TheLastRevolution
Üye
o sonraki meseleönce alt yapıyı hazırlamak gerek. Uygulamaların nereye yükleneceği mechul :S
upload işi kolay onda sıkıntı yok

ama eğer marketten indirilen uygulamalar otomatik yüklenmezse o zaman o market fıs 

o sonraki meseleönce alt yapıyı hazırlamak gerek. Uygulamaların nereye yükleneceği mechul :S

ama eğer marketten indirilen uygulamalar otomatik yüklenmezse o zaman o market fıs 

nereye yukliycez uygulamaları ?upload işi kolay onda sıkıntı yokama eğer marketten indirilen uygulamalar otomatik yüklenmezse o zaman o market fıs
![]()
gelmiş geleceği kadar zatenİNŞALLAH SYMBİAN^3 ÇOK ARKA PLANA DENK GELMEZ![]()
nereye yukliycez uygulamaları ?
anlatamıyomuyum neLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alternatif çook![]()
![]()
![]()
uygulamada download buton halinde olucak. nasıl oviye yüklüyoruz. aynı mantık. Ama bunun içinde bir alt yapı gerek.anlatamıyomuyum neuygulamada download buton halinde olucak. nasıl oviye yüklüyoruz. aynı mantık. Ama bunun içinde bir alt yapı gerek.
önemli olan onu ovi gibi direkt olarak kurmak Tamam bunun içinde hosting gerekiyor. hosting almak kolay bu seferde hosting dosyalarını editlemek gerekicek. filezilla ile host u açıcaz daha sonra editlenen dosyaları tek tek siteye göndericez. bu gönderdiğimiz dosyaların linklerini store=update.sis içine yerleştirmek lazım onun içinde. direk linkleri editlememiz lazım yani şöylekidediğini anlıyorum dostum aynı ovi gibi olucak basıcan inicek ama biz onu adama indirtip kurmadık bi işe yaramazönemli olan onu ovi gibi direkt olarak kurmak
![]()
Tamam bunun içinde hosting gerekiyor. hosting almak kolay bu seferde hosting dosyalarını editlemek gerekicek. filezilla ile host u açıcaz daha sonra editlenen dosyaları tek tek siteye göndericez. bu gönderdiğimiz dosyaların linklerini store=update.sis içine yerleştirmek lazım onun içinde. direk linkleri editlememiz lazım yani şöylekiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunlar ana menü kategoriler ve dosyalar. Sis içine girersen eklenen uzantıları görürsün. Anlatabildim inşallah. tabi bu sislerinde açıklama resim ve iconlarını ayrıca yükliyecez. Site işinden anlayan birilerini bulsak rahatca hallederdik aslında
Ben sadece o paylaştığım gibi yapmak istedim de hem gerekli hem gereksiz bir program olur yani@Cihanî Sultan sen nasıl bakıyorsun bu duruma![]()
Ovi var, gereksiz.genel olarak hemfikirizBen sadece o paylaştığım gibi yapmak istedim de hem gerekli hem gereksiz bir program olur yaniOvi var, gereksiz.
Yeni mağaza yetersiz,gerekli.
Ama uygulama da çıkmıyor zaten,gereksiz.
Sonuç olarak gereksiz bence
wgz oyun yapsan daha çok tutar
inceden bir mesaj 
Kayahan sanırım şu siyah taşlara basılan oyundan yapıyor o yüzden ben girişmedimgenel olarak hemfikirizwgz oyun yapsan daha çok tutar
inceden bir mesaj
![]()

Kayahan sanırım şu siyah taşlara basılan oyundan yapıyor o yüzden ben girişmedim![]()