C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

leventgaat

Üye
fw yi verdiğin günden beri kullanıyorum.çok memnunum.eline sağlık yznlız.radyoda çok donma oluyor.bi müddet sonra takılıp kalıyor.kulaklık kumandasından işlem yapamıyorum. illaki tel açıp kapamam gerekiyor.bu sorunada bi el atarsan memnun olurum.teeşkkürler....

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
fw yi verdiğin günden beri kullanıyorum.çok memnunum.eline sağlık yznlız.radyoda çok donma oluyor.bi müddet sonra takılıp kalıyor.kulaklık kumandasından işlem yapamıyorum. illaki tel açıp kapamam gerekiyor.bu sorunada bi el atarsan memnun olurum.teeşkkürler....

kardeş zaten bir radyodan emin değildim yani hiç denememiştim bir deneyeyim sorun bendede aynı ise ilgilenirim güle güle kulan kardeş

gogix

Üye
fw yi verdiğin günden beri kullanıyorum.çok memnunum.eline sağlık yznlız.radyoda çok donma oluyor.bi müddet sonra takılıp kalıyor.kulaklık kumandasından işlem yapamıyorum. illaki tel açıp kapamam gerekiyor.bu sorunada bi el atarsan memnun olurum.teeşkkürler....[/QUOTE

bende radyo sorunsuz çalışıyor vala bu cf de herşey mükemel eline sağlık ustad

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
fw yi verdiğin günden beri kullanıyorum.çok memnunum.eline sağlık yznlız.radyoda çok donma oluyor.bi müddet sonra takılıp kalıyor.kulaklık kumandasından işlem yapamıyorum. illaki tel açıp kapamam gerekiyor.bu sorunada bi el atarsan memnun olurum.teeşkkürler....[/QUOTE

bende radyo sorunsuz çalışıyor vala bu cf de herşey mükemel eline sağlık ustad

denedim radyodan sorun yok gayet güzel çalışıyor

V/RS

V/RS

Üye
mzikçalardan çıkınca menüye atma sorunu var

Ali Emre Çirik

Üye
evet tema efekt kasıyo. Ama pil iyi 1 bucuk gün oluyo.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
cfw problemsiz tema effectti doğal olarak tüm cfw lerde böyledir

Ali Emre Çirik

Üye
menüye atma sorunu var.

xxartisxx

Üye
rasim kardes ellerine sağlık güzel bir fw. Ben yeni teli hackledim senin eski fw ile hafta sonu bunuda deniyeceğim ellerine sağlık.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yeni bir çalışma olsa fena olmaz (h)

hacker_127

hacker_127

Üye
ellerinize sağlık hocam , sımdıye kadar ki kullandığım cfwler arasındakı en stabil olanı sanki buydu :-) ram konusunda hiç sıkıntı olmadı ,

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ellerinize sağlık hocam , sımdıye kadar ki kullandığım cfwler arasındakı en stabil olanı sanki buydu :-) ram konusunda hiç sıkıntı olmadı ,

güle kulanının zaten hepsi ile denedi en stabil ve kararlı cfw dir

omer9035

Üye
kardeş tek hatası sensöre bağlı klavye çıkmaması gerisine lafım yok

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
olabilir ömer kardeş tabi kendine göre haklısın

PriZm

PriZm

Üye
rasim kardeş modlama-yardım konunda bir soru sordum bakabilirmisin lütfen?:oke:

xxswatxx

Üye
kardeş şimdi bu Nokia c6 00 da uygulanabiliyormu yani başlıgı tam anlayamadım . Sertifika sourunu ortadan kalkıyormu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi bu Nokia c6 00 da uygulanabiliyormu yani başlıgı tam anlayamadım . Sertifika sourunu ortadan kalkıyormu

bu c6 cfw sidir fakat 5800 ra portlanmış hali yani 5800 içindir sertifika sorunu yoktur cfw hacklıdır

xxswatxx

Üye
şimdi ben bu anlattıkları C6 00 Telefonumda uygulayabilirmiyim ? Yani çalısırmı bu cfw benim telde

Üst Alt