5800 v52 c6v20.041 Türkçe * 4x4 menü 11.12.2010

Sponsorlu Bağlantılar

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
5800 v52 c6v20.041 Türkçe * 4x4 menü 11.12.2010
Sayın arkadaşlar, 5800 v52 c6 v20.041 Türkçe sürümü ile karşınızdayız.
-Türkçe ve İngilizce dil barındırır.İngilizceyi silmedim, çünkü Rompatcher sorun çıkartıyor.
-4x4 menü üzerinedir.
-Müzikler için tüm klasörleri tarar. Music klasörü zorunluluğu yoktur.
-Kinetic Scrool (kaydırma çubuğu iyileştirmesi) yapıldı. (Kotukoylu üstada teşekkürler.)
-fota e:ye alındı, kazanç 5mb
-nokia photobrowser, btswitch kuruludur.
-Daha birçok özellik vardır. fw modlamanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, gece uyuyamadım, sabah ilk iş yine yarım kalan yerden devam ettim, bi kaç kez kurup denedim ve çalıştığını gördüm, fw ana temelde ALINTI'dır. ben sadece Türkçe dil ekledim, Tamamen Türkçe olmuştur. gereksiz gördüğüm 10'a yakın uygulamayı kaldırdım, kaydırma çubuğunu ayarladım.

(sayın adminlerimizden özür diliyorum, resim ekleyemedim, ancak indirip deneyen arkadaşlardan yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.)

Buyrun link,umarım arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir. Olumsuz yönlerde fw.nin temelinin alıntı olduğunu, Türkçe dil ekleme ve gereksiz ıvır zıvır programların silinmesi ve bazı modların yüklemesini yaptığımı bilmenizi isterim.

pnht.de yayınlanan fw üzerinde çalışma yaptım. buyrun pnht.deki ingilizce olan link. modlamayı bilen ve ben daha iyi geliştirebilirim diyenler için buyrun :

(mega kardeşin hoşgörüsüne sığınırak onun anlatımı ile nasıl yükleyeceksiniz.)

JAF KULLANIMI

1- JAF Emulator İle Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory set, Normal Mode Seçin (Bunlar işaretli olsun.) CRT308 işaretli ise işaretlerini kaldırın.

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r Seçin.

5- PPM Tıklayıp
RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V20 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.

çalışmayı beğenen arkadaşlar TEŞEKKÜR butonuna tıklarlarsa seviniriz. TEŞEKKÜR butonuna tıklamakla mause aşınmaz, ama gelecek olan güzelliklerin önünü açar.

• Beğen
Tepkiler: eagle1973, ugur7, ışık_22 ve 20 diğerleri

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Fw de java dahilmi ? sonradan kurduğumuzda çok yer kaplıyor. Ayrıca Ovimap bat mı yüklü, ve çıkardığın program listesi nelerdir? Son sorum, hangi fw yi temel olarak kullandın? Teşekkürler.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Fw de java dahilmi ? sonradan kurduğumuzda çok yer kaplıyor. Ayrıca Ovimap bat mı yüklü, ve çıkardığın program listesi nelerdir? Son sorum, hangi fw yi temel olarak kullandın? Teşekkürler.

pnht.de yayınlanan bir çalışma üzerine fw.yi editledim. linki aşağıdadır.

kaldırdığım uygulamalar ise

Nokia filebrowser (ingilizce olduğu için, forumda Türkçe'si var.)
Nokia energy profile 1:23
MemCheck
PhoneTorchV2
LightCtrl - Fix bugs light
KillMe
BestScreenSnap (ingilizce olduğundan, forumda Türkçesi mevcut)
Accel_Switch
GoogleMaps

fw.nin ana yapısına yukardaki linkten bakabilir, inceleyebilirsiniz. dediğim gibi ben Türkçe dil ekleme ve bi kaç modlama yaptım. bilgim bu kadardı. baktım forumda baya karışık sürümler var, c6 v20.041 olanı varsa da ben göremeyince böyle bir çalışma yapıp ekledim, sayın adminlerimizde sağolsunlar kabul edip yayınladılar.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bağlantılara girince menüye atma varmı ve qwerty kalvye çalışıyor mu

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
bağlantılara girince menüye atma varmı ve qwerty kalvye çalışıyor mu
bağlantılara girince menüye ATMIYOR, qwerty klavye var, mesaj yazma ekranında klavye seçebiliyorsunuz, ancak sanırım t9 ekli olmadığından (nasıl eklenir bilmiyorum) Türkçe karakterler çıkmıyor.

