Simdi X Serisi alt seğment + Lumia X Üst seğment
olarak çıkabilir eğer bu çihaz çıkarsa piyasada Sony ve Nokia kalsın diğerleri batsın
samsung s8 filan çıkarsa batışa geçer.
Zamanında bu tip haberleri Symbian içinde yazıyorlardı.
Kaldı ki Microsoft'un yapmış olduğu Youtube uygulamasını mağazadan kaldırtan google bu tip bir girişime de kesinlikle engel çıkartır.
Şahsi fikrim sadece bir ütopyadır bu haber.
Zamanında bu tip haberleri Symbian içinde yazıyorlardı.
Kaldı ki Microsoft'un yapmış olduğu Youtube uygulamasını mağazadan kaldırtan google bu tip bir girişime de kesinlikle engel çıkartır.
Şahsi fikrim sadece bir ütopyadır bu haber.
şeklinden değil, alt kısımla arasındaki boşluğu kastettim neredeyse dışarı taşacak ve incecik yapılmış, kullanımı çok zor olur öyle ama sonuçta bir concept gerçek değil, biraz gerçekliğe de dikkat etmeleri gerekirdi.
telefon hakkında ne yazacak çok merak ediyorum
lumia x platformu 5.0 ?
ayrıca Google playda milyonlarca uygulama var çöp değil
lumia az uygulama olduğu için koymamışlar.
simdi bu aptal firmanın yerinde olsam 2010-2012 android çıkarıp ondan sonra başka bir işletim sisteminin donanımına göre ayarlarım hiç sanmıyorum samsung hakkim olacağına android olmayan başka bir yazılım güncellemesi atarım ona
nokianın katili bunu söyledi "Samsung’un Android’e hakim olabilme ihtimalinden dolayı Windows Phone 8 tercih ettik"
simdi bu aptal firmanın yerinde olsam 2010-2012 android çıkarıp ondan sonra başka bir işletim sisteminin donanımına göre ayarlarım hiç sanmıyorum samsung hakkim olacağına android olmayan başka bir yazılım güncellemesi atarım ona
nokianın katili bunu söyledi "Samsung’un Android’e hakim olabilme ihtimalinden dolayı Windows Phone 8 tercih ettik"