Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

marco2000

Üye
arkadaşlar N80 de oyunlar yarım ekran çıkıyor ne yapabilirim yardım lütfen...

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
n80 ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama yeniden silip yüklemeyi dene olmazsa uyumlu değil diyebilirim

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Uzun zamandır beklediğim bounce da free trial olarak sürüldü. Yakında full halini de görürüz inşaallah.

mpy

mpy

Üye
keşke çıkacak olan oyunların tarihini verseler telefonu satıcam ama womrs nezaman çıkacak bilmiyorum çok geç çıkartacaklarsa satıcam wormsü 1 aydan erken bir sürede çıkartacaklarsa satmicam. wormsü mutlaka denemeliyim.

onradgz

onradgz

Üye
olmuyor arkadaşım n81 8gb war bütün dediklerini yaptım oyunu n gage klasörüne atıyorum n gage programında gözükmüyor neden acaba?

pessimisthqn

Üye
donuyo next next derken üff kafayı yicem napcam ya yardım pls=(

oguziverson

oguziverson

Üye
onradgz arkadaşım indirdiğin oyunu direk n gage klasörüne atmayacan , eğer dediğin gibi herşeyi yaptıysan ki bn pek emin değilim indirdiğin oyunun içinde exe uzantılı bişey olması lazım onun üstüne gelcen iki kez tıklıcan bu kadar gerisi kendinden gelio zaten bide senin tel tam n gage için yaratılmış yapman lazım

james_bond

Üye
n80 ngage ile uyumlu değil diye biliyorum
bide n80 in ekranı daha büyük n gage telefonlarına göre ama onun da çağresini bulurlar...

marco2000

Üye
evet bulurlar ama bir an önce olsaydı keşke...

altank

Üye
reset generation oyunu yükleyin abi siteden indirip direkt fll çalışıyor trial çıkıyor ilk başta ama fll oynanıyor
Evet kesinlikle doğru oyun ilk açtıktan sonra artık trial yazısı kalkıyor... Ancak açtığınızda tekrar deneme sürümü olduğu ortaya çıkıyor maalesef.
Cihazın açılıp kapatılması da işe yaramadı.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
Evet kesinlikle doğru oyun ilk açtıktan sonra artık trial yazısı kalkıyor... Ancak açtığınızda tekrar deneme sürümü olduğu ortaya çıkıyor maalesef.
Cihazın açılıp kapatılması da işe yaramadı.
ama oyun full çalışıyor galiba ben oynadım bir kaç kez

aswerth

aswerth

Üye
arkadaşlar bende reset generation var...ve full olarak oynuyorum.hiç bi ksımında da trial yazısı falan gelmedi.hatta multiplayer kısmından n gage uyeliğimle giriş yaptım..buyrun aşağıya koydum linki...bunu bulmak biraz zor oldu.çünkü japonca bi forumdan buldum:Dupload bana aittir...

nemesisdal

nemesisdal

Üye
arkadaşlar bende reset generation var...ve fll olarak oynuyorum.hiç bi ksımında da trial yazısı falan gelmedi.hatta multiplayer kısmından n gage uyeliğimle giriş yaptım..buyrun aşağıya koydum linki...bunu bulmak biraz zor oldu.çünkü japonca bi forumdan buldum:Dupload bana aittir...

Şimdi herkes verdiğin link kırık diyecek. Sistem c r a c k yazısını otomatik sildiği için linkte sorun varmış gibi oluyor. Reset_Generation_-ed olan yerdeki, kırmızıyı Reset_Generation_C r a c ked yapın (boşluksuz) oluyor.

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşın verdiği reset generation u deneyen varmı japon sitesi fln diyince biraz korktum gerçi arkadaş denemiş ama olsun

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadaslar reset degılde bounce yi eklesek daha gusel olacak reset cok kotu bir oyun ben beyenmedim herkeze iyi forumlar bays

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
çıksın fll onu da eklerler abi bu reset fena değil eğlenceli

exe1454

exe1454

Üye
tesekkurler

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
arkadaşlar bende reset generation var...ve fll olarak oynuyorum.hiç bi ksımında da trial yazısı falan gelmedi.hatta multiplayer kısmından n gage uyeliğimle giriş yaptım..buyrun aşağıya koydum linki...bunu bulmak biraz zor oldu.çünkü japonca bi forumdan buldum:Dupload bana aittir...

Reset generation için teşekkürler. Ancak bende fll olmadı. Aktivasyon kodu istiyor :agla

oguziverson

oguziverson

Üye
kardeş bn yükledim reset generationu başlangıçta aktivasyon kodu istio ama exit diyince oyun devam edio herşeyde açık bana fll gibi geldi ama tam eminde değilim oyun 30 mb diğer oyunlara benzio galiba fll çünkü brother in arms da da böle olmuştu bnde ama oyundan çıkmadı ve bayada ilerledim bide bu oynun nasıl oynandığını bilen varsa bana söleye bilirmi tam mantığı nedir

arkdaşlar galiba full değil gerçekten çünkü herseferinde aktivasyon kodu istio brothers in arms ta böle olmamıştı neyse artık binpda nın cracklemesini beklicez

Üst Alt