BERK TEMELLİ

Üye
kardeş bi kaç foto koysaydın keşke ya...peki bunun performansı nasıl v52 ye gore? bide bunuda jafla yuklicez dimi?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
ok saol cevap için

--------------- Ekleme ---------------

zamanın da çok kullandık t9 türkçe yazma dili olmadan zaten mesaj da yazdıpğımız yok doğru düzgün

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bi kaç foto koysaydın keşke ya...peki bunun performansı nasıl v52 ye gore? bide bunuda jafla yuklicez dimi?
performansta v52 ile fark göremedim, dokunma hassasiyeti de güzel. evet jaf ile yükleyeceksiniz. (mega kardeşin hoşgörüsüne sığınırak onun anlatımı ile nasıl yükleyeceksiniz, buyrun arkadaşım.)

JAF KULLANIMI
1- JAF Emulator İle Açın

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory set, Normal Mode Seçin (Bunlar işaretli olsun.) CRT308 işaretli ise işaretlerini kaldırın.

5- PPM Tıklayıp

6- Ape Variant Tıklayıp

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.

ok saol cevap için
rica ederim, 1 kişiye bile yardımcı olabildi isem sevinirim.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
yükledim 1 fw çok yavaş
2 kamera ya girildiğinde video kayıt yada foto çekmek için kamra dokunmatik kısmı çalışmıyor
3 telefon çok ama çok zor kendine geliyor
4 flaşlamadan sonra 2 kere hard format 1 kere soft format atmama rağmen telefon düzelmedi çok yavaş
5 son olraka benim şahsi görüşüm bu haliyle bu fw kullanılmaz
6 emeği geçen herkese çok teşekkür ederim genede emek harcanmış

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
yükledim 1 fw çok yavaş
2 kamera ya girildiğinde video kayıt yada foto çekmek için kamra dokunmatik kısmı çalışmıyor
3 telefon çok ama çok zor kendine geliyor
4 flaşlamadan sonra 2 kere hard format 1 kere soft format atmama rağmen telefon düzelmedi çok yavaş
5 son olraka benim şahsi görüşüm bu haliyle bu fw kullanılmaz
6 emeği geçen herkese çok teşekkür ederim genede emek harcanmış

görüşünüz için teşekkür ediyorum, yavaş ve kamera sorununu ben yaşamadım, ancak olumsuz yönleri çok gelirse kaldırılabilir. o yüzden görüşlerin bildirilmesi önemli. Çok teşekkür ederim.

--Usta--

--Usta--

Üye
hadi ya tugrul kardeş okadar kotumu gerçekten..ne dersin hiç uğraşmayayımmı boş yere yuklemek için?

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş alıntı yaptığın yani baz aldığını söylediğin yerde (linke) bakim dedim v51 viçindir v52 değil demiş sen v52 için demişsin sorunlar ondan kaynaklanmasın

-hasangun-

-hasangun-

Üye
Hayırlı Olsun Abi...
Emeklerine Sağlık....

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı Olsun Abi...
Emeklerine Sağlık....
Allah razı olsun kardeş, ama ben daha ilk paylaşımımda pes ettim, çünkü herkesin işi değilmiş, onu gördüm, ve burada seni ne kadar çok takdir ettiğimi belirteyim. ne kadar zor bir işi yapıyormuşsunuz, önemli olan paylaşım değil, devamını takip edebilmek ve sorunlara çözüm bulabilmek. şu işe sen bir el atsan v52 c6v20 meselesine varya o kadar insanın duasını alırsınki.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Hayırlı Olsun Abi...
Emeklerine Sağlık....

yaw kardeş su işe bi el atsan sana zahmet şu klavye ve t9 türkçe yazma dili eklesen valla baya hayra girersin bak eminim çok insan seni veya diğer üstatları bekliyo saygılar

