Büyükbaba Paradoksu Ve Zamanda Yolculuk

Sponsorlu Bağlantılar

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız ahmet birinde ölmüş demişsiniz ama cidden 2.3.sayfada Emrgncy112'nin dediğini anlayamamışsınız, çünkü ahmet birinde ölmüş değil birinde ahmet hiç yok, hiç olmadı. Böyle bir şey mümkün mü bu teoriye göre? Yani Ahmet bir evrende var diğerinde hiç var olmamış olabilir mi? Böyle bir şey olmalı çünkü aksi taktirde teori zaten baştan çökük.
Hayır. Emin ol ki anladım ve evet başka bir evrende doğmamış olabilir. Büyük babası küçük yaşta evlenmeden önce ölmüştür bu sebeple babasıda kendiside doğmamıştır. Veya babası başka biriyle evlenmiştir bu evrende doğmamış olan biri başka evrende doğmuştur

Invoke

Invoke

Üye
Hayır. Emin ol ki anladım ve evet başka bir evrende doğmamış olabilir. Büyük babası küçük yaşta evlenmeden önce ölmüştür bu sebeple babasıda kendiside doğmamıştır. Veya babası başka biriyle evlenmiştir bu evrende doğmamış olan biri başka evrende doğmuştur

Tamam. Biz de bunu sormuştuk başta olamaz demiştin sanki(?). Neyse sonunda netleştiyse cevap sorun yok. =)

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
Tamam. Biz de bunu sormuştuk başta olamaz demiştin sanki(?). Neyse sonunda netleştiyse cevap sorun yok. =)
Ne yani bir bunun için fazladan 4 sayfa yazı mı yazdık :D . Hay allay ya neyse cevap aldıysanız sorun yok zaten ben burada sadece bu alana ilgi duyup daha da fazla araştırmanız için açtım umarım birilerinin ilgisini bu alana yönlendirebilmişimdir :)