5800 v52 c6v20.041 Türkçe * 4x4 menü 11.12.2010

Sponsorlu Bağlantılar

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
This is my firmware i used base on my new ported C6 for only V51 not V52!

arkadaşım v52 olanlar yüklemesin diyor verdiğin linkte
sadece rofs2 dosyası c6, diğerleri 5800 v52 dosyaları, bu nedenle sadece rofs2 dosyasını vermedim,v52 ye ait tüm dosyaları verdim. kullanılacak tüm dosyaları verdim. yükleyebilirsiniz, şu an kullanıyorum

--Usta--

--Usta--

Üye
alper kardeş ben bu fw yi yuklesem..eğer herhangi bir nedenden dolayı tekrar orjinal 5800 v52 yi yüklemek istesem nokia softwre updaterden yuklerken bi sorun çıkarırmı acaba?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
değerli arkdaşalr şahsen bende az çok bu modlama işi ile uğraşan biriyim hafıza kartında hiç bir kalıntı yok çünki flaşdan sonra kesinlişkle hafıza kartına format atarım hangi fw olursa olsun eski fw nin kalıntılarının olacağını bildiğim için kesinlikle format yer hafıza kartı başka bi fw yi şu an kendim düzenledim ve kullanıyorum qwert lkavye hariç şu an hiç bir hatayla karşılaşmadım testlerim devam ediyo hala hata vermedi ve ayrıca 4x5 menü düzenli şahane bi fw oldu

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
değerli arkdaşalr şahsen bende az çok bu modlama işi ile uğraşan biriyim hafıza kartında hiç bir kalıntı yok çünki flaşdan sonra kesinlişkle hafıza kartına format atarım hangi fw olursa olsun eski fw nin kalıntılarının olacağını bildiğim için kesinlikle format yer hafıza kartı başka bi fw yi şu an kendim düzenledim ve kullanıyorum qwert lkavye hariç şu an hiç bir hatayla karşılaşmadım testlerim devam ediyo hala hata vermedi ve ayrıca 4x5 menü düzenli şahane bi fw oldu
ooo çok güzel, inşaallah sende paylaşırsın ve deneriz, senin yaptığın fw güzel diyorsun, inşaallah öyledir ve sen yayınladıktan sonra ben bu fw.yi seve seve kaldırabilirim. takdir etmekten ve saygı duymaktan kaçmamak lazım. fw.ni bekliyoruz. qwerty klavye o kadarda önemlimi bilmiyorum, şu anki hali ile yayınlamanı bekliyorum şahsen

uzmburak

uzmburak

Üye
arkadaşlar benim anlamadığım 2 3 yerden indirdim ayrı ayrı içinden 3 tane dosya çıkıyor du bunu indirmedim daha 1.RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V20
2.RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
3.RM-356_52.0.007_prd.core.C0r
isimli jafda use ini yi seçince kenisi dosyaları yerleştirmiyor bende jafda MCU ya girince .C0r uzantılı dosya çıkıyor sadece seçiyorum PPM ye gelince üçüde çıkıyor hangisini seçiceğimi bilemiyorum APE Varianttada aynen üç dosya çıkıyor CNT ye tıklıyorum indirdiğim dosyalarda hiçbiri gözükmüyor RM-356 klasöründe aç bölümünde dosya türü olarak DCT4 Content Pack Files gözüküyor o türde bir dosyada yok ben şimdi nereye hangi dosyaları koyucam anlamadım her anlatımda hemen hemen aynı şeyler var ama hangi dosyalar koyulacak nereye söylenmiyor:S

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim anlamadığım 2 3 yerden indirdim ayrı ayrı içinden 3 tane dosya çıkıyor du bunu indirmedim daha 1.RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V20
2.RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
3.RM-356_52.0.007_prd.core.C0r
isimli jafda use ini yi seçince kenisi dosyaları yerleştirmiyor bende jafda MCU ya girince .C0r uzantılı dosya çıkıyor sadece seçiyorum PPM ye gelince üçüde çıkıyor hangisini seçiceğimi bilemiyorum APE Varianttada aynen üç dosya çıkıyor CNT ye tıklıyorum indirdiğim dosyalarda hiçbiri gözükmüyor RM-356 klasöründe aç bölümünde dosya türü olarak DCT4 Content Pack Files gözüküyor o türde bir dosyada yok ben şimdi nereye hangi dosyaları koyucam anlamadım her anlatımda hemen hemen aynı şeyler var ama hangi dosyalar koyulacak nereye söylenmiyor:S

ilk sayfada nerede ne seçilecek eklemiştim, buyrun aşağıda yine ekledim

JAF KULLANIMI

1- JAF Emulator İle Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory set, Normal Mode Seçin (Bunlar işaretli olsun.) CRT308 işaretli ise işaretlerini kaldırın.