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeş su işe bi el atsan sana zahmet şu klavye ve t9 türkçe yazma dili eklesen valla baya hayra girersin bak eminim çok insan seni veya diğer üstatları bekliyo saygılar
kotukoylu kardeş ile görüştüm, maalesef kendisi 5800 satıp x6 aldığı için birşey yapamıyor, yoksa kendisi de istiyor yardımcı olmayı ama elinde 5800 olmayınca... yoksa bize falan söz düşmez onun olduğu yerde ama????

meymenetli

Üye
Sayın arkadaşlar, 5800 v52 c6 v20.041 Türkçe sürümü ile karşınızdayız.
-Türkçe ve İngilizce dil barındırır.İngilizceyi silmedim, çünkü Rompatcher sorun çıkartıyor.
-4x4 menü üzerinedir.
-Müzikler için tüm klasörleri tarar. Music klasörü zorunluluğu yoktur.
-Kinetic Scrool (kaydırma çubuğu iyileştirmesi) yapıldı. (Kotukoylu üstada teşekkürler.)
-fota e:ye alındı, kazanç 5mb
-nokia photobrowser, btswitch kuruludur.
-Daha birçok özellik vardır. fw modlamanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, gece uyuyamadım, sabah ilk iş yine yarım kalan yerden devam ettim, bi kaç kez kurup denedim ve çalıştığını gördüm, fw ana temelde ALINTI'dır. ben sadece Türkçe dil ekledim, Tamamen Türkçe olmuştur. gereksiz gördüğüm 10'a yakın uygulamayı kaldırdım, kaydırma çubuğunu ayarladım.

(sayın adminlerimizden özür diliyorum, resim ekleyemedim, ancak indirip deneyen arkadaşlardan yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.)

Buyrun link,umarım arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir. Olumsuz yönlerde fw.nin temelinin alıntı olduğunu, Türkçe dil ekleme ve gereksiz ıvır zıvır programların silinmesi ve bazı modların yüklemesini yaptığımı bilmenizi isterim.

pnht.de yayınlanan fw üzerinde çalışma yaptım. buyrun pnht.deki ingilizce olan link. modlamayı bilen ve ben daha iyi geliştirebilirim diyenler için buyrun :

(mega kardeşin hoşgörüsüne sığınırak onun anlatımı ile nasıl yükleyeceksiniz.)

JAF KULLANIMI

1- JAF Emulator İle Açın

5- PPM Tıklayıp

6- Ape Variant Tıklayıp

7- Şimdi FLASH'a Basın

çalışmayı beğenen arkadaşlar TEŞEKKÜR butonuna tıklarlarsa seviniriz. TEŞEKKÜR butonuna tıklamakla mause aşınmaz, ama gelecek olan güzelliklerin önünü açar.

Hocam Eline sağlık gayet hoş bir fw olmuş. ben her hangi bir hata ile karşılaşmadım. tugrul_27 arkadaşımızın saydıgı hiç bir sorun yok fw de.
Arkadaş muhtemelen hafıza kartından bir önceki sistemin dosyalarının tamamını silmediği için yaşadı diye düşündüm bu sorunları. sadece 2 klasörde karakter hatası var. e o kadarda olsun yani..
başarılarının devamını diliyor. yeni fwlerle seni sahalarda tekrar görmek istiyorum....

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Eline sağlık gayet hoş bir fw olmuş. ben her hangi bir hata ile karşılaşmadım. tugrul_27 arkadaşımızın saydıgı hiç bir sorun yok fw de.
Arkadaş muhtemelen hafıza kartından bir önceki sistemin dosyalarının tamamını silmediği için yaşadı diye düşündüm bu sorunları. sadece 2 klasörde karakter hatası var. e o kadarda olsun yani..
başarılarının devamını diliyor. yeni fwlerle seni sahalarda tekrar görmek istiyorum....
beğenmenize sevindim, dediğim gibi benim kendi telefonumda da sorunlar yok, muhtemel hatalar sizinde dediğiniz gibi hafıza kartından kaynaklanmaktadır, önceki fw.nin sistem dosya kalıntıları da sebep olmaktadır.

cvitae

Üye
This is my firmware i used base on my new ported C6 for only V51 not V52!

arkadaşım v52 olanlar yüklemesin diyor verdiğin linkte

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkrüler

Üst Alt