Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
n95te oyun kontolu sendeyken seslerde hiçbir problem olmuyor sadece giriş videolarında konuşma sesleri gelmiyor belki yoktur ama askerler el kol harekeleri yaparak birşeyler konuşuyor sadece yazı görünüyor. onun dışında sesler net sorunsuz.
sanırım ses sorunu yaşayan arkadaşlar n73 tayfası:(

nemesisdal

nemesisdal

Üye
Ya worms world party de bi çıkamadı demi. çok sabırsızlanıyorum.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
valla bende sabırsızlıkla bekliorum:) gerçi o oyuna ne koyabilirler ki?

tektemas

Üye
Boşuna indirmeyin oyunların listedeki trial yazısı kalkıyor ama oyunun içi aynı trial şeklinde kalıyor yollar kilitli sahalar yasaklı fln.Bence bekleyin fifa 2009 veya asphalt elite racing4 çıkınca basın parayı alın.Kontör ile de alınabilecekmiş.deyeceğine eminim.Bedaca fifa08 isteyene n-gage lisans dağıtıyor bu arada

nemesisdal

nemesisdal

Üye
Boşuna indirmeyin oyunların listedeki trial yazısı kalkıyor ama oyunun içi aynı trial şeklinde kalıyor yollar kilitli sahalar yasaklı fln.Bence bekleyin fifa 2009 veya asphalt elite racing4 çıkınca basın parayı alın.Kontör ile de alınabilecekmiş.deyeceğine eminim.Bedaca fifa08 isteyene n-gage lisans dağıtıyor bu arada
yeni üyesin bide biliyo gibi konuşma bence. Bu kadar insanda oluyo da sende neden olmuyo. Bence hatayı kendinde ara. Bu kadar emeğe saygısızlık etme.:@:bann::vur

--------------- Ekleme ---------------

sanırım ses sorunu yaşayan arkadaşlar n73 tayfası:(
yok ben o tayfa dan değilim :D:D. bende n73ME var ama sadece ilk kısımda anlatırken ses yok yazı var.N95 i olan arkadaş gibi.gerisi normal. ama sessiz daha hızlı çalışıyo oyun :D:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

Arkadasım sen ne yaptın yha 2 dakıkada konuyu silmiş atmıssın olmazki ama bole daha yeni bir uyesin bence bilmeden konusma oyunları n gage sitesınden indirirsen olmaz tabi burada konuda verılmıs olan -li ve fll oyunları indir ve kur bak bakalım sorun oluomu bende aynı hatayı yaptım ama sonra dogru yolu buldum ne olur anlamadan dinlemeden yazma hem bu yazdıgın oyunların cıkması 2 seneyı bulur baksana nokia bizi baya bekletio yha beyler worms filan degilde ONE manyak bi oyun olacak süper yha bide star wars mı ne o cıkacak muthıs bu 2 oyun cıkar cıkmaz fll lerse binpda kırk yıl dua etsek azdır walla bekleyelım gorelım hem one da bluetooth lada oyunanıo baska arkadaslarla bir an once cıksada oynasak kankilerle saygılarımla bys(ELECTRONİC)

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
bölelerini foruma almıcan hocam ya:)

ya ben bu golf te sorun yaşıyorum. career modda hiç oynamıyor direkt çıkıyor

mpy

mpy

Üye
şuan ngage oyunları içinde tek heyecanlandığım oyun wormstür... isterlerse call of dury 4 ü birebir aynı yapsınlar illede worms diyorum. ondan önce bir oyun daha çıkacak sonra worms çıkacak biraz bekleyeceğiz ama buna değecek beni en heyecanlandıran olay ise wormsü ngagearena üzerinden multiplayer oynayabileceğiz. ben son pspde sadece bu oyunu oynuyordum elimde 100gblik arşiv olmasına rağmen. şimdiden çok heyecanlıyım worms yıllarca bıkmadan oynayacağım tek oyun. sırf bu oyun için bi forum açmak lazım.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
ne çok sevdiğin anlaşıldı ortak:D

ali092

Üye
size katiliyorum ben de oynalri kurdum sorunsuz calisiyo sen istersen parayla albilirsin tabi aklin varsa

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
bi de elindeki telefonun alakası yok n-gage le birinden duymuş gelmiş yazmış

fadilanli

Üye
Güzel paylaşım. Teşekkürler.

