Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Özür dilerim kardeşim. Walla çok özür dilerim . Kafam bozuktu okuduğumda. Affet:(:mahcup:
Ayrıca buda bilardo buyur. başka biri vermiş linki baktım sağlam:

Önemli degil kardesım gonlumu aldın gercekten forumda bole dostluklar olmalı bence benımde bir hatam olduysa affola kardesım bir sorunun olursa hemen yaz ben yardım etmeye calısırım oke bys bide karedsım bu oyun pro golf ben senden bilardo istemıstım o oyun daha yenı cıktı senın yanlısın olmasın daha cracklisi cıkmadı herhalde bys

nemesisdal

nemesisdal

Üye
Önemli degil kardesım gonlumu aldın gercekten forumda bole dostluklar olmalı bence benımde bir hatam olduysa affola kardesım bir sorunun olursa hemen yaz ben yardım etmeye calısırım oke bys bide karedsım bu oyun pro golf ben senden bilardo istemıstım o oyun daha yenı cıktı senın yanlısın olmasın daha -lisi cıkmadı herhalde bys
ya dostum walla bende seni kırdım diye ne yaptığımı bilemedim. ama bilardo çıkalı gerçekten çok oldu. senin için kendim upload ettim buyur: (link yenilendi.)(dün upload ettim ama dosyanın adında c r a c k e d olduğu için sistem -ed yapmış link bozulmuş:vur. )--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık ramaknisnan. senden beklenecek bişey yaptın gene.sağolasın

mpy

mpy

Üye
-lisi çıktı bilardonun hatta oynuyorum ama pek hoşuma gitmedi çünkü amerikan tarzı. 3top filan yok çok çabuk sıkıyor normal java-sis bilardolardan eksiği çok fazlası yok.
bu arada brothers in arms gerçekten çok güzelmiş. multiplaerde olsaymış süper olurdu.

eRblood__

eRblood__

Üye
++teşekkürler kardeşş ellerine saglık

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
konuya baya yabancı kaldım ya iki hafta ara verince brothers in arms çıkmış haberimiz yok herkese çok teşekkürler

nemesisdal

nemesisdal

Üye
konuya baya yabancı kaldım ya iki hafta ara verince brothers in arms çıkmış haberimiz yok herkese çok teşekkürler
aslında bir hafta kimseden ses çıkmadı. durgundu. ama son 2-3 gündür konu hareketlendi gene :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bir konu nasıl üstkonu oluyor?. Bu konuyu da üst konu yapsınlar.

massari

Üye
arkadaşlar brother in arms da sesler üst üste binmiş :)

nemesisdal

nemesisdal

Üye
bende yok öyle bi sorun.sesler normal.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
n73 ten kaynaklanıo dicem seninki de öyle olduğuna göre? neyse silip tekrar denerim

mpy

mpy

Üye
bendede sesler normal sadecedemodaki bölümde olduğu gibi giriş görüntüsünde konuşmalar yok.
ama oyun beni sarmadı çok gereksiz olaylar var zaten alt tarafı bi cep oyunu bukadar kasmalarına gerek yokmuş.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bende sesler üst üste sesiz oynuyorum..
napalım:)

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
eet ya genel bi sorun demek ki sen bi oyunu silip tekrar denesene benim kablo kayboldu denemek zor oluo da

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bende de aynı sorun var beyler sesı açınca oyunda takılmalar kasmalar oluo sesler cok üst üste binio telefondan mı kaynaklanıo acaba ram yetersız oldugu ıcın bır care bulabılen olursa sevınırız bys:oke:

mpy

mpy

Üye
n95te oyun kontolu sendeyken seslerde hiçbir problem olmuyor sadece giriş videolarında konuşma sesleri gelmiyor belki yoktur ama askerler el kol harekeleri yaparak birşeyler konuşuyor sadece yazı görünüyor. onun dışında sesler net sorunsuz.

ihk

Üye
Dostum ellerine sağlık super olay yanlız aspalt ve space ımpact ın lınklerı kırık
sağlamı yokmu acaba?

--------------- Ekleme ---------------

Kardes ben sayfaları ınceledım herseyı vermıssın zaten az once mesajım yersız oldu kusura bakma ellerıne saglık hepsı ıcın saol

riyadist

Üye
uppp

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Riyadist arkdasım (uppp) ne demek neden bolegereksiz bir mesaj yazıyorsun anlamadım forumda ki arkdaslarda yeni eklenen bir sey var diyerek konuya giriyor lütfen bundan sonra diikat et mesaj larına saygılar bys

Üst Alt