi unutma
cfw hoşuma gitti 4x4 yükledim.. telefona kurdum cfw yi türkiyeyi secicem ekran titriyor her tuşa basınca neyse geçtim onu telefon açılınca ekrandaki kişileştirme ayarları açılmıyor ram da 53 ün üzerine çıkmıyor bende ben mi hata yaptım? sayfalarda gezerken factory işaretlemeden yap demişsin onu da deneyeceğim olmassa da olmasın sözüne güveniyorum 50 mb olsun yeterki bana yeterli hafıza yok demesin...
ve telefonu açarken yeşil tuşun ışığı yanmıyor ve ayarlar geç açılıyor
bir de telefonu yan felan çevirince hemen dönmüyor neden acaba?
bu tuş kilidi kaydır aç yani onu nasıl kaldırabiliriz?
kişileştirme ayarın 4x4 denesemde gene açılmadı telefonun sesi v.s. nasıl değiştireceğim???
böyle kullanayım bazılarında birkaç gün sonra geçmiş geçmezse bakacağız... ben hafıza kartını da telefonu da formatladım cfwyi yüklemeden önce.. ama hafıza kartını telefondan formatladım pcden değil pcden mi foratlayayım?
dediğini harfiyen yaptım taktım sildim telefonu formatladım taktım tekrar yükledim cfw yi bir umutla açtım ramblowu yükledim çalıştırdım 52 mb gördüm.. nedense telefon 10 bekleyince sapıtıyor birde? dediğini yaptıktan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?