Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

sefer1980

sefer1980

Üye
oyun yüklenip de çalışmadıysa önce telefona restart at tekrar dene çünkü Ram düşük olabilir hala çalışmıyosa oyunları desteklemiyordur.Eğer oyun yüklenemediyse o zaman N-Gage eskidir first accesste çalışmaz sonraki versiyon N-Gage de çalışır

merhaba ferhat hocam , bende nokia n95 8gb var .. senin vermiş oldugun linklerden Creature of the deep bilgisayarıma indirdim , fakat rar dosya halinde iç içe bir suru uzantı acıldı ben bunu nasıl yukleyecegım telefona .. aplication da girdigimde hiç bi uzantısını gormuyor telefon , veri aktarımınla yollamıs oldugun tum dosyayı extralt yaparak dısarı cıkardım ve oldugu gibi telefona yukledim yinede bi turlu gormedi ne yapmam lazım .. bi bilgin varmı yoksa bu full yanbi ***** li dosyları kaldırmıyormu ..? yardımcı olabilirmisin .. ??:(:(:(

kerem5555

Üye
Paylaşım ve de anlatım çok güzel teşekkürler

Op3th

Üye
off be abi oldu valla bu kadar açık anlatılamazdı çok teşekkürlerrrrr,N73 ME da çatır çatır ve beleş oynanıyor arkadaşlar =)

ash54

ash54

Üye
çok saol abicim yaaa sonunda :yuruyükledim

ramco54

ramco54

Üye
iyi oyunlar tesekkurler

met0ladin

Üye
bnde App TRK programı calısmıoo acil yardım !!

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Metal gear solid oyunun ilk bölümünü geçemedım hakkında bi bilgisi olan nasıl gectıgını napmam gerektıgını anlatabılır mı rica etsem çok teşklerrrr..

met0ladin

Üye
N95 8GB var bı turlu yapamadım App TRK da usb yı secıyorum error yazıoyor secmanıda calıstıramıyorum.. oyunlar n-gage programının ıcınde sılık bı sekılde gorunuyor start dıyorum preparing ınstallatıon yazıyorr sora da file is corrupted.Delete Now ?? yazıyor YARDIMCI OLURSANIZ COK SEWINIRIM!!

--------------- Ekleme ---------------

ÇOOOOOOOOOOOOOOk teşekkür ederim hallettim saolasın!

frknkara

frknkara

Üye
N95 8GB var bı turlu yapamadım App TRK da usb yı secıyorum error yazıoyor secmanıda calıstıramıyorum.. oyunlar n-gage programının ıcınde sılık bı sekılde gorunuyor start dıyorum preparing ınstallatıon yazıyorr sora da file is corrupted.Delete Now ?? yazıyor YARDIMCI OLURSANIZ COK SEWINIRIM!!

ÇOOOOOOOOOOOOOOk teşekkür ederim hallettim saolasın!

nasıl hallettin banada anlatırmısın aynı sorunu bende yaşıorum

wersace93

Üye
n78de çalısırmı acaba n gage programını yükledim

sonraki versiyon n-gageyi nerde bulcaz

fikretd

Üye
oyunlarının full versionları yok mu? Eğer varsa koyabilir misiniz?

E R T A N

Üye
kardeşim eline koluna sağlık 10 numara çalışıyo

eRblood__

eRblood__

Üye
Arkadaşlar n85 de niye yukleyemiyorum apptr2 dosyasını bi yardım

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Metal gear oyununu bılen bi allahın kulu yok mu ya yardımcı olcak bırı yok mu? blgsayrdakı grafık tutturmayı gectım 2. bölumde takıldım sinyallı bı oda falan var tuvalletler falan var o bölum ne yapmam lasım çözümü bilen var mı?

özlem06

Üye
tesekkürler ellerinize saglik

pars67

Üye
arkadaslar ben bu "patch.sis" dosaysını yukldim ama halen trial olarak qosteriyo ndn olabilir

crawler

Üye
arkadaşlar bana bir yardımcı olabilirmisiniz n95e AppTrak kuramıyorum dahili bilişen diye hata veriyor n 73 e yükledim hiç bir sorun olmadı tıkır tıkır çalışıyor çok teşekkür ederiz paylaşım için

fom59

fom59

Üye
Arkadaşlar benim telefon samsung i450 .İşletim sistemi Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI
Bu n-gage oyunları çalışır mı?Çalışmazsa neden çalışmaz?Bilgisi olan bir vatandaş cevap verirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

***zWrC***

***zWrC***

Üye
sağol...

Toolz

Üye
Secman programını açtıktan sonra Trk Port Not Found diye bir yazı geliyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Üst Alt