n80 ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama yeniden silip yüklemeyi dene olmazsa uyumlu değil diyebilirimarkadaşlar N80 de oyunlar yarım ekran çıkıyor ne yapabilirim yardım lütfen...
problemini daha ayrıntılı izah eder misin arkadaşımdonuyo next next derken üff kafayı yicem napcam ya yardım pls=(
n80 ngage ile uyumlu değil diye biliyorumarkadaşlar N80 de oyunlar yarım ekran çıkıyor ne yapabilirim yardım lütfen...
Evet kesinlikle doğru oyun ilk açtıktan sonra artık trial yazısı kalkıyor... Ancak açtığınızda tekrar deneme sürümü olduğu ortaya çıkıyor maalesef.reset generation oyunu yükleyin abi siteden indirip direkt fll çalışıyor trial çıkıyor ilk başta ama fll oynanıyor
ama oyun full çalışıyor galiba ben oynadım bir kaç kezEvet kesinlikle doğru oyun ilk açtıktan sonra artık trial yazısı kalkıyor... Ancak açtığınızda tekrar deneme sürümü olduğu ortaya çıkıyor maalesef.
Cihazın açılıp kapatılması da işe yaramadı.
upload bana aittir...arkadaşlar bende reset generation var...ve fll olarak oynuyorum.hiç bi ksımında da trial yazısı falan gelmedi.hatta multiplayer kısmından n gage uyeliğimle giriş yaptım..buyrun aşağıya koydum linki...bunu bulmak biraz zor oldu.çünkü japonca bi forumdan buldumupload bana aittir...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bende reset generation var...ve fll olarak oynuyorum.hiç bi ksımında da trial yazısı falan gelmedi.hatta multiplayer kısmından n gage uyeliğimle giriş yaptım..buyrun aşağıya koydum linki...bunu bulmak biraz zor oldu.çünkü japonca bi forumdan buldumupload bana aittir...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız