olursa çok güzel olmuş bende vardı bi büyük tuşlu böle aşağı çekindce Türkçe karakter yapan ama bu kadar detaylı değildi karakterler yada rakamlar için diğer ekranı açman gerekiyodu bide o dediğin büyük tuş sorunu vardı eline koluna emeğine sağlık kardeşim
kardeş ben dediklerini harfiyen yaptım ama klavye olarak opera mini nin klavyesi geliyo her türlü denedim kaldırıp tekrar kurdum ikisinide olmadı 2. programı kaldırdım bişey değişmedi sanırım 2. programı yapamadım bi yardım edebilirmisin ?
kardeş ben dediklerini harfiyen yaptım ama klavye olarak opera mini nin klavyesi geliyo her türlü denedim kaldırıp tekrar kurdum ikisinide olmadı 2. programı kaldırdım bişey değişmedi sanırım 2. programı yapamadım bi yardım edebilirmisin ?
abi 2 programı da tekrar kur.. daha sonra AKNFEP seçeneğini kutu kutu karakterler olarak değiştir. sonra opera mini ayarlarından/ gelişmiş / opera klavyesi / hiçbir zaman olarak değiştir. olması lazım.
abi mesaj da yazılıyor, operada da kullanılıyor ama seninki neden olmadı anlayamadım. şu an bu mesajı 5230 operadan kendi klavyem ile yazıyorum. telefon modelinin s60v5 olduğuna emin misin?
5800 işte benim tel de swype kullanıyorum şuan ben türkçesi vardı onunda tuşlar küçüldüğü için ing kullanmaya başladım v60 benim tel ondanmı yapıyoki acaba, senin klavye de tam bana göre valla bi yardım etsende yapsam şunu süper olur valla
5800 işte benim tel de swype kullanıyorum şuan ben türkçesi vardı onunda tuşlar küçüldüğü için ing kullanmaya başladım v60 benim tel ondanmı yapıyoki acaba, senin klavye de tam bana göre valla bi yardım etsende yapsam şunu süper olur valla
hocam sen swype'ı deaktive edip, ya da kaldırıp komple, telefonu da yeniden başlatıp mı denedin bu programı? bu arada versiyon arttikça sorunların arttığını da söylemeliyim. benimki v50 ve kendi tarayıcısında falan çalışmıyor. belki de v60ta hiç çalışmıyor, bilemedim. keşke update çıksa da düzeltseler şu sorunu. sırf bu yüzen versiyon v21e downgrade etmeyi düşünüyorum yazılımı. neyse. sen bi de swype kaldırıp dene abi. umarım olur.
hocam sorun benim yaptığım skinde değil, programda. başka klavye skinleri ile klavyeler geliyor mu ki sorun 2.dosyada olsun. sana tavsiyem bir de daily input r19 versiyonunu bulup üzerine 2. dosyayı yüklemeyi dene. benim paylaştığım r17 çünkü. bir şeyleri mi yanlış yapyorsun anlamadim ama bu da olmazsa artık yapabileceğim bir şey yok.