M@cros
Üye
Sultanım özür dileriz.Saygılar.Konunun sahibi kayahanın yorumunu bekliyoruz...
anlıyorumcuğum usta
hadi iyi günler 
Ayyaş selam veriyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Can uğraştığın şeye bak
öyle bi loading olmaz benimkinde
aşağı kaydırdıkça uygulamalar çıkar
tıklayınca birine aynı can ın yaptığı gibi çıkarWgz yi de çoktan yaptım ben
sadece intro içeriyor ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kolay gelsintelefon diye yazdım en uygunu koydumAlakasiz olmus alisveris sepeti yokmuydu![]()

Hayır telefonum şuan kapalıcan v2 ye baktinmi
Ben sadece deneme sürümü paylaştımbence gayet guzel bi calisma peki proje tamamlandimi durdumu ne durumda nasil yardim edebiliriz @cihani Sultan hocam upload isinde elimden geldigince yardimci olurum
uygulamayı esas yapacak kayahandıBen sadece deneme sürümü paylaştımuygulamayı esas yapacak kayahandı

paralı satma şansım yok da zamanım da yok zaten ama çok basit adobe flash professional CS3 ile flash 8 sürümünde export edilirse s60v5lere de uyumlu olur siz de yapabilirsiniz yani zor hiçbir yanı yokaslinda benim aklima baska bir fikir geldi hocam hani 5800 ve ondan onceki telefonlarda ve ondan sonraki bazi telefonlarda Ovi Store uygulamasi yok siz bu Symbian^3 ten vazgecip o cihazlar icin bi market yapsaniz ve bunu ucretli olarak satsaniz birde prewiev surumunu ucretsiz olarak paylassaniz varya off hem o cihazlari kullanlar hemde siz bayram edersiniz![]()

Böyle bir Qt yapımı mağaza vardı. Onu etitlesek yada Kodları alıp yapsak. Swf yerine daha iyi olurdu. Qt ile yapıln programı bakarsam bulabilirim belki. yapabilecek varsa?
Geliştirmede yardımcı olacak varsa. bir 2 edit yapabildim sadece.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

o sonraki meselegeliştirme işinden anlamam ama upload download vs işlemleri ve uygulamaların son sürümlerini bulabilirim![]()
![]()
önce alt yapıyı hazırlamak gerek. Uygulamaların nereye yükleneceği mechul :S