Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

latif005

latif005

Üye
bence işe yaramazlar

--------------- Ekleme ---------------

sadece fikrimi söyledim

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
bence işe yaramazlar

sadece fikrimi söyledim
piyasadaki en iyi oyunlara işe yaramaz demek bence telefondan anlamamak demektir dostum iyi eğlenceler sana:vur:bann:

Flying_Lizard

Flying_Lizard

Üye
Emeğine Sağlık...

nemesisdal

nemesisdal

Üye
bence işe yaramazlar

sadece fikrimi söyledim
sadece beyenmedim demen yeterliydi bence. "işe yaramaz" ne demek ya walla bence büyük bi saygısızlık. bütün dosyalar 100mb tan fazla upload etmek zor oluyo haliyle.Beyenmedim ama elinize sağlık diyebilirdin.İşe yaramayacak bişi olsa 20 sayfa cevap yazılmazdı:bann::nono::@

mpy

mpy

Üye
nemesisdal: dostum her kişisel düşünceye msj atmana gerek yok bırak kim nederse desin hepsine tek tek cvpmı yazacaksın :S ...

nemesisdal

nemesisdal

Üye
nemesisdal: dostum her kişisel düşünceye msj atmana gerek yok bırak kim nederse desin hepsine tek tek cvpmı yazacaksın :S ...
dostum bu konuda bizimde emeğimiz var bu kadar ağır eleştiriliere tepki vericem elbette.beyenmedim eline sağlık falan dese hiçç önemli değil. İŞE YARAMAZ sencede ağır bi laf değilmi????

mpy

mpy

Üye
hayır değil, herkes aynı şeyi düşünmek ve yazmak zorunda da değil ahlak kuralları içerisinde her yorum yapılabilir bence yapılmalıda. mesela bence fena değil sence çok iyi onagöre ise işe yaramaz bu yorumlar çok doğal, öyle olmalıda bence. neyse ne desem kendini savunacaksın çünkü bu hep böyle olmuştur kimse düşüncesinden vazgeçmez iyi günler. günde 10larca kişinin baktığı 3-5 kişinin cvp yazdığı bu konuya hergün msj bırakmanın bi alemide yok sorun soru varsa cvplanırda kişisel düşüncelerede cvp yazmak hiç mantıklı değil ille olumlu görüşler belirtilcek diye birşey de olmasını bekleme. bu arada ağır, hafif veya iyi eleştirilere olgun insanlar cvp vermez çünkü adı üstünde eleştiridir o. değerlendirmeni kendin yapar kendine saklarsın dışa vurmak acemiliktir. tekrar iyi günler cvp yazarsanda cvp bekleme :)

cirkinn

Üye

arkadaşlar sorunlarınız olursa sorun ama alıntı yaptığım için yardımcı olmayabilirim​

nurol788

Üye
slm arkadaşlar.n82 kullanıyorum.pro series golf u career modunda oynayabilen var mı?oyundan atıyor herkeste böyle mi?

gangsta-tai

Üye
ya ilk sayfadaki linkler kırık hep??? yardım please

oguziverson

oguziverson

Üye
ya arkadaşlar bn midnight pool yükledim oyunun açtım açıldı ve uzun bi süre oynadım sonrada kapattım ama bi daha açtığımda connetion diyo başkada bişey olmuyo bi türlü anlamadım diğer oyunlar sorunusuz çalışıyo napcaz şimdi

burhan_4229

Üye
uyunu ınsatla yapıyorum n gage den uneble to install game (error -10147) yazı cıkıyyor yuklenmiyor neden acaba telefonumun markası n73..

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Reset Generation oyunu da free trial olarak çıkmış. Yakında piyasaya düşer herhalde :ehe

greenboyenotor

Üye
n73 te oldu

mpy

mpy

Üye
Reset Generation oyunu da free trial olarak çıkmış. Yakında piyasaya düşer herhalde :ehe
bu oyunun mantığı nedir hocam çünkü çok bahsediyorlar bu oyundan ekran görüntüleri değişik geldi bana deneyesim gelmiyor o yüzden nasıl oynanıyor mantığı nedir biliyormusun veya bilen varmı?

gangsta-tai

Üye
asphalt3 oyununun linki ölüüü..n gage var fifa2008 oynuorum ama bunları yukleyemiorum:(

parma

Üye
Emeğine sağlık kim yaptıysa Helal

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
reset generation oyunu yükleyin abi siteden indirip direkt full çalışıyor trial çıkıyor ilk başta ama full oynanıyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadaslar bir kaç sayfa once yazdıgım konuya bir acıklık getıreyım nokia n73 me cep telefonlarının ram miktarı yaklasık 45 mb civarı nokia n gage oyunlarında sorun olmasın die ram i bosaltarak sıkıstırarak ram i arttıracak yani ram en düşük 16 mb civarı olcak buda n gage için yterlidir bence bu son versıonda en yuksek ram zaten 17 mb olarak acılıo cok kotu bence bu ramın tamamını kullanmalıyız demi herkeze slm iyi forumlar bays

4duwar

Üye
çok güzelmiş arkadaş ellerine sağlık

Üst Alt