Buyrun 5800 v52 c6 v20 fw ama ingilizce türkçe çeviren varsa buyursun

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
ark lar sorunu buldum yazma dilini ing yapınca qwert klavye çıkıyor :)

Onurleo

Onurleo

Üye
V51 in ROFS2 dosyası ile kullanınca RDS çalışmıyor sanırım. Orjinal haliyle (ingilizce) yüklesek çalışırmı.

muharrem19811

Üye
ben v52 nin dosyasınla v 51 in rofs 2 dosyasını değiştirdim yine viatman black falan çıkıyor ayrıca değiştirmeden de yapsam değiştiripte yapsam aynen şu hatayı alıyorum yardım edremisiniz
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009C0D
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
sadece 1 kişi teşekkür etti bundan sonra böle paylaşımalar benden beklemeyin

muharrem19811

Üye
eğer benim sorunuma çare bulursa 100 defa teşekür edecem

memo333

Üye
hackli v51 (programlar kurulu) üstüne nok.soft.updater ile v52 kurdum.dosyaları koruyor.çok güzel...

cristie

Üye
yaa şu işi adam akıllı yapabilen birisi yokmu günlerdir arıyorum v52 C6 fw bi türlü yapamadım telefonun flash ını öldüreceğim yardım edin beyler serching phone...telefon gözükmüyor..:( jaf la yapıyorum v51 de ki dosyaların yerine 52 için olan dosyaları koyuyorum ama bi türlü olmadı..:(

AlpReis

AlpReis

Üye
yaa şu işi adam akıllı yapabilen birisi yokmu günlerdir arıyorum v52 C6 fw bi türlü yapamadım telefonun flash ını öldüreceğim yardım edin beyler serching phone...telefon gözükmüyor..:( jaf la yapıyorum v51 de ki dosyaların yerine 52 için olan dosyaları koyuyorum ama bi türlü olmadı..:(

Bendede aynısı olmuştu, flash tuşuna basınca 1-2 saniye içinde yani hemen telefonun açma kapama tuşuna kısa süre ba bırak, zaten program başlıyacak

cristie

Üye
işlem süresi ne kadar sürdü hocam telefonun ekranında bi değişme oluyor mu..?

Üst Alt