Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll
Sponsorlu Bağlantılar
benten
Üye
abi ben bu n-gage yi yükledim 4 tane oyun yükledim hepsi kuruldu ama oyuna giriyorum ekran beyazlaşıyo daha sonra n-gage yazısı çıkıyo sonra oyunu açmıyo bi yardım edebilir misin
abi ben sana 100 lerce kez teşekkür ediyorum telefonuma kurdum oyunları yükledim oynuyorum bu arada telefonum n73 yüklediğim oyunlar da midnight pool brothers in arms bounce asphalt 3 street rush
TopFury
Üye
Bayanlarrrr....baylarrr....arkadaşlar n gage'in offical sitesinde duyurduğu en yeni oyun metal gear solid mobile...hayırlı uğurlu olsun...ammaaa....bunun tam sürümünü nereden bulacağız hocaaamm..?
USAForever
Üye
teşekkürler umarım yaparım ..
sulo24
Üye
sağol
CooL'n'Quiet
Üye
yemeğe saygı
eRblood__
Üye
arkadaşlar yeni çıkan metal gear solid-residant evil oyunları çıktımı ???
TopFury
Üye
bende aramaktayım ama demo'dan ileri gidemedik..!
player90
Üye
her yeri aradim hic bir yerde yok
--------------- Ekleme ---------------
resident evil ile crachbandicot cikmis arkadaslar
m.can_10
Üye
hala bunların full olanları çıkmadımı ya
volkangav
Üye
yakındaa çıkar inşallah herkes beklemekde
TopFury
Üye
bildiğim kadarıyla birinin önce satın alması gerekiyo oyunu...ondan sonra full sürümü pylaşılabilir system klasöründen çıkarıp...yanlış varsa söyleyin,bildiğim bu...
--------------- Ekleme ---------------
Alın bi yeni oyun daha çıkmış...crash bandicoot nitro cart 3D...ayrıntılı bilgi ngage offical web site de...
USAForever
Üye
Creatures Of The Deeps Harika Oynıyor N73 TE Süper ötesi bir oyun yapmışlar = 30 MB.
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Eline sağlık güzel bir konu olmuş
hasan1984444444
Üye
e50 n gage yuklemek ıstıyorum...
forumlarda yazılan bırcok seyı yerıne qetırdım..
modul we oyun yuklendı ancak oyunu acamadım...
tam olarak nasıl yukleneceqını bırı anlatabılır mı_?
FATİH_58
Üye
eyvallah
ebulmusab
Üye
Ben app trkyı yükleyemiyorum (n95 8 gb) dahilki bileşen diye uyarı veriyo.Yardımcı olabilir misiniz?