Mesbul

Mesbul

Üye
Sonunda Oldu. N-Gage yi yükleyebildim. Oyunlar sorunsuz ve hiç donukluk yaşamadan çok zevkli bir biçimde oynanabiliyor. Emeği geçenlere teşekkürler.:oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
Sonunda Oldu. N-Gage yi yükleyebildim. Oyunlar sorunsuz ve hiç donukluk yaşamadan çok zevkli bir biçimde oynanabiliyor. Emeği geçenlere teşekkürler.:oke:
ne demek arkadaşım keyfini çıkar

cix_man

Üye
ben bu siteye dün nette gezinirken rastladım kaç kere telime N gage yükledim ama olmadı buraya üye oldum ve denedim oldu EMEĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
ben bu siteye dün nette gezinirken rastladım kaç kere telime N gage yükledim ama olmadı buraya üye oldum ve denedim oldu EMEĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM
Önemli değil kardeşim asıl tesekkurleri konuyu açan mod umuza edelim sorunsuz olarak kaliteli oyunları oynamamızı sagladı n73 de ram az gelıo ama insallah bi dahaki versionda rami arttırırlar sorunsuz oynarız beklıyoruz bence n gage emılatoru ıcın en klas oyun ONE olacak manyak bir oyun nokia nın en basırılı ıslerınden biri olacak herkeze slm iyi forumlar bys(ELECTRONİC):oke:

nemesisdal

nemesisdal

Üye
Önemli değil kardeşim asıl tesekkurleri konuyu açan mod umuza edelim sorunsuz olarak kaliteli oyunları oynamamızı sagladı n73 de ram az gelıo ama insallah bi dahaki versionda rami arttırırlar sorunsuz oynarız beklıyoruz bence n gage emılatoru ıcın en klas oyun ONE olacak manyak bir oyun nokia nın en basırılı ıslerınden biri olacak herkeze slm iyi forumlar bys(ELECTRONİC):oke:
Ya electronic adamım telfonun ram i arttırılamıyo diye biliyorum ama. Ancak boşaltabilirsin. Yazdığını okuyunca merak ettim. ram arttırma diye bişi varmı acaba diye. Ama olmaması lazım. Yada sen başka bişi mi demek istedin acaba :D

Ve arkadaşlar sonunda üst konu olmuş :D

mpy

mpy

Üye
arkadaş ramin versiyonla alakası yok. ram donanimsal bir olaydır değişme vs gibi bir durumuda yok zaten yüksek ramli telefon istiyorsanız n82lere bakabilirsiniz 128 mb rami var kendi kullandığım n95te 64 mb ama bu benim içi sorun olmuyor alt tarafı bir telefon kendi özelliklerini kullanabiliyorsan sorun yok demektir herşeyi takip edecek olsak 2haftada 1 telefon değiştirmek durumunda kalırsın. ancak telefonun bir zaman sonra yavaşladı diyorsan güzel bir format çek kendine gelsin.ngage oyunlarında yaşadığımız sorunlarada katlanmalıyız lakin oyunlar kırılmış versiyondur hatasız olması beklenemez. satın alınan oyunlar kadar stabil çalışması beklenilemez zaten. okuyoruz başlıkta yok çıkıyor hata veriyor vs bunlar gayet normal şeyler ;)... bende brother in armstayken boş ram 10mbın üzerinde olamsına rağmen takılmnalar oluyor bazen ram ile alakalı birşey değil sistemle alakalıda değil tamamen oyunla alakalı bir problem ve brothers in arms tamamen hayal kırıklığı oldu gereksiz aksiyonlar var grafiklerin yetersizliğiyle beraber iyice berbatlaşıyor oyun 10 üzerinden 3 veriyorum bu oyuna :D ...

psycopat7

psycopat7

Üye
n80de calismiyiiii program yukleniyi ama oyun acılmiyi yuklendi gözikiyi

linkler yalan olmus Bi bakıverin

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
n80de calismiyiiii program yukleniyi ama oyun acılmiyi yuklendi gözikiyi

linkler yalan olmus Bi bakıverin
linklerde ne gibi bi sorun var arkadaşım gayet sağlıklı sürekli güncellenen bir konu burası

Üst Alt