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r Seçin.

5- PPM Tıklayıp
RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V20 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- Done Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.

uzmburak

uzmburak

Üye
eyvallah sagol kardes gozumden kacmis:) bu arada cnt bolumune birsey eklemiyoruz dimi eklemiyoruz galiba bi anlatimda orayada dosya eklendigini gormustum:)

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Test EdıLdı....... (Kınetık caLısmıyor. Dıger hersey normal ...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler emeğinize sağlık

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Test EdıLdı....... (Kınetık caLısmıyor. Dıger hersey normal ...
kinetik çalışmıyor derken ??? kaydırma işlemi mi? özellikle onun kayması için kotukoylu üstadın düzenlemesinden istifade ettim ve çalışıyor, hızlı kaydırırsanız hızlı, yavaş kaydırırsanız yavaş sona kadar kendisi gitmekte. şu an baktım ama kaydırma işleminde sorun yok.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bu yini yazılımı başka bir siteden indirdim galiba aynısı siteyi veriyorum kendim kurmadım çünkü anlamam

arkadaşım bilmiyorum kasıtlı değildir umarım reklam. verdiğin link 3x4 menü, ancak bizimki 4x4 menü dizaynı. galiba aynısı diyorsunuz. bu bariz örnekten sonra nasıl aynısı olabilir tek söz PES DOĞRUSU

İskenDer™

İskenDer™

Üye
aLper kardes bende nedense Kınetık scrollıng ( kaydırma işlemi ) calısmıyor .) .) v52 surumu Hersey normaL Bı tek kınetıkte olsa Super .) .) Arkadasn Emegne tesekkurLer..

nereharme

nereharme

Üye
yükledim 1 fw çok yavaş
2 kamera ya girildiğinde video kayıt yada foto çekmek için kamra dokunmatik kısmı çalışmıyor
3 telefon çok ama çok zor kendine geliyor
4 flaşlamadan sonra 2 kere hard format 1 kere soft format atmama rağmen telefon düzelmedi çok yavaş
5 son olraka benim şahsi görüşüm bu haliyle bu fw kullanılmaz
6 emeği geçen herkese çok teşekkür ederim genede emek harcanmış

olayı iyi özetlemissin valla kardeş teşekkürler :):oke:

sssinnn

Üye
az önce yükleyip denedim.iyi bi çalışma olmuş kardeşim ellerine sağlık.olumsuzluklar seni yıldırmasın.daha çok versiyonlar çıkar.o versiyonlara custom firmware ler lazım olur.senin gibi bu işe vakit ayırabilecek adamlara ihtiyacımız olacak.iyi çalışmalar.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
az önce yükleyip denedim.iyi bi çalışma olmuş kardeşim ellerine sağlık.olumsuzluklar seni yıldırmasın.daha çok versiyonlar çıkar.o versiyonlara custom firmware ler lazım olur.senin gibi bu işe vakit ayırabilecek adamlara ihtiyacımız olacak.iyi çalışmalar.
beğenmenize sevindim, maalesef forumda kasıtlı olarak sadece karalama yapan arkadaşlarımız var. halep orda ise arşın burada, buyursunlar onlarda bir çalışma yapıp yayınlasınlar o zaman. eleştirmek kolay, beğenmediğiniz yönleri buyrun giderip siz yapın denilince ???

teşekkür ederim

duygusal_yak

Üye
kullanan arkadaşların resim koymaları rica olunur.

sertacaksu

Üye
teşekkürler çok güzel olmuş 5x4 ten daha çok beğendim düzenli ve yerli yerinde hızlı.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler çok güzel olmuş 5x4 ten daha çok beğendim düzenli ve yerli yerinde hızlı.
beğenmenize sevindim, hayırlı olsun, 1 ocakta pnht.nin yayınlayacağı fw.yi düzenleyip inşaallah daha güzel bir fw ile karşınıza çıkmak istiyorum

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
arkadaşım açıkçası çok kullanışlı gelmedi aslında c6 v20 fwleri arasında en çok seninkini beğenmiştim sade ve gzeldi fakat kinect scrollin biraz değişik geldi ayrıca türkçe karakter desteği olmadığı için özellikle bunun için başka bi fw yüklemem gerekti biraz daha uğraşsan türkçe arakter gelse fw çok stabil güzel çok beğendim fakat bu haliyle de kullanamam ama yinede iyi bir iş çıkarmışsın ben onuda yapamam ;)

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün inşaallah yeni yıl hediyesi olarak sizlere öyle bir fw sunacağımki harika bişey, yayınlayınca hakvereceksiniz. akşama inşaallah. T9, türkçe dil, müzik çalar vs. hepsi ful

Üst Alt