5800 v52 c6v20.041 Türkçe * 4x4 menü 11.12.2010

Sponsorlu Bağlantılar

--Usta--

--Usta--

Üye
arkadaşlar bugün inşaallah yeni yıl hediyesi olarak sizlere öyle bir fw sunacağımki harika bişey, yayınlayınca hakvereceksiniz. akşama inşaallah. T9, türkçe dil, müzik çalar vs. hepsi ful

hadi inşallah kardeş.bekliyoruz :oke:

sertacaksu

Üye
sevgili alper0642 öncelikle emeğin için teşekkür ederim. ama önceki verdiğim fw i bikaç gündür kullanıyorum gerçektek eksiklikleri vardı. örneğin tuş kilidi bazen yandaki sürgüyü aşağı çekince açılmıyor 3-4 defa aynı işlemi yapmak gerekiyor. ovi map s te cities klasöründeki haritaları görmüyor, sadece koordinatları veriyor harita yok ne yazıkki. birde sorun bendenmi kaynaklı bilmiyorum ama radyom hiç çalışmıyor.conversations bölümüne giriş çıkışlarda donmalar yaşanıyor. bunlarada dikkat edersen sevinirim. heyecanla akşamı bekliyecez artık :)

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
sevgili alper0642 öncelikle emeğin için teşekkür ederim. ama önceki verdiğim fw i bikaç gündür kullanıyorum gerçektek eksiklikleri vardı. örneğin tuş kilidi bazen yandaki sürgüyü aşağı çekince açılmıyor 3-4 defa aynı işlemi yapmak gerekiyor. ovi map s te cities klasöründeki haritaları görmüyor, sadece koordinatları veriyor harita yok ne yazıkki. birde sorun bendenmi kaynaklı bilmiyorum ama radyom hiç çalışmıyor.conversations bölümüne giriş çıkışlarda donmalar yaşanıyor. bunlarada dikkat edersen sevinirim. heyecanla akşamı bekliyecez artık :)
YAYINLADIM YENİ FW.Yİ. ovimaps haritaları göstermiyorsa hafıza kartınıza yeni cities klasörünü atmamışsınız, onu güncellemeniz lazım, eski haritalar ile göremezsiniz doğrudur.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...a-fw-buyrun-pisman-olmayacaksiniz-434991.html

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Eline sağlık

sertacaksu

Üye
indirdim kurdum bakalım biraz kullanalım izlenimleri yazarız buraya teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

ilk 2 izlenimim sık kullanılan kartvizitlerde ismi tıklıyorsunuz ama eklenmiyor. hatta normal rehberde isim görünmüyor bu sefer. tuş kilidi problemi devam ediyor. haritaları güncellememe rağmen donma yaşanıyor.

babek_gs

Üye
muthıs harkulade mukemmel kardes helal olsun sana allah razı olsun>ben baku azerbeycandanım ama bızım burda boyle seylerı hıckımse yapamaz ben yapdım sızın sayenızde mukemmel oldu yaa

Üst